Fredagsfavorit: Skinny Dip Glitter Cherry Makeuptaske

13.03.20
Fredagsfavorit: Skinny Dip Glitter Cherry Makeuptaske

Fredagsfavorit: Skinny Dip Glitter Cherry Makeuptaske

Det var i sommer jeg faldt over denne makeuptaske i Sephora… Siden da har den bragt mig glæde. Først og fremmest er den fin, dernæst er den virkelig praktisk. Det er en vildt god størrelse, fordi der kan være noget i samtidig med, at man kan se igennem. Helt generelt er jeg bare ret så glad for makeuptasker. Dem, der er lange eller brede nok til, at der er plads til pensler, er selvfølgelig bedst. Jeg er faktisk lidt i tvivl om, mine længste pensler kan være i denne, men jeg har ikke lidt afsavn. Det må betyde, at langt de fleste af penslerne kan være der. Ellers havde jeg nok bemærket det.

Glitter Cherry
Det spiller i virkeligheden ikke den store rolle, hvor din makeuptaske kommer fra, eller hvordan den ser ud. Det vigtige er, at der er plads til de ting, du bruger. Denne model er ikke skabt til store paletter, men de mindre kan sagtens være der. Da jeg købte den, var det faconen og mønstret med de fine glimmer kirsebær og blade, jeg faldt for. Den findes også med grapefrugter, men denne appellerede altså mere til mig… selvom jeg mere end én gang har overvejet, om den anden også skal være min. Materialet er også praktisk, tasken er lige til at tørre af med en våd klud. Det hænder jo, at der går hul på en tube, eller at et låg falder af.

Indhold
Som nævnt ovenfor føler jeg ikke, at jeg har lidt afsavn i forhold til rummeligheden af tasken. Selvfølgelig kan du ikke have kæmpepaletterne med, men dem bruger jeg nu også helst der hjemme. Der er efterhånden gået lidt sport i at pakke makeup, jeg kan bruge til mange forskellige ting. For eksempel er jeg ret vild med de flydende veganske læbestifter i de lidt anderledes nuancer. De ender sjældent på læberne, til gengæld bruger jeg dem flittigt som øjenskygger.  Flere og flere mærker lancerer produkter, der kan multitaske. Selv er jeg lidt udfordret, da jeg ikke kan tåle det røde farvestof karmin. Heldigvis er der efterhånden mange alternativer og mærker, der netop er veganske.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Skinny Dip Glitter Cherry Makeuptaske koster 150 kroner og kan købes i Sephoras Webshop*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *