Månedens Favoritter: November 2019

29.11.19
Månedens Favoritter: November 2019

Månedens Favoritter: November 2019

Reklame for New Nordic

I øjeblikket er jeg nærmest besat af neglelak. Nærmere bestemt er det Vinylux’ efterårskollektion Treasured Moments, der begejstrer mig. Det er en af de smukkeste efterårskollektioner til neglene, jeg har set længe! Ingen af nuancerne kom med her, fordi jeg simpelthen ikke kunne vælge…
Orange har domineret både på læberne, kinderne, øjnene og neglene i denne måned. Det er jo lidt særligt, fordi jeg ikke er videre begejstret for netop denne farve. Alligevel har den altså sneget sig ind både her og der.
God søvn, dejlig duft, gode sager til håret, rare produkter til huden, makeup og pleje til negle og læber udgør Månedens Favoritter: November 2019. Trods den begrænsede mængde makeup har der været gang i farverne. Det er imponerende, hvor mange forskellige looks, man reelt kan få ud af bare seks farver. Det behøver hverken at være kedeligt eller begrænsende at nøjes med en enkelt palette.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

New Nordic Melissa Dream¤
I november er der altid knald på, i år har jeg haft mere travlt end nogensinde. En hektisk hverdag kræver, at jeg får koblet af og sovet nok. Det hjælper Melissa Dream mig med. Selvfølgelig skal jeg stadig være god til at gå i seng… men min søvnkvalitet er bare så meget bedre. Du kan læse meget mere om mine oplevelser med Melissa Dream i ”Tirsdagstip: Sov godt med Melissa Dream”.
Det er klart, at du ikke bare kan tage nogle tabletter, og så sover du, som du godt. Det kræver ændring af vaner og vilje udover det sædvanlige at få vendt et kuldsejlet søvnmønster. Melissa Dream er en uvurdelig hjælp til at komme i seng om aftenen. Tabletterne tager jeg nemlig med det sidste vand, jeg drikker cirka en halv time inden sengetid, faste ritualer giver bare bedre søvn.

2. Briogeo Don’t Despair, Repair!
Alt der hedder noget med Leave-in bliver prøvet med stor entusiasme. Som bekendt er jeg sådan en, der holder af at spare på vandet. Derfor skal mine hårprodukter helst ikke sidde i håret og virke… og derefter skylles ud. Det kan vist ikke undgås at forventningerne bliver skruet op, når man giver et produkt sådan et navn… Men faktum er, at den levede mere end hundrede procent op til de forventninger. Hvis du leder efter en slags balsamspray, så skal du vælge et andet produkt. Don’t Despair, Repair! Giver ikke håret den der glatte balsamfornemmelse. Egentlig kan man ikke rigtig mærke, at den er der. Håret bliver måske lidt lettere at rede ud… men ellers ikke. Det der derimod ikke er til at komme udenom er effekten. Håret fremstår bare mindre slidt og tørt… og vigtigst af alt, pludselig knækker det ikke så let.

3. FiiLit Parfum du Voyage Surya Bali EdP
Heldigvis er jeg nysgerrig, at jeg prøvede samtlige dufte, selvom jeg syntes, det lød lidt frelst. Det var en RIGTIG god beslutning. Fiilit Parfum du Voyage er nemlig alt det, jeg elsker ved dufte. Jaja… de er lidt frelste, naturlige og alt det der.
Når det kommer til dufte, er jeg så vanvittigt snobbet. Derfor gør det mig så glad, at blive præsenteret for et mærke, der går så meget op i bæredygtighed og naturlighed uden at gå på kompromis med duftene. Det er nemlig ikke design, æske, flakon og sådan noget, jeg snobber omkring… Det er selve duften. Mange naturlige dufte er mildest talt uinteressante. FiiLit er alt andet!
Surya Bali dufter af sart jasmin og blomstrende plumeria med en bund af tonkabønne, røgelse, vanilje og cedertræ. Den er varm og rar, ligesom jeg forestiller mig, at Bali er.

4. Maria Nila Cleansing Powder
Tørshampoo er et hit her på bloggen og nærmest umuligt at komme udenom. Udfordringen for mig er, at jeg sjældent bryder mig om duften. Det er en udsøgt fornøjelse, når mit hår ikke stinker af tyggegummi, fersken eller hvad de nu finder på. Kunne man ikke forestille sig, at håret bare dufter rent efter brug af tørshampoo?
Maria Nila Cleansing Powder dufter dejligt og rent, og den fungerer glimrende i mørkt hår. Efter et par forsøg blev vi venner… inden da havde jeg pulver i øret og på min nystrøgne sorte skjorte. Mit trick er at ryste lidt ud i hånden, som jeg så dypper fingerspidserne i. På den måde lander pulveret nemlig i hovedbunden, hvor jeg har brug for det. Håret får ikke et mat og trist skær, med mindre du overdoserer… det kræver lidt øvelse at lade være med det.

5. Codage Cleansing Cream
Den kunne nemt have været med i Månedens Favoritter: Oktober… der skal dog helst kun være et produkt fra samme mærke med ad gangen… Denne rensecreme kan lidt det samme som den vanvittigt lækre kropsolie. Det er simpelthen ren forkælelse. Hver aften glæder jeg mig over alt ved den: den cremede og meget let skummede konsistens, selvfølgelig duften og den efterfølgende aaahh. Min hud føles hverken tør eller træt, når jeg bruger den. Selvom jeg egentlig ikke kan huske, hvornår jeg sidst gik i seng uden at rense huden, så bliver aftenritualet bare bedre i selskab med Codage Cleansing Cream.
Er du sådan én, der udskyder afrensning og pleje til du er for træt? I så fald er det et godt tip at finde nogle produkter, du har lyst til at bruge. Så hver eneste stund i selskab med dem er forkælelse til dig.

6. Green n Nordic Night Cream¤
Det der med at glemme at rense huden, det kender jeg ikke selv til. Det er ligeså naturligt for mig som at børste tænder. Derimod er jeg virkelig slem til at glemme at smøre creme i ansigtet. Derfor har jeg altid en kurv med alle mulige sera og cremer stående på natbordet. Sådan landede Green n Nordic Night Cream en aften i mit ansigt. Det eneste, jeg registrerede, var, at det var en natcreme… det fnisede jeg naturligvis lidt af. Til alt held opdagede jeg ikke, at den er baseret på aloe vera, og at den indeholder A-vitamin. Aloe Vera gider jeg ikke, og min hud plejer at reagere voldsomt på A-vitamin, hvorfor jeg selvfølgelig undgår det. Mon det er brugen af Granactive Retinoid, der har hærdet min hud til denne geniale ingrediens? Uanset hvad var min hud megaglad om morgenen.

7. Juvia’s Place The Saharan Blush Vol. 1*
Det er ikke ligefrem mine nuancer… og så alligevel! Paletten er blevet brugt hver eneste gang, jeg har haft makeup på… Som bronzer, som blush eller på øjnene og selvfølgelig det hele på én gang. Det eneste jeg savner er et spejl i låget, det ville vitterligt gøre Juvia’s Place paletterne perfekte! Flere læsere har igen og igen opfordret mig til at prøve mærket af, bare jeg havde lyttet! Nå, men nu har jeg fattet det!
Farverne er unikke, pigmenterede, drøje i brug og så er der et godt mix af nuancer og farver med og uden perlemor. Det er temmelig svært at være sur på de paletter. Sammensætningen af de forskellige nuancer kan godt være lidt udfordrende og ikke helt oplagt. Det er bare indtil du får leget lidt med dem, så giver det lige pludselig god mening.

8. Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm
Bliver det kedeligt at skrive om endnu en salve? Nej, aldrig! Sådan en multisalve, jeg kan smøre over det hele er guld værd. Og når jeg siger over det hele, så mener jeg det. Der er altid en plet, der trænger… Min yngste har i skrivende stund stjålet min, så jeg skal lige have bestilt en ny. Han er nok en lille smule arveligt belastet i forhold til den der besættelse…
Da Lip & Body Treatment Balm stadig lå i min frakkelomme, blev den brugt flittigt. På albuerne, på læberne, på knæet da jeg stod på hovedet op ad trappen, på kindbenene og selvfølgelig på neglebåndene… Du har fanget budskabet, jeg bruger salve til alt. Også i håret. Der er to men’er… den lugter meget kraftigt af lanolin og så er den i krukke… det er altså bare noget nas.

9. Yves Saint Laurent Tatouage Couture Matte Stain i farven 12 Red Tribe*
Stod det til mig, havde jeg samtlige farver af denne fantastiske læbestift. Egentlig ville jeg teste den som flydende mat læbestift. Det er det ikke! Formlen er helt unik, og jeg er vild med, at den bare holder og holder. Den føles ikke tør eller malet på, den er der bare… Og så er farverne helt vanvittigt smukke. Det er selvfølgelig de pink og røde nuancer, jeg kastede min kærlighed på… men jeg købte også en nude, og den er SÅ smuk. Alle spørger, hvad det er, jeg har på læberne, når det er den.
Applikatoren er let at bruge, og det er rigtig godt, for uheld er ikke lette at få væk igen. Hvis du er nysgerrig på farverne, så har jeg brugt en af dem i Lørdagslook: Vivid Summer Dreams.

10. Le Mini Macaron Lunegloss negleserum
Mine neglebånd bliver knasende tørre om vinteren. Det er der flere grunde til. Først og fremmest er jeg en sløv padde, når det gælder om at finde handskerne frem. Og så hader jeg bare creme på hænderne i løbet af dagen. Heldigvis er jeg vældig glad for at pleje hænderne om natten, og det redder den slidte hud. I den fine gaveæske med sovemaske, stjerneklistermærker og negleserum var det selvfølgelig stjernerne, der vandt mit hjerte. Først senere tog jeg mig sammen til at prøve Lunegloss negleserum, og den er virkelig god! Den står nu i kurven på natbordet og bliver brugt inden håndcremen om natten. Den dufter meget svagt og behageligt, den trænger hurtigt ind og den fedter overhovedet ikke. Det er et stort plus, at jeg også kan smide den på i løbet af dagen, uden en masse fedteri til følge.

Reklame for New Nordic

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mette

Jeg har prøvet Green Nordic night creme, men kan desværre ikke tåle den, slog ud flere steder i ansigtet, og brød mig på ingen måde om konsistensen. Ærgerligt, da produktet jo er let tilgængeligt og kan købes i Normal. Bare lige en kommentar til at vi alle er individuelle når det kommer til hudpleje:)

Helene Randløv

Hej Mette
Selvfølgelig er vi forskellige… det har vi snart skrevet om i 10 år. Mine favoritter er jo netop det… mine.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *