Billige pensler: Yves Rocher

05.07.11
Yves Rocher pensler

Yves Rocher pensler

I vores guide til billige pensel mærker har vi testet Yves Rochers pensler. Det franske mærke, som det sidste års tid har gjort en ihærdig indsats for at støve mormor postordre imaget af sig, har faktisk nogle gode og billige pensler i sit sortiment, som er værd at kigge på. Der er også nogle, du skal holde dig fra dog, så her iler vi med den kompletter guide til Yves Rochers pensler, og hvilke der er must-haves og hvilke du skal skippe.

Der er både pensler med naturlige hår og med kunstige hår i sortimentet, og især de store pensler med naturligt hår (kabuki, pudder og blush) har meget overskudsfarve og løse hår, som bare gør det endnu mere vigtigt, at du vasker dine pensler før brug. Men det gør du altid, ikke? Se guiden her.

Generelt er jeg mest begejstret for Yves Rochers pensler med kunstigt hår. Der er et par rigtig gode i blandt. Den store pudderpensel og kabukipensel er derimod er stiv og fældende oplevelse.

Fra venstre mod højre er det:

Foundationbørste
Som I måske har set her, så er jeg ikke fan af flade foundation pensler. Men hvis du er det, så ser jeg ikke nogen grund til at denne fra Yves Rocher ikke skulle fungere lige så godt som enhver anden. Den er tæt, blød, har en god størrelse og fælder ikke.

Concealerpensel
Det her er en virkelig god pensel, og min favorit i sortimentet. Det er klart min nye yndlingspensel til cremede produkter som concealer og cremeøjenskygger. Den er perfekt til for eksempel min Bobbi Brown concealer eller MAC Paint Pot. Den er lidt tyk i det, og det gør den bare rigtig god. Den lægger et lidt tykkere lag og giver en flot finish. Jeg er vild med den.

Læbepensel
De fleste læbepensler ligner hinanden rigtig meget, og denne er ingen undtagelse. Når du skal vælge læbepensel handler det derfor ofte mere om håndtag og hylster end om selve penselhovedet. Dette er en god læbepensel, der vil fungere akkurat lige så godt som de dyre versioner. Bagenden af etuiet kan tages af og sættes over, så den er i et lukket hylster.

Flad øjenskyggepensel
Navnet forstår jeg ikke helt, for penslen er ikke flad med derimod en lille rund prop af en pensel til at lave smokey eyes med. Det egner den sig fint til, omend jeg synes den er lidt for bred. Jeg kan bedre lide en spidsere og mere præcis pensel til det formål.

Øjenskyggepensel
Ud fra Yves Rochers egen beskrivelse som en let rundet øjenskyggepensel, der giver en transparent påføring, så er det meget præcist det, det er. Men jeg er ikke fan. Hårene er stive og stritter i retninger de ikke skal, og den er ikke flad nok til at bruge som shader, og den er uegnet til brug i globelinjen.

Rougebørste
Rougebørsten er den eneste af ansigtsbørsterne af naturligt hår, jeg bryder mig om. Hårene er som på de andre lidt i stive i det, men den er tæt og velskabt, og den skrå form gør det nemt at lægge blush, highlighter, contouring osv. Det er svært at finde en skrå ansigtspensel, der ikke er dyr, men denne er god, og det er denne type pensel, jeg bedst kan lide til at lægge blush.

Pudderbørste
Pudderbørsten er desværre lavet af nogle usandsynligt grove og stive naturlige hår og den fælder enormt meget. Den vil jeg derfor ikke anbefale.

Kabuki Børste
Det samme gælder Kabuki Børsten, som udover de grove hår, der fælder, slet ikke er tæt nok pakket til at fungere som en rigtig god Kabuki gør.

Eyelinerpensel
Eyelinerpenslen har jeg af en eller anden grund ikke fået med på billedet, men det er en god skrå eyelinerpensel af kunstige hår, som den slags skal være lavet af, og den fungerer godt.

Her kan du købe det
Penslerne koster mellem 59 og 99 kroner og kan købes på Yves Rochers hjemmeside, hvor der lige nu er gratis fragt. Hold kurseren hen på Makeup i topmenuen og klik på Tilbehør. Så kommer du ind på penslerne. Jeg kan desværre ikke lave dybe links til deres hjemmeside, det er vildt irriterende.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Maria

Tak for denne guide, det er så skønt, når man finder ud af, at man skal spare lidt på pensler! 😉
Hvad er forskellen på resultatet ved brug af hhv. pensler med naturligt hår og kunstigt hår?

Pudderdåse Helene

Hej Maria!
Jeg synes ikke, der er så stor forskel, men det er nok fordi, jeg er vant til at bruge begge dele.
Hvis man ikke er vant til kunsthår, vil jeg anbefale, at man starter med ansigtspensler for at lære dem at kende.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *