Torsdags Top Ti: Årets julekalendere 2019

10.10.19
Torsdags Top Ti: Årets julekalendere 2019

Torsdags Top Ti: Årets julekalendere 2019

I søndags var jeg så letsindig at love Torsdags Top Ti: Årets julekalendere 2019. Faktisk vidste jeg godt, at det var lidt overmodigt at satse på, at jeg nåede det til tiden. Der har vitterlig ikke været meget tid at give af denne uge, så derfor blev indlægget en lille smule forsinket… I dag prioriterede jeg nemlig min familie og en tur i Tivoli.
En stor julegris er jeg ikke, men jeg ELSKER at give gaver. Derfor er det skønt at skrive indlæg om julekalendere 2019. Det gør mig afsindigt glad, når vores læsere efterlyser de indlæg, som jeg holder af at skrive. Det er dobbelt op på glæde og god energi. Herunder kan du derfor læse om de julekalendere, jeg er faldet for i år. Der er mange flere, men dem må du selv holde øje med.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Årets julekalendere 2019
I søndags præsenterede jeg adventskalenderen House of Stars X Pudderdåserne.dk. Adventskalenderen er til salg til og med lørdag (den er fortsat til salg, så du kan nå det endnu <3), hvis du vil have glæde af den. Hvis du er til de kalendere med en gave hver dag, så er det dem, du kan læse om herunder. I år er jeg gået efter dem, som jeg selv synes, er mest interessante. Ingen af dem er specielt billige, til gengæld synes jeg, at man får rigtig meget for pengene. Personligt synes jeg, at det er lidt ærgerligt, at indholdet er afsløret på forhånd. Desværre er det efterhånden et krav for at kalenderen kan sælge.

1. Cult Beauty
En dyr sag med masser af forskellige produkter fra Cult Beautys store sortiment. Der er både makeup og hudpleje i mange forskellige afskygninger og fra mange forskellige mærker. Der er femogtyve skuffer med fine gaver i. Så du er garanteret fin afveksling, masser af værdi for pengene og selvfølgelig nogle mærker, der ikke er tilgængelige i butikkerne i Danmark.

2. Lookfantastic*
Femogtyve dage kan du åbne de små skuffer i Lookfantastics julekalender. Her er overraskelsen intakt, da indholdet ikke er røbet på forhånd. Værdien er høj i forhold til prisen og Lookfantastic kalder selv kalenderen for: ”den bedste nogensinde”. De sidste par år har der været rigtig mange fine produkter i julekalenderen, så du kan roligt glæde dig.

3. Rituals…¤
Juletræet fra Rituals… er i min optik en af de fineste julekalendere, fordi den er en hel dekoration i sig selv. Samtidig får du mulighed for at stifte bekendtskab med mange af Rituals… skønne ritualer og dermed duftvarianter. Der er både ansigtspleje, kropspleje, duft og noget til boligen blandt de fireogtyve dejlige overraskelser. Til årets kalender skal du have batterier til lyskæden på lager.

4. Jeffree Star Cosmetics*
House Of Stars har igen i år givet den max gas med gavekalendere*. Den mest eksklusive af dem er den med fireogtyve skønne pakker fra Jeffree Star Cosmetics. Der er ikke en nærmere beskrivelse af indholdet i julekalenderen, men jeg har fået lov til at se indholdet, og jeg kan garantere, at den er hver en krone værd.

5. The Body Shop
Julesortimentet hos The Body Shop er altid en klasse for sig… Der er et hav af fine gaveæsker både med sæsonens dufte og de elskede klassikere. I år er det piger i Brasilien og Indonesien, der via The Body Shops donation til Plan International bliver hjulpet til bedre uddannelse og dermed muligheder.

6. Molton Brown
Faktisk aner jeg ikke om butikken på Købmagergade får årets julekalender, men man har jo lov at håbe (det er den!!!). Ellers er det nu muligt at købe i webshoppen. Julekalenderen er fuld af forkælelse og eksklusive dufte. Der er en bred vifte af produkter fra Molton Browns sortiment af duftlys, dufte, krops-, hånd- og hårpleje.

7. Yves Rocher
Julekalenderen fra Yves Rocher en sand dåsedarling. Denne julekalender overrasker mig positivt år efter år. Alle fireogtyve gaver er produkter i fuld størrelse, så værdien er virkelig god. Yves Rocher har styr på kundefavoritterne, og sans for variation. I de små fine stofposer finder du både makeup, pleje til ansigtet, kroppen og håret.

8. ASOS*
I år er julekalenderen fra ASOS spækket med produkter, du med sikkerhed har overvejet at prøve før eller siden. Enten har du set dem på YouTube, Instagram eller læst en anmeldelse et eller andet sted. Det er den oplagte mulighed for at få fingrene i hele balladen oven i købet i gode størrelser.

9. Clinique
Gode størrelser af nogle rigtig fine produkter, så enkelt kan indholdet af Cliniques julekalender 2019 beskrives. Du kan glæde dig til at finde både makeup, hudpleje og en enkelt duft. Der er mange af mine personlige favoritter bag lågerne. Derfor er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg bliver glad for den.

10. Origins(Linket bliver opdateret så snart den er online)
Er Origins et mærke, du er nysgerrig efter at prøve, så er det nu, du skal slå til. Julekalenderen er et overflødighedshorn af mærkets kendte og elskede produkter. Blandt lågerne finder du masker, rens, creme, sera og lidt grej. Med Origins julekalender er der dømt forkælelse hele december og mindst et stykke ind i det nye år.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
SofieA

Åh, hvor fint. Jeg ville dog ønske, at Kerastace lavede en julekalender igen. Den var helt fantastisk

Amalie

Kære jer.
Jeg er lidt usikker på om I må og vil svare på mit spørgsmål, men jeg giver det et skud 😊 Hvis man kun skulle vælge én kalender, hvilken skulle det så være? Jeg kan måske også spørge på en anden måde, hvilken ville I anbefale til mig? Jeg kan rigtig godt lide hudpleje og går meget op i det, til gengæld er jeg lidt en rookie hvad angår makeup, og bruger egentlig “bare” det almindelige som concealer, mascara og bronzer. Jeg vil dog gerne udforske makeuppens verden lidt mere 🙂
Kh Amalie

Helene Randløv

Kære Amalie
Selvfølgelig må vi svare, det bestemmer kun vi. Det er dog ikke noget let spørgsmål… Jeg synes selvfølgelig, at vores adventskalender er perfekt :-p, ellers er der de andre makeupkalendere fra House of Stars.
Kh. Helene

Amalie

Jeg har selvfølgelig købt jeres allerede, men jeg vil også gerne have én med 24 låger 🙂 Hvis jeg nu gerne vil have en blanding af både makeup og hudpleje, men med overvejende mest hudpleje. Hvad vil I så foreslå?

Helene Randløv

Hej Amalie
Taaaaak! Clinique eller Yves Rocher ville være mine valg, dem har jeg bedst erfaringer med.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *