Torsdags Top Ti: Jeffree Star Cosmetics

31.10.19
Torsdags Top Ti: Jeffree Star Cosmetics

Torsdags Top Ti: Jeffree Star Cosmetics

I morgen lander den næste store kollektion fra Jeffree Star Cosmetics, jeg glæder mig helt vanvittigt. Om paletterne kommer i nærheden af listen her, ved jeg endnu ikke. Det er nemlig en liste af helt særligt udvalgte produkter. I morgen klokken 18.00 får jeg fingrene i de nye produkter. Så jeg satser på at have et look klar til lørdag. Hvis du er nysgerrig på kollektionen, så skal du sidde klar. Der bliver sandsynligvis rift om produkterne, der er et samarbejde mellem Jeffree Star Cosmetics og YouTube’eren Shane Dawson. Selv er jeg taget til Randers for at være med til lanceringen i House of Stars. Det kunne være hyggeligt, hvis du kommer forbi…
Vidste du i øvrigt at House of Stars er den første fysiske butik i verden, der fik Jeffree Star Cosmetics på hylderne? Det, synes jeg, er ret sejt for både butikken og webshoppen i Randers!

Torsdags Top Ti: Jeffree Star Cosmetics
Dette indlæg har været undervejs i mere end et år, tror jeg. Så det er faktisk lidt specielt at sidde her og skrive det. Måske for første gang nogensinde har jeg rangordnet listen efter de produkter, som jeg oftest har fingrene i. Det er ikke kvaliteten, der har bestemt rækkefølgen. I listen herunder er det udelukkende de produkter, der er i næsten daglig rotation. Dem som jeg vælger, når jeg er i tvivl, fordi de bare virker hver gang.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

10. Velour Liquid Lipstick i farven Drug Lord*
Et af produkterne skal jo være nummer ti, og det var ikke let at vælge hvilket… Du har med garanti aldrig set mig med hvide læber. Drug Lord har endnu ikke været på læberne… Og den kommer det nok heller aldrig. Ellers har den været i flittigt brug, siden Jawbreaker paletten blev lanceret. Den bliver nemlig brugt som eyeliner eller base for de lyse nuancer, så de får bedst mulige vilkår. I det hele taget bruger jeg ofte de lidt anderledes farver fra Jeffree Star Cosmetics som base eller eyeliner.

9. Velour Lip Scrub i varianten Vanilla Mint*
Naturligvis kan jeg sagtens selv blande mine egne lip scrubs. Alligevel er det nu dejlig bekvemt, når der er nogen, der har gjort det for én. Vanilla Mint er en af mine favoritter. Jeffree Star er heller ikke ked af selv at nævne, at de forskellige lip scrubs ikke smager helt værst. Der er ikke noget, der kan få ens læber til at se så slidte ud som flydende mat læbestift. God pleje og lip scrub både før og efter sådan en god lang dag med en holdbar læbestift virkelig skønt.

8. Skin Frost i farven Peach Goddess¤*
Der er ingen tvivl om, at den rigtige highlighter kan løfte et look fra hverdag til fest på bare et øjeblik. Alligevel er de der helt skinnende highlightere oftest noget, jeg går uden om. Det klæder andre, men jeg føler mig mest som en menneskelig diskokugle, når mine kindben blænder mine omgivelser. Det er et look, der er virkelig godt til billeder, og det er da også kendt fra Instagram. Peach Goddess kan begge dele, så uanset om du er til det ene eller det andet, så er farven fin og meget anvendelig.

7. Velour Liquid Lipstick i farven Redrum*
Alle kvinder burde efter min mening have en rød læbestift. Redrum er en virkelig klædelig nuance, der passer til rigtig mange forskellige hudtoner. Den klæder både mig, der er skummemælksfarvet og min skønne veninde, der er mulat. Du skal selvfølgelig finde netop din nuance af rød, og der er heldigvis flere muligheder hos Jeffree Star Cosmetics. De flydende læbestifter er lette at tone ud både på læberne og på øjnene, hvis du bruger dem der. Applikatoren er virkelig god, og de er lette at fordele på læberne, også når kanterne gerne må være skarpe.

6. The Gloss særligt i farven Spank Me¤*
De skønne glosser er en nyere tilføjelse til sortimentet hos Jeffree Star Cometics, og de er helt afsindigt fine. Det er sært nok de varianter med glimmer, jeg er faldet for. Sært fordi jeg i MANGE år snart er gået i en stor bue uden om glimmer på læberne. Nu kan jeg nærmest ikke få nok… Legends Only* er den eneste af de flotte nuancer, jeg har købt, der er uden glimmer. Det er ikke en ret pigmenteret formel, så selvom Spank Me ser lidt vild ud, er den egentlig forholdsvis diskret.

5. Magic Star Concealer¤*
Der går rygter om, at vi venter på en foundation fra Jeffree Star Cosmetics. Sådan en behøver jeg ikke…  Efter mit møde med concealeren er jeg helt overbevist… Det er den mest dækkende concealer, jeg nogensinde har haft i ansigtet. Et par prikker hist og pist kan fint gøre det ud for foundation for mig. Den er helt vild, og den bliver siddende der, hvor du lagde den. Da jeg kun dækker rødme på kinderne og en sjælden gang mørke rande, holder denne concealer for evigt. Min er brugt flittigt, det kan man bare ikke se.

4. Supreme Frost særligt i farven Hypothermia*
Det er ikke til at skjule min glæde ved glimmer… Det er tydeligt i mine lørdagslooks, og dem, der ser mig til hverdag, er helt sikkert ikke i tvivl. Supreme Frost er Jeffree Star Cosmetics’ highlighter med glimmer, og der er bestemt ikke sparet på det. De lyse nuancer er vanvittigt smukke både på skuldrer og dekolletage i en åben kjole eller top. I hverdagsmakeuppen bruger jeg Supreme Frost som øjenskygge, hvor især Hypothermia tilfører noget helt unikt. En del af nuancerne changerer i flere farver, det kan jeg slet ikke stå for.

3. Mini Breaker Palette*
Ved første øjekast vil du ikke tro mig, når jeg siger, at det er en meget anvendelig palette. I løbet af sommeren måtte jeg tage den ud af min makeuptaske, fordi jeg kun brugte den. Farverne er SÅ pæne, og du kan give den gas med et helt vildt og farverigt look, eller du kan simpelthen konturere øjet med den matte gråbrune nuance Hot Fudge. Selvfølgelig stemmer jeg for, at du giver den gas med farverne, men mindre kan naturligvis også gøre det. Hold øje med en tidligere Torsdags Top Ti, hvis du vil have fingrene i paletten…

2. Velour Lip Ammunition særligt i farven Calabasas*
Nu er jeg egentlig ikke specielt kritisk, når det kommer til læbestifter. Alligevel er der virkelig stor forskel på, hvilke læbestifter der ender i tasken og dem, der aldrig rigtig bliver brugt til andet end looks. Nuancen på læbestiften er naturligvis vigtig, og jeg er bestemt ikke nervøs for kraftige farver. Alligevel har jeg bare dage, hvor læberne gerne må være nedtonede… og til de dage har jeg blandt andet Calabasas. Den gør ikke meget væsen af sig, men den er så pæn og den sidder på læberne hele dagen også gennem frokosten.

1. Alien Eyeshadow Palette*
Det kommer nok ikke bag på nogen, at det er en øjenskyggepalette på førstepladsen? Paletten har ikke været nævnt på bloggen før, alligevel er det den mest anvendte af alle mine Jeffree Star Cosmetics paletter. Den provokerer både med formen og med nogle lidt skæve farver, men du må ikke lade dig skræmme. Den palette er efter min ydmyge mening den absolut fineste af dem alle sammen. Der er så mange muligheder både for noget vildt og farverigt og for noget aldeles nedtonet og roligt. Du kan både udvikle dig og din makeup med denne unikke palette.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Lise

Bruger du en lipliner til Redrum?
Hvilken?

Helene Randløv

Hej Lise
Det er yderst sjældent, jeg bruger lipliner. Og jeg gør det stort set aldrig til flydende læbestift.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *