Spar 25 procent på makeup i Matas

17.10.19
makeup fra Matas

 makeup fra Matas

Reklame (indeholder reklamelinks til Matas.dk)

Du kan lige nu spare 25 procent på al makeup i Matas. Ingen mærker er undtaget, alle mærker er med – kun i forvejen nedsatte varer og gaveæsker er undtaget. Eneste betingelse er, at du er medlem af Club Matas.

Du finder al makeup på Matas.dk her.

På billedet har jeg samlet mine pt. yndlings-basisprodukter, som jeg trofast bruger. Men jeg er pt. på konstant læbestiftjagt, fordi alle mine favoritter konstant udgår (MAC……). Så vil du ikke fortælle mig om din yndlingslæbestift?

  • Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara – fordi den er god!
  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear – er min pt. yndlingsfoundation. Den holder sig pæn hele dagen, dækker godt, og ser både flot og naturlig ud. Den er så pæn, at jeg helt glemte at lægge mærke til den lidt skrappe duft, da jeg skrev min anmeldelse.
  • MAC Mineralize Blush Dainty. Fordi lige meget hvor mange blush jeg har, så kunne jeg i virkeligheden bare nøjes med den her, som var mit allerførste makeup køb efter råd fra Helene.
  • MAC Pro Longwear Concealer. Fordi det er den bedste concealer, og fordi jeg får stress hver gang MAC lader endnu et Pro Longwear produkt udgå….
  • Essie Treat, Love & Color. Jeg er lidt forvirret over beskrivelsen af den her på Matas.dk, for det er IKKE en topcoat. Det er en meget let og lys alt-i-en transparent neglelak, som både indeholder basecoat, topcoat, farve og lidt neglehærder, og som er perfekt til sådan en som mig, som pt. slet ikke kan overskue rigtig neglelak. Jeg lægger et eller to lag, og så behøver jeg ikke tænke så meget mere over det. Jeg har den i farven Sheers to you, og jeg har faktisk næsten tømt flasken. Det er ikke mange neglelak, jeg kan sige det om…
  • MAC Powder Kiss læbestift….. Ja, jeg er sur på MAC…. Alle mine yndlingslæbestift (og andet!) er udgået og jeg er SUR! Men selvom jeg ikke elsker Powder Kiss lige så meget som dem, der måtte vige pladsen, så kan jeg altså stadig godt lide Powder Kiss. Konsistensen er speciel – mat men stadig helt blød. Ikke specielt holdbar af en mat læbestift at være, men det dejlige ved Powder Kiss er, at de fader ud virkelig pænt på læberne. Så selv når kun halvdelen sidder tilbage, plejer det stadig at se pænt ud. Mull it over er en varm koral-brun-nude-rosa-ubestemmelig-ish farve, der klæder mig godt.
  • Gosh 24H Pro Liner  – ærligt talt, jeg lægger knap nok mærke til, hvilken model Gosh eyeliner, jeg hiver op af skuffen. Jeg ser på farven og om det er Gosh, og så ved jeg, den nok skal holde. Navnene skifter lidt engang i mellem, men kvaliteten holder. Også på den her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anne

Jeg fik en sort blyants eyeliner med i Goodie bag fra Estée Lauder. Hold nu op den er effektiv! Og let at påføre. Så den skal da købes igen om en 15 års tid når den er brugt op 😂

Helene Randløv

Hahah, ja sådan en holder længe.
Kh. Helene

Sille

Hvordan er jeres makeupfjerner i forhold til andre rensevand som Bioderma, La roche-posay m.m.? Jeg oplever desværre at min hud føles klistret efterfølgende, som om der sidder et “lag” fra rensevandet, er jeres anderledes?

Katja Moikjær

Nej, det synes jeg altså ikke. Vores lægger også et lag. Det forsvinder ikke bare ud i den blå luft.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *