Torsdags Top Ti: Business Casual

16.04.20
Torsdags Top Ti: Business Casual

Torsdags Top Ti: Business Casual

Nu hvor verden nærmer sig normal for nogen… Er det på sin plads med en lille rask top ti til os, der er kommet helt ud af træning. Indlæggets arbejdstitel var ”from not to hot”, men jeg vil ikke generalisere. Bare fordi jeg dimser rundt uden makeup, med morgenhår og pletter på (nat)tøjet, betyder det ikke, at alle gør det. I hvert fald har jeg set flotte billeder af hjemmekontorer, der er meget mere tjekket end mit. Påklædningsversionen af bundesligahår (business at the front party at the back): Business Casual har også domineret Instagram. Derfor er der ingen løftede pegefingre eller andet herfra… Indlægget er ligeså meget tænkt som en huske- og indkøbsseddel til mig selv. I øvrigt kan det jo være, at vi snart kan være heldige at nyde foråret. Dejlige stunder i selskab med nogle af dem jeg savner mest, står højest på min ønskeliste, for jeg SAVNER…!

Business Casual
Måske har du brugt denne karantænetid til at få styr på dine vaner? Hvorfor huden gløder, makeuppen er lige i skabet og håret er stylet til perfektion… Eller måske har du gemt dig ovre i samme grøft som mig, og ligner en trold… Fortvivl ikke! Der er tips at hente her. I stedet for at dele det op som produkter er det snarere, hvor på listen prioriteringen ligger hos mig (afsløret!!!).
Inden du læser videre, skal der lyde en advarsel! Pas på du ikke kløjes i ananas (selvom den er i egen juice)… indlægget er fuld af det!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

1. Bag skærmen
De fleste sidder endnu flere timer bag skærmen, end de plejer. Der er flere kategorier af produkter, der kan være gavnlige. Er du ikke typen, der har møder på Skype, Zoom og hvad det ellers hedder alt sammen, vil jeg anbefale at nusse lidt om dig selv med gode masker:

2. Øjentrøst
Tiden foran computeren er ikke kun hård ved huden, øjnene og øjenomgivelserne bliver også virkelig tørre og trætte. Produkterne herunder hjælper både her og nu og på sigt. De står fast her hjemme alle tre:

 • Embryolisse Radiant Eye Stick*: Trods mit ikkeeksisterende forhold til øjencreme, løber jeg aldrig tør for denne fugtstift til øjnene.
 • New Nordic Blue Berry Eye Stress*: Ved regelmæssig indtagelse af Blue Berry Eye Stress, har jeg langt mindre grus i øjnene efter en dag foran computeren. Og så er jeg mindre påvirket af min allergi. (Trods vores samarbejde med New Nordic, er dette indlæg ikke hverken betalt eller skrevet efter aftale med New Nordic. Kosttilskuddet har jeg selv købt og betalt).
 • TearsAgain*: Det er altså ikke ret tit, at øjendråber er en succes, når man går med makeup. Faktisk er det oftest en rigtig dårlig kombination. TearsAgain er en spray, du sprayer på et lukket øje, den fugter, beroliger og lindrer irritation.
 • Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels: Hvis ikke det ville blive for kostbart i længden, så brugte jeg sådan et par om dagen! Samtidig er det den absolut bedste undskyldning for at snuppe en morfar.

3. Problemknuserne
Hellige makrel hvor har jeg fået tør og træt hud af at være (spærret) inde. Trods mine daglige gåture er det rigtig langt fra mit sædvanlige aktivitetsniveau. Det er virkelig gået op for mig, hvor stor en indflydelse mine mange timer i naturen har for min huds velvære. Trods udluftninger, ventilation og andre tiltag er indeklimaet ikke optimalt med fire mennesker i en lille lejlighed. Derfor har særligt min hud brug for hjælp. Det får den med:

4. Klar hud på flaske
Er din hud blevet trist og grå, så er C-vitamin din ven. Desværre tåler jeg lige netop denne ingrediens utrolig dårligt, derfor må jeg stole på, hvad andre siger…

5. Tilbage til virkeligheden
Hvad enten du arbejder hjemmefra eller ude, skal du først og fremmest have en kæmpe tak, en virtuel krammer og en massiv high five! Det der med at balancerer karrieren og familieliv er aldrig let, men denne tid har fået de fleste kvinder, jeg kender, til at se lidt mere trætte ud. Igen vil jeg ikke generalisere, men når jeg skal ud i virkeligheden igen, får jeg brug for:

6. Tidsfordriv
Når du har sorteret alle strømperne, renset samtlige filtre og afløb i husstanden eller hvad du nu tager dig til… Så kan du altid hygge dig med gode lydbøger, noget makeup eller ansigtsmassage:

 • Lydbøger*: De plejer at være forbeholdt gåture og rejser, nu er det lidt mere, fordi jeg simpelthen læser for meget. Max, Mischa & TET-Offensiven (Johan Harstad), Min Kamp 1-6 (Karl Ove Knausgård), Boy Swallows Universe (Trent Dalton), Skyggebokser (Sara Maria Glanowski) og Til Min Søster (Dy Plambeck) er bøger jeg VARMT vil anbefale.
 • Scott Barnes Pro Brushes*: Min nysgerrighed fik overtaget, så jeg købte én af hver… Min penselsamling er enorm, alligevel er det disse pensler, jeg vasker igen og igen, fordi jeg ikke har lyst til at bruge andet. De er værd en krone værd.
 • En lille bold*: I flere år har jeg nulret en lille bold rundt i ansigtet, når jeg ser TV. Det foregår med faste tryk og cirkulære bevægelser. Det er helt genialt til spændte muskler og panderynker. Denne bold kan endda vibrere.

7. Business Casual
Der er ti minutter til dit skypemøde, ungerne flår hovedet af hinanden på værelset og manden er midt i et konferenceopkald… så gælder det om at se knivskarp ud i en fart.

 • GOSH Primer Plus Skin Adaptor Chameleon: Det er egentlig en primer, men den tilføjer bare lige dét ekstra… så huden er pæn og ensartet.
 • Sisley Phyto Blush Twist: Dup lidt cremeblush på kinder og læber… eller brug din yndlings læbestift til kinderne også. Det er hurtigt, og du ser straks friskere ud.
 • Milk Makeup Fiber Kush Brow*: Brynmakeup virker som et lynhurtigt ansigtsløft og så behøver du nærmest ikke andet.
 • Zoey Adeline Blazer¤: Når jeg en sjælden gang skal være rigtig voksen, så kan jeg godt lide at have blazer på. Denne smukke røde model er både behagelig og tilpas formel til, at den er god til formålet.

8. Fasthold de gode vaner
Det er ikke spor skidt, at der er kommet lidt mere fokus på håndhygiejne. Faktisk ville det være ret skønt, hvis det er et fokus, der er kommet for at blive. Der er også andre gode vaner, der ville være gode at beholde… for eksempel et godt plejeritual. Er du ikke nået der til endnu, så er der endnu tid.

 • Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum og Balance Mist*: Effektivt, fugtgivende og hudforkælende sæt. Serum morgen og aften og Mist foran skærmen i løbet af dagen.
 • Håndspritgel 70%*$: Vi har fjernet begrænsningen på to per kunde, så nu kan du bare købe løs til kontoret, klassen eller butikken.
 • RazSpa Hand & Body Lotion*: Den daglige pleje af hænder og negle er en rigtig god vane. Denne lotion er perfekt til skrivebordet, den er let og rar, samtidig med at den er plejende.

9. Få styr på visitkortet
Mon vi kommer til at give hånd igen, når vi møder nye mennesker? Uanset hvad fremtiden bringer, så er pæne hænder stadig noget af det, jeg selv lægger mærke til.

 • Le Mini Macaron: Hjemmemanicure du kan klare foran computeren. Med et USB-stik, en lampe og en neglelak er du kørende. Der er så mange fine farver og muligheder for leg.
 • Alt i en Fodcreme*$: Hvis du har lyttet til anbefalingerne, så har du med garanti meget slidte hænder. Alt i en Fodcreme er et hurtigtvirkende og vanvittigt effektivt produkt, uanset om du bruger det på hænderne eller fødderne… i disse tider giver det rigtig god mening at smøre begge dele ind inden sengetid

Husk at finde din SPF med høj faktor frem, hvis du sidder ude og arbejder. Dine håndrygge er meget udsatte, og det er ofte dem, der sladrer om dine (dårlige) solvaner først.

10. Forårsklar
Når det er tid til at lufte stængerne igen, så er det helt sikkert også tid til:

 • Ecooking Selvbruner Drops*: Det er ikke et produkt, jeg selv har testet, men det lyder SÅ smart. Om jeg er modig nok til at få det prøvet, ved jeg ikke, men det er der med garanti andre, der er.
 • Evolve Tropical Blossom Body Polish*: En god body scrub er forkælelse fra nakke til tå. Denne her dufter virkelig dejligt og så er jeg vild med konsistensen.
 • Sololie SPF 30*$: Beskyttelse er vigtigt for huden, vores Sololie SPF 30 er samtidig fugtgivende.

Hvilke produkter skal der til, før du føler dig forårsklar?

Dette indlæg indeholder et eller flere reklamelinks, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et reklamelink, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Lise Højgaard

Jeg er lidt en blegfis, og tør sjældent kaste mig ud i selvbrunere. MEN ecooking selvbruner drops blev jeg nød til at prøve. Jeg har brugt dem hver anden dag i små to uger nu. De giver mig lige præcis det der lille “du er da blevet lidt lysebrun” look som jeg godt kan lide! Jeg synes de virker bedst, hvis jeg først bliver min fugtprimer, og så påfører dråberne i samme runde som min dagcreme. I al fald har kuløren været jævn og diskret!

Helene Randløv

Tusind tak, for at du skriver det… Så er jeg ikke så angst <3 😛
Kh. Helene

Susanne

Hvordan og hvor ofte rengør du bolden til ansigtet?
Skal man bare nulre rundt med den, som man lige har lyst?
Det lyder som en hyggelig vane om aftenen foran tv’et 🙂

Helene Randløv

Hej Susanne
Den bliver sprittet før hver brug. Ja, for mig er det sådan intuitiv ting… bolden kommer automatisk derhen, hvor jeg har mest brug for det. Generelt er massage, hvor du trykker ind og derefter kører i cirkulære bevægelser virkelig effektiv både for muskulaturen og huden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *