SyriCalm – græs og svamp giver fredelig hud

24.02.20
Syricalm

Syricalm

Da vi for næsten et helt årti siden begyndte at arbejde på vores egen produktserie, anede jeg ikke, hvad SyriCalm var. Det var nemlig ikke en gammelkendt ingrediens som for eksempel glykolsyre eller B3-vitamin, men derimod et kompleks af ingredienser specialudviklet af en tysk producent af råvarer. Og derfor også for os dengang helt ukendt. Og noget vi var ganske skeptiske overfor, som med alle andre eksotiske planteekstrakter uden en mangeårig historie bag.

Men jeg husker stadig min første prøve på Alt i en creme med blandt andet SyriCalm. Hvordan både min tørre hud på armene og mine irriterede øjne faldt til ro. Og ikke mindst min desperation, da den ret lille prøve, vi havde fået af vores laboratorie slap op, og der gik meget lang tid, før der bleve lavet mere…

Hjælper huden mod stress
SyriCalm er handelsnavnet for et aktiv, der består af to planteekstrakter: Poria Cocos, der er en svamp, og Phragmites Communis/Phragmites Karka, der er en sivart. Begge to meget lidt sexede planter, som en tysk producent af råvarer til kosmetik har udviklet dette ekstrakt til sensitiv hud af.

Det er desværre ikke noget, der er publiceret uafhængige studier af, så vi har kun producentens egne data. Her har man udsat hudceller for flere typer af udefrakommende stress og vist, at SyriCalm beskytter og hjælper huden til at normaliseres hurtigere (kilde: SyriCalm productsheet). De stakkels hudceller er i forsøgene blevet udsat for alt ligefra UV-lys, tab af væske og elektrisk chok, og SyriCalm hjalp dem til at komme sig hurtigere.

Producenten selv har også testet SyriCalm på forsøgspersoner, der viser en effekt på både kløe, væsketab og rødme. Igen er vores kilde producenten selv og ikke en uafhængig kilde.

Der er efterhånden også adskillige produkter på markedet med SyriCalm. Her er nogle af dem (indeholder reklamelink*):

Pudderdåserne: Alt i en Creme, Anti-age Ansigtscreme, Alt i en KUR*

Faaborg Pharma Ultimate Face Cream – alle tre varianter*

Faaborg Pharma Helo Anti-itch*

Ecooking Anti-Rødme Creme*

Apotekets 24t Anti-Stress Creme*

Trilogy Very Gentle Moisturising Cream

Decubal Anti-Itch Cream (ikke gel’en)

Har du erfaring med nogle af disse produkter?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anette

Den eneste creme jeg efterhånden kan tåle uden at få voldsomt udslet eller tørre områder i ansigtet, er jeres Alt I Et Creme.
Jeg har f eks prøvet flere af Rudolph Care’s produkter og flere fra Beaute Pacifique, men altid med samme resultat: ræde pletter og tørre områder.

Helene Randløv

Hej Anette
Det er altid træls med reaktioner og allergi… men jeg er glad for, at du har fundet noget, du kan tåle <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *