Håndspritgel 70% er tilbage på Dåseshoppen

27.03.20
Pudderdaaserne handsprit

Pudderdaaserne handsprit

Maskinerne kører lige nu på fabrikken i Vassingerød, og nu er det næste parti Håndspritgel 70% være klar på Dåseshoppen.dk.

Vores Håndspritgel 70% er helt enkelt: Det er håndsprit med glycerin. Koncentrationen af alkohol er på 70 procent. Glycerinen er tilsat for at minimere den udtørring, som uundgåeligt følger med enhver brug af håndsprit. Konsistensen er en gel.

Prisen bliver cirka 79 kroner for 500 ml. På vores egen webshop er prisen lige nu 99 kroner. Årsagen er fragt, og I må bære lidt over med denne Storm P-løsning. Vi troede, vi havde styr på prisen, men vi har netop fået oplyst, at vi vil sætte penge til, hver gang vi sælger en, fordi vi har gratis fragt til nærmeste Bring udleveringssted på alle ordrer på Dåseshoppen.dk. Vi havde to muligheder: Enten at hæve prisen 20 kroner eller udskyde lancering, indtil vi havde fundet en anden løsning på fragt. Vi har altså valgt det første.

Der kommer også flere Håndspritgel 70% ud til vores forhandlere de kommende dage, så du kan også vente og købe der, hvor prisen vil være cirka 79 kroner plus eventuel fragt.

Vi begrænser stadig køb til to styk pr kunde. Og vi producerer selvfølgelig mere løbende efterhånden som vi kan skaffe råvarer og emballage hjem.

Find Håndspritgel 70 % på Dåseshoppen her.

Hvorfor 70 procent?
Myndighederne anbefaler en koncentration mellem 70 og 85 procent. 

PS. Vi har udtrykt os utydeligt omkring den gratis fragt. Det er gratis fragt til nærmeste Bring udleveringssted – andre fragtformer er ikke gratis. Vi beklager, at vi ikke har været mere tydelige.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Louise

Hej, er håndspritten udsolgt, når der intet “læg i kurv” vises på hjemmesiden?
på forhånd tak.

Helene Randløv

Hej Louise
Ja, det går desværre meget hurtigt.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *