Inner beauty: Ny og forbedret DermaPrime+

03.12.19
Inner beauty: Ny og forbedret DermaPrime+

Inner beauty: Ny og forbedret DermaPrime+

Reklame for Novo Vita

”Kan du snart selv holde styr på alle de kosttilskud, du har testet” blev jeg for nylig spurgt… Og ja, det går faktisk glimrende. De bliver jo ikke testet samtidig, og der er (måske lidt overraskende) stor forskel på dem. Den nye forbedrede version af Novo Vita DermaPrime+ skiller sig ud fra andre kosttilskud på flere områder. Kapslerne indeholder blandt andet Ceramosides og Novo Vitas patenterede ingredienskompleks SkinAx2®, der primært består af antioxidanter.
Novo Vita DermaPrime+ er kapsler, olieindholdet er med til at øge optagelsen af de andre ingredienser, samtidig med at huden bliver tilført fedtsyrer. Der er i øvrigt den bonus, at kapsler for nogen er lettere at sluge.

Inner beauty: Ny og forbedret DermaPrime+

Optimale vilkår
Det er lidt svært at slette tanker, når de først har bidt sig fast… Og derfor har netop Novo Vita DermaPrime+ fået ikke så lidt smil med på vejen. Mine drenge er store nu, men da de var mindre, så vi Transformers. Fra første sekund, jeg læste navnet DermaPrime+, er kosttilskuddet derfor blevet associeret med den store godmodige leder af autobotterne Optimus Prime. Hvis du synes jeg har tabt sutten, så læs lige videre, for der er mening med galskaben. Optimus Prime er faktisk slet ikke noget dårligt billede af, hvad DermaPrime+ kan gøre for din hud. Han gør sig nemlig særdeles umage for at skabe fred og sørge for at tingene spiller, så alle får optimale vilkår.

Inner beauty: Ny og forbedret DermaPrime+

Hvad er SkinAx2®?
Hvis du sammenligner det patenterede ingredienskompleks SkinAx2® med en bytur, så er det den, hvor der ikke er sparet på noget. Det er en kraftfuld blanding af:

  • Flavonoider: Særdeles koncentrerede antioxidanter, ekstrakt der er udvundet af franske vindruekerner… i cremer kender vi det som resveratrol.
  • SuperOxid Dismutase (SOD): En anden kendt og effektiv anti-age ingrediens. En antioxidant, der hjælper vores hudceller med at beskytte mod og reparere allerede opståede skader forårsaget af frie radikaler.
  • C-vitamin: Har stor betydning for en normalt fungerende hud, mens det samtidig bidrager til normal dannelse af kollagen.
  • Zink: Optagelsen af ovennævnte SuperOxid Dismutase er tung, men zink letter denne samtidig med at bidrage til at vedligeholde en normal hud.

Antioxidanter beskytter ikke bare huden men også kroppen mod oxidativ stress, der forårsager skader i hudens bindevæv. Ældning og senere rynker er altså en naturlig følge. Derfor er et ingredienskompleks som SkinAx2® interessant.

Inner beauty: Ny og forbedret DermaPrime+

En yndling
Længe har jeg selv overvejet om fytoceramider, der oftest er udvundet af hvede, er glutenfri. Det er åbenbart et lovkrav, så det er de selvfølgelig. Nu er klid jo ikke den mest spændende fødevare at indtage i store mængder, derfor er jeg stor fan af kosttilskud med ceramider. Der, hvor jeg selv oplever god effekt, er på fugtbalancen i huden. Huden føles ligesom mere hel, uden at jeg skal smøre fed creme på. Ceramider er cementen i vores hud, hvorfor det naturligvis spiller en væsentlig rolle for vores barriere. Da tabet af ceramider stiger i takt med at temperaturen falder, giver en DermaPrime+ tabletkur rigtig god mening.

Alt det nye…
Ovenfor beskrev jeg de patenterede ingredienser SkinAx2® og Ceramosides™, men det er ikke de eneste nye ingredienser i DermPrime+. Novo Vita har yderligere tilføjet:

  • Marinekollagen: Der skulle bidrage til øget elasticitet og højere fugtniveau i huden.
  • Hvid te ekstrakt: En i flokken af stærke antioxidanter. Hvid te skulle især bidrage med at gøre huden mere ensartet.
  • E-vitamin: En evig favorit når vi taler om antioxidanter. E-vitamin bidrager til reparation af eksisterende skader forårsaget af UV-stråler og selvfølgelig beskyttelse mod nye skader. Havtornolien sørger for bedre optagelse.

I DermaPrime+ finder du et effektivt skønhedsprodukt i tre små kapsler dagligt. Der er naturligvis også hyaluronsyre og kollagen i kapslerne, så du får altså et ret godt værn mod både ydre og indre påvirkninger. Med koden: PUDDERDÅSERNE får du 20% rabat på kapslerne.

Reklame for Novo Vita

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anette W

Det er sikkert både godt og effektivt men alt alt for dyrt hvis man er pensionist.
Så jeg vil holde mig til min Imedeen som jeg plejer

Helene Randløv

Hej Anette
Der er masser af gode kosttilskud! Man skal jo gøre op med sig selv, hvad man får mest ud af.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *