Derma Eco Woman Intimate – blød skum med lav ph-værdi

21.07.19
Derma Eco Woman Intim
Derma Eco Woman Intim
Foto: Derma

Hvis du er træt af tyndtflydende intimsæber, så har Derma lanceret to alternativer, men stadig med den meget lave ph-værdi, som en god intimsæbe skal have. Derma Eco Woman Intimate findes som en tyktflydende vask og som en mousse.

Når man skal lave et vaskeprodukt med en meget lav ph-værdi bliver det tyndtflydende. Hvis du har prøvet Vivag eller LactaCyd, så ved du, hvad jeg mener. De har en lav ph-værdi på omkring 4, hvilket er godt for ikke bare intimområdet, men også for huden i det hele taget.

Det er faktisk noget af det sværeste at lave en sæbe med en ikke-flydende konsistens, lav ph-værdi og uden hverken laureth sulfat eller lauryl sulfat, men det er ikke desto mindre, hvad Derma har gjort med deres to intimsæber.

De har valgt den samme base med en kokos-baseret mild sulfat, men brugt to forskellige måder for at give den form og struktur. Ingredienslisterne er mere ens end forskellige – den helt store forskel er salt, som giver Derma Eco Woman Intimate Soap sin tyktflydende konsistens og så pumpen, der sørger for, at Derma Eco Woman Intimate wash foam kommer ud som en skum.

Personligt foretrækker jeg Derma Eco Woman Intimate wash foam – jeg er ikke vild med den særlige og lidt tørre effekt som salt i hudplejeprodukter kan give. Intimate Wash Foam er en behagelig og ikke-udtørrende vaskeskum, som fungerer godt på hele kroppen, hvor din hud vil være glad for den lave ph-værdi.

Her kan du købe det (indeholde reklame-link*)

Derma Eco Woman Intimate produkterne koster 49,95 pr stk. De indeholder 150 ml. pr styk. Du kan blandt andet købe dem på Med24.dk* og i supermarkedet.

Produkterne er modtaget som et gratis anmeldelsereksemplar

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Matilde

Hvis man nu oplever, at saltvand om sommeren er virkelig god for ens hud, er det så en ide at bruge en sæbe som denne med salt i? eller er det en helt underlig konklusion at drage?

Helene Randløv

Hvad plejer du at bruge og hvordan har din hud det i efteråret?

Matilde

Jeg plejer at bruge en mild sæbe. F.eks. fra Neutral. Min hud har det helt generelt fint. Men om sommeren, når jeg får sol og saltvand, er det eneste tidspunkt, jeg ikke får indgroede hår og bumser af barbering og sugaring. Og jeg er ellers grundig med eksfoliering med loofah og efterfølgende fugt (det bruger jeg ecookings multiolie)

Helene Randløv

Hvilken mild sæbe fra Neutral? Det er virkelig svært at svare, når jeg ikke rigtig ved, hvad du bruger. Skriv gerne en besked på fb eller en mail.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *