Tirsdagstip: God og mild rens uden brug af vand

08.10.19
Tirsdagstip: God og mild rens uden brug af vand

Tirsdagstip: God og mild rens uden brug af vand

Annonce for Simple

Når Simple skriver Kind to Skin på denne skønne renseserie, så er det ikke tilfældigt. Serien er vitterlig alt, hvad du har brug for, hvis du vil have et godt og mildt renseprodukt. Hvad enten du vælger:

Alle tre produkter bliver brugt fast og indkøbt igen og igen her hjemme. Men er der ikke også en vaskegelé? Jo, Kind to Skin serien rummer mange flere end de tre ovennævnte produkter. Det er blot disse tre, jeg har valgt at fokusere på her. Resten kan du læse om i de tidligere indlæg om Simple. De tre produkter ovenfor er sluppet gennem nåleøjet i forhold til dagens tirsdagstip: God og mild rens uden brug af vand.

Tirsdagstip: God og mild rens uden brug af vand

Ordentlig ren
Når huden først er blevet tør, sart og irriteret efter overbehandling og alt for voldsomme renseprodukter, kan det være meget vanskeligt at nå tilbage til udgangspunktet. Er din hud fedtet, er det måske mest nærliggende, at den skal affedtes… Det er bare en rigtig dårlig taktik! Selvfølgelig er det træls, hvis næsen skinner om kap med din highlighter, men udtørring og affedtning er ikke vejen frem. En fedtet hud har ligeså meget brug for milde og gode renseprodukter, som alle mulige andre hudtyper har. Faktisk er det ofte dit renseprodukt, der kan gøre ondt værre eller genoprette hudens balance.

Tirsdagstip: God og mild rens uden brug af vand

Rigtigt eller forkert…
Hver eneste gang vi anbefaler produkter til en læser, lyder det samme spørgsmål: ”Hvordan renser du huden?”. Desværre er det stadig ikke helt klart for alle, at man ikke kan vaske huden fri for bumser. Kunne man det, ville produkter mod uren hud og bumser ikke blive solgt i det omfang, de gør. Og vi ville modtage langt færre spørgsmål om dette emne i vores indbakke. Lad os derfor begrave den skrøne, at bumser kan renses væk! Det kan de ikke, og det kan hudorme heller ikke. Faktisk kan du forværre både bumser, hudorme og knopper med det forkerte renseprodukt. Hvad er et rigtigt og et forkert renseprodukt, spørger du måske…

  • Et forkert renseprodukt: Efterlader din hud stram, skummer meget, skal vaskes af med en masse vand, indeholder udtørrende ingredienser, har ofte en høj pH-værdi, indeholder parfume.
  • Et rigtigt renseprodukt: Indeholder gode milde ingredienser, har en lav pH-værdi, kan bruges uden vand eller skummer meget lidt.

Det er meget sjældent så sort og hvidt… men der er selvfølgelig mærker, der gør det bedre end andre. Sådan et er Simple! Det er bare én af grundende til, at vi er så stolte over vores samarbejde med netop dette mærke.

Tirsdagstip: God og mild rens uden brug af vand

Rens uden brug af vand 
Der er mange forskellige holdninger, når det kommer til renseservietter. Mange kvinder vil ikke fortælle, når det er den løsning, de benytter sig af. Det er en udskældt rensemetode. Begrundelsen er oftest at ”huden ikke bliver ordentlig ren”. Det er simpelthen ikke korrekt! På et tidspunkt fik jeg lov til at eksperimentere foran et UV-lys, hvor man bliver helt sort, der hvor huden er beskyttet mod UV-strålerne. Der gik det op for mig, hvor lidt der egentlig skal til, før huden er ren. Det er ikke nødvendigt med mange typer rens, en masse vand og hvad ved jeg. Efter at have forsøgt mig med forskellige metoder og produkter, turde jeg trygt bruge renseservietter. De fjerner både makeup og SPF meget effektivt. Det er vigtigt, at du ikke sparer på renseservietterne. Bruger du tung makeup, skal der naturligvis mere end en enkelt serviet til.

Annonce for Simple

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Emma

Er der nogen fordel ved renseservietter i forhold til f.eks. at tage en ren klud med vand og vaske make up’en af med?

Helene Randløv

Hej Emma
Ja, hvis du ikke bruger andet end vand på en klud, er der mange fordele ved renseservietter.
Kh. Helene

Maria

Dem skal jeg da prøve 😊 kan man købe dem i nogen fysisk butik? Kender I evt. noget til make up remover servietterne fra Änglamark? Dem har jeg brugt førhen, men så læste jeg flere steder, at det var fyfy at bruge rense servietter 🤐

Helene Randløv

Hej Maria
Ja, følg de links til de andre indlæg, der er blandt andet en lang liste over forhandlere. Servietterne fra Änglamark er jeg personligt ikke ret pjattet med, de var hårde ved min hud og mine øjne. Som nævnt er renseservietterne fra Simple mine foretrukne.
Kh. Helene

Lisbeth

Jeg får hurtigt ret stram og dehydreret hud, men bruger gode produkter – blandt andet jeres – og synes min hud er blevet rigtig fin. Jeg renser med rensemælk – altså fordeler det i ansigtet og tager så en ren opvredet vaskeklud og tørre det af. Er det mon en dårlig løsning så? 🤔

Helene Randløv

Hej Lisbeth
Rens med vand alene er skidt, bruger du en god rensecreme er det fint.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *