Fredagsfavorit: Hjælp til at finde den rigtige bh

28.02.20
Fredagsfavorit: Den rigtige bh

Fredagsfavorit: Den rigtige bhFoto: Triumph (model Essential Minimizer)

I lang tid har jeg trængt til nye bh’er. Det er på ingen måde min yndlingsbeskæftigelse at shoppe undertøj. Faktisk er det et værre mas at stå der og vride sig i et prøverum. Sidst jeg købte bh’er, kom jeg hjem med et par gode og en, der mildest talt var elendig. Problemet var, at den elendige af dem, var den farve, jeg bruger oftest. Det tog hundrede år at gå den til. Stadig drejede den ene strop rundt, så jeg fik mærker af den. Så blev jeg øm og fik mærker og forleden røg bøjlen op i armhulen. Pokkers også! Alle, der har prøvet det, ved, hvor helt utrolig irriterende det er. Da jeg så gik forbi Triumph på strøget, så jeg, at der var tyve procents medlemsrabat. Så jeg besluttede mig for at slå til.

God vejledning
Når jeg endelig får taget mig sammen og købt undertøj og især bh’er, går jeg efter den gode vejledning. Min første bh-prøvning var en grænseoverskridende oplevelse. Pludselig stod en dame med halvbrille og rettede på mine bryster.
Indtil da havde jeg forsøgt mig med bh’er fra tøjmærker. De er sikkert rigtig fine, hvis man ikke har de store krav, det blev jeg dog hurtigt klar over ikke var et match til mig. Efter oplevelsen med damen i prøverummet, gik det op for mig, at det der med at have bh på faktisk kunne være behageligt. I flere år købte jeg derfor kun de virkelig dyre bh’er, de solgte i den butik. Hver gang jeg købte en billigere variant sad den dårligt eller gik i stykker. Derfor er min erfaring, at pris og kvalitet hænger sammen, I hvert fald når man har brug for ekstra støtte.

Rimelige priser
For en hel del år siden havde jeg brug for en ny bh-garderobe. Flere år med amme-bh’er var slut. Det faldt sammen med et jubilæum hos Triumph, og jeg endte med at blive ganske glad for flere af de bh’er, jeg blev anbefalet. Dem har jeg efterfølgende købt i flere farver. Derfor var de tyve procent tillokkende. Når man ved, at man kan få god kvalitet til rimelige priser, er det lidt sjovere at shoppe.
Forleden var der travlt i butikken, men jeg fik så fin hjælp af en ekspedient, der ikke opgav. Heller ikke selvom det ikke var alle modeller, der var et hit. Det er simpelthen en befrielse at have en bh på, der sidder ordentligt. Det er i øvrigt ikke kun kvinder med store bryster, der kan have gavn af den rigtige bh-vejledning. Den rigtige bh gør en kæmpe forskel uanset størrelsen på dine bryster.

Komfort
Som du måske kan fornemme er det ikke bh’ens udseende, der er vigtigst for mig. Det er da rart at have pænt undertøj, men jeg går langt mere op i komfort. Bh-stropper, der falder ned fra skulderen, eller stropper der vender, gnaver eller bare sidder dårligt, er næsten ikke til at holde ud. Faktisk gider jeg slet ikke at tænke over min bh, når først jeg har taget den på. Den skal ikke kunne ses, og den skal slet ikke kunne mærkes. Modellen på billedet hedder Essential Minimizer. Den går hverken særlig langt ned eller højt op i omkreds eller skål, så hvis du bruger lav omkreds og stor skål eller omvendt, er det nok ikke bh’en for dig. På den anden side er der altid hjælp at hente, når du spørger efter den i de fleste lingeributikker.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *