New Nordic Skin Care: Beauty In & Out

30.04.20
New Nordic: Beauty In & Out

New Nordic: Beauty In & Out

Reklame for New Nordic

Måske har du allerede set alle de smukke billeder på Instagram og facebook? Du skulle tage at klikke forbi… New Nordic har efter 30 år som producent af skønne kosttilskud suppleret med produkter til hud- og hårpleje. Det er ikke bare moderne, det bidrager også til mærkets holistiske tilgang til forskellige skønhedsudfordringer. Konceptet har de døbt Beauty In & Out.

 • Beauty In: Kosttilskud har fokus på årsagen til udfordringen og understøtter hudens og kroppens normale funktioner, hvor cremerne ikke kan trænge ind.
 • Beauty Out: Hud- og hårplejeprodukter har fokus på symptomer forbundet med udfordringen. Du får fugt, pleje og behandling og en hurtig kosmetisk effekt.

Produkterne er som altid udviklet og produceret i Skandinavien. Indtil videre har New Nordic koncentreret sig om de tre store serier nemlig Collagen Filler, Pigment Clear og Hair Volume. Et stort tillykke skal lyde herfra både med det store jubilæum, de fine lanceringer og det nye koncept.

Collagen Filler
Med dette kosttilskud kunne jeg på ganske kort tid se markant forskel på blandt andet fylden i huden. Hudplejeserien understøtter denne effekt med fem produkter:

 • Pure & Natural Deep Cleansing Balm: Et renseprodukt af typen der transformeres til en mælket konsistens, når det kommer i kontakt med vand. Den fjerner både makeup og dagens snavs, mens den efterlader huden frisk og ren.
 • Natural Magic Firming Serum: Et skønt og meget let serum, der fungerer virkelig godt som let fugt under din creme.
 • Natural Magic Anti-Ageing Cream: En let og behagelig fugtighedscreme der bidrager med både fugt, fedt og gode antioxidanter.
 • Amazing Eye Cream: En ganske let geléagtig creme, der holder øjenomgivelserne godt fugtet.
 • Intense Marine Mask: En rar og let maske der giver en solid mængde fugt og et skud antioxidanter.

Hele serien er let og behagelig på huden, der gemmer sig ingen tunge cremer eller fedtende konsistenser. Der er fokus på at fugtmætte huden med hyaluronsyre. Forberede og værne mod de daglige angreb med masser af antioxidanter og essentielle fedtsyrer.

Intense Marine Mask
Som en overraskelse i hvert fald for mig selv er det Intense Marine Mask, jeg er blevet gladest for. Den har sådan en let geléagtig konsistens. Nu har jeg jo aldrig rigtig været sådan en, der kun bruger mine produkter efter hensigten… Derfor har jeg brugt den som natmaske, og der sker virkelig noget i løbet af sådan en nat. De der dage, hvor natten er blevet alt for kort, kan den nærmest udrette mirakler. I hvert fald er jeg flere gange slubbet af sted med alt for lidt søvn, uden andre end jeg har bemærket det. Intense Marine Mask tilfører huden en masse fugt. Og så holder den altså, hvad den lover i forhold til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker…

New Nordic: Beauty In & Out

Pigment Clear
Et kosttilskud med god effekt på pigmentforandringer. Desværre er der ingen af os, der har mulighed for at teste kosttilskuddet. Katja kan ikke, og det giver ikke så meget mening at lade mig teste det. Da jeg alligevel har stor tiltro til virkningen, ville det glæde mig meget at dele gode erfaringer. De to hudplejeprodukter under dette navn er:

 • Pigment Clear Serum: Et meget let serum der fugter i dybden og udjævner både struktur og hudtone.
 • Pigment Clear Cream: En let creme der både virker fugtgivende, samtidig med at den beskytter og udjævner huden.

Det er helt klart i Pigment Clear flest af ingredienserne går igen fra kosttilskuddet til hudplejeserien.
Plejeserien indeholder kraftige antioxidanter som amla, der er kendt fra ayurvedisk tradition og astaxanthin, der er en caratenoid, du kender den blandt andet fra farven på laks. Begge to beskytter huden effektivt mod ydre påvirkninger.

New Nordic: Beauty In & Out

Hair Volume
Nok det kosttilskud jeg har anbefalet flest gange på bloggen. Det er ikke et kosttilskud, jeg har tænkt mig at stoppe med at tage, det er helt sikkert. Det er ikke bare overtro og hokuspokus, min frisør kan også sagtens se forskel fra før, jeg tog tabletterne. Hårplejeserien består af tre produkter, der både er sulfat og silikonefri:

 • Hair Volume Shampoo: En god og nærende shampoo, der samtidig vasker håret ordentlig rent.
 • Hair Volume Conditioner: En virkelig plejende balsam, der sørger for solid omsorg til slidt hår, samtidig med at du undgår den tyngde, du ellers kan finde i pleje af den kaliber.
 • Hair Volume Shine Serum: Du får både pleje og glans, samtidig med at den modvirker filtret hår virkelig effektivt.

Der er fokus på at få håret til at fremstå så velplejet som muligt, mens kosttilskuddets virkning får tid til at sætte ind. De plejende, nærende og genopbyggende ingredienser i de tre produkter gør Hair Volume serien komplet.

Med rabatkoden Pudderdåserne får du minus 15% på hele Beauty In & Out-serien. Koden gælder til og med den 3. maj.

Reklame for New Nordic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Mia

Jeg har taget kosttilskuddet skin care collagen filler i snart 10 år nu og det har virkelig været min redning i forhold til eksem og ekstrem tør hud. Det har givet mig en utrolig fin hud som ingen creme har kunnet. Derfor min varmeste anbefalinger herfra. Og samtidig har det (næsten) holdt rynkerne fra døren 🙂

Helene Randløv

Hej Mia
Hvor er det bare skønt at høre! Jeg er også vild med dem <3
Kh. Helene

Monica

Jeg ville høre hvilke creme i kunne anbefale ift ekstrem tør hud ( bruger locobase og den er ikke nok) og så opslaget om skin care collagen og tænker det må jeg prøve men med hvilken creme ? Jeg har kigget på denne her Eksklusiv Økologisk Luksus Kropscreme fra svsne design. Mvh Monica

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *