Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker

12.07.19
Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker

Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker

Jawbreaker er den største kollektion Jeffree Star Cosmetics nogensinde har lanceret. Der er MANGE produkter, og de er virkelig fine, og som altid er det en upåklagelig kvalitet. Mini Breaker er den mindste af paletterne, men at kalde den mini er en stor underdrivelse i mine øjne. Den store af paletterne er virkelig stor, hele fireogtyve øjenskygger er der i. Set i det lys er en palette med ni øjenskygger naturligvis lillebitte. Kollektionen er fuld af pang, derfor skal du selvfølgelig kunne lide farverige looks. Som altid er der mulighed for at vælge nogle relativt stille farver, men der er afgjort mest fokus på det mere larmende.

Mini Breaker
Det er på ingen måde en lille palette. Som sædvanlig har hver skygge en virkelig fin størrelse. Der er som sagt ni øjenskygger i Mini Breaker paletten. Så der er rig mulighed for afveksling, også når du har fat i paletten dagligt. Hot Fudge er en fin farve til at tilføre dimension og skygge til dine looks. Så kan du altid bruge en fast pudder, eller hvad du nu har som base. Farverne i paletten er fra venstre mod højre fra øverste række:

  • Double Scoop: Mat lidt støvet varm gul nuance.
  • Orange Crush: Neonorange nuance med guld glimmer.
  • Foreplay: Mat blåtonede pink nuance.
  • Oral: Transparent grålilla nuance med masser af lyseblåt og turkist perlemor.
  • Purple Punch: Klare matte lilla nuance.
  • Slice: Orange nuance med masser af guld perlemor.
  • Bubble Gum:
  • Bite Me: Mørk lilla nuance med blåt, rødt og lilla perlemor
  • Hot Fudge: Mat kold brun nuance.

Paletten er blevet gennemtestet i nogle uger, det har resulteret i masser af forskellige looks. Så anvendelsesmulighederne er mange, det behøver altså ikke at være en bekymring. I morgen kan du se et look, hvor jeg endte med at bruge otte ud af de ni farver fra Mini Breaker.

Looks
De smukke nuancer kan bruges på kryds og på tværs eller selvfølgelig hver for sig. Derfor er der flere muligheder for forskellige looks, end man lige skulle tro. Du skal selvfølgelig være en type, der er glad for farver, men farverne kan sagtens tones ned. Det er lykkedes mig at lægge flere helt stille looks. Som med andre paletter anbefaler jeg, at du leger med farverne. Det er vigtigt at lære paletten at kende, så er den lige pludselig ikke så afskrækkende.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Mini Breaker finder du i House of Stars eller online i webshoppen*, hvor den koster 245 kroner eller i en sampak med Jawbreaker for 699 kroner*. På facebook kan du deltage i en konkurrence om den store Jaw Breaker palette.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *