MAC Pro i Danmark og Skandinavien – uden Pro store

06.05.20
MAC Pro Store på Købmagergade i København
MAC Pro Store på Købmagergade i København
Fra åbningen af MAC Pro Store på Købmagergade i 2013

MAC PRO Store i Købmagergade er lukket, og vi savner den. Vi har spurgt MAC om, hvad der så bliver af MAC PRO i Danmark, når vi ikke længere har en Pro Store. Skal vi nu tilbage til tidligere tider, hvor vi slet ikke kunne købe det fulde Pro-sortiment i Danmark?

MAC Pro sortiment på Kongens Nytorv
Svaret på det spørgsmål er heldigvis nej. MAC i Magasin på Kongens Nytorv vil fortsat sælge fuldt Pro sortiment. I Sverige kan du købe Pro-sortimentet i Mall of Scandinavia og i Norge i Oslo City. Derudover kan du købe Pro produkter online på MACs nordiske webshop.

MAC Pro sortimentet er produkter målrettet til makeupartister. Det er her du finder kropsmaling i alle regnbuens farver, tasker til professionel brug, læbepaletter og meget mere. Mange af produkterne er elskede af den almindelige forbruger også, mens andre nok har en meget snæver målgruppe. Grøn “foundation”, baser til at blande farver op i og spatler har jeg i hvert fald aldrig selv brugt. Til gengæld har jeg mange andre produkter fra Pro kollektionen, såsom Pro Pan Eyeshadow refill øjenskyggerne og den lille penseltaske.

MAC Pro medlemsskab
MAC Pro er MACs medlemsprogram for makeupartister og andre professionelle. Der er 2 rabatniveauer for fagfolk: Makeupartister får 40% rabat i Norden og frisører, kunstnere, skuespillere, dansere, modeller, fotografer og kosmetologer får 30% rabat.

MAC Pro kortet kan kun bruges i MAC Kgs Nytorv i Danmark. Rabatterne kan variere fra land til land.

Du kan læse mere og ansøge om medlemskort online på www.macproapplication.com

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *