Fredagsfavorit: Huda Beauty Nude Obsessions

31.01.20
Huda Beauty Nude Obsessions Light

Huda Beauty Nude Obsessions Light

Er Hudas øjenskygger bedre end andre? Nej. Holder de bedre end alle andre øjenskygger? Nej? Kan de noget som andre øjenskygger kan? Nej. Men Huda Beauty Nude Obsessions er bare virkelig virkelig en pæn palette.

Billige øjenskygger er lige så gode som dyre, og de fleste øjenskygger kan klare jobbet. Men Huda Beauty Nude Obsessions er smukkere end de fleste. Meget smukkere…

Der er fem matte farver og tre metalliske. En enkelt rosa-guld duochrome er stjernen i paletten, der binder det hele sammen. De nude farver er mere pink, rosa, lilla og gyldne end de er brune, og det klæder de fleste bedre, end de måske umiddelbart tror. Hvis du normalt kun går med brune eller beige, skal du prøve farvetoner som disse også.

Helene er sur på den, fordi hun er mindst lige så pjattet med farverne som mig, men ikke kan tåle den. Og det er også virkelig synd for hende, at hun ikke kan bruge den pæne palette. Helene kan ikke tåle de animalske røde farvestoffer, som Huda bruger i Nude Obsessions serien og går derfor efter de stadig relativt begrænsede veganske muligheder, der findes. Det er ikke fordi hun er blevet veganer, men hendes øjne er vist.

Mine øjne har derimod intet problem med de traditionelle animalske røde farver, og heldigvis for det, når Huda laver dem så pænt.

Her kan du købe det (reklamelink*)
Der findes tre versioner af Huda Beauty Nude Obsessions; light, medium og rich. De koster 250 kroner pr styk og forhandles i Sephora og på Sephora.dk*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *