Fredagsfavorit: The Ritual of Chadō

28.06.19
Fredagsfavorit: The Ritual of Chadō
Fredagsfavorit: The Ritual of Chadō
Foto: Rituals…

Hvis det er gået din næse forbi, så har jeg et særdeles blødt punkt for Rituals… Desværre er deres sommerdufte de sidste par år ikke faldet i min smag. Da jeg så, at The Ritual of Chadō er inspireret af japanske teceremonier, blev jeg ærlig talt helt træt. For nu at sige det som det er, er grøn te i parfume ikke en note, jeg holder af. Derfor løb jeg ikke ligefrem ind i butikken og duftede til The Ritual of Chadō, da kollektionen landede. Det viste sig at være en fejl, for selvom grøn te er en af noterne i duften, så kan jeg virkelig godt lide den. Om det er bambus noten, der gør det, skal jeg ikke kunne sige.

The Ritual of Chadō
Uanset om du kan lide duften eller ej, er tankerne bag The Ritual of Chadō virkelig fine. Og dem kan du sagtens adoptere med den duft, du bedst kan lide. Det handler om at øge opmærksomheden, at lade sig inspirere og samle energi, bevidsthed og ro. Det er bestemt lettere sagt end gjort. Derfor er det kun godt at øve sig i at få øget opmærksomhed og i at finde ro.
The Ritual of Chadō byder på en trin-for-trin vejledning, som jeg har tilladt mig at lave om på… I denne her varme vil jeg i hvert fald slappe meget lidt af med at smøre mig ind i en rig bodylotion…

  • Tea: Rituals… er måske ikke så kendt for deres teer, men jeg er ret glad for flere af dem. The Ritual of Chadō Tea drikker jeg afkølet, fordi den lette bitterhed gør den fin som iste.
  • Fragrance Sticks: En rar og ren duft er vigtig for mig, og det er nemt at opnå med de fine duftpinde.
  • Foaming Shower Gel: Et fast indslag i badet. Der står altid adskillige duftvarianter i badet.
  • Body Scrub: En god og rolig stund med en skøn body scrub kan gøre underværker for et stresset sind.
  • Body Mist: Det er sædvanligvis ikke et produkt, jeg kaster mig over, men det er rart med en helt let duft, når det er så varmt.

Rituals…
Har du endnu til gode at besøge en af Rituals…’ butikker, synes jeg, du skal få det gjort i løbet af sommeren. Den butik, jeg køber ind i, er den på Købmagergade i København, men alle Rituals… butikkerne er fine. De er i hvert fald et besøg værd. Du får kvalificeret og venlig hjælp, og en kop te hvis du vil have det. Der kan du gå og hygge dig med duftene til de forskellige ritualer og blive klogere på hvert enkelt ritual, hvis du vil vide mere. Find nærmeste butik på Rituals…’ eget site.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Amalie

Hej pudderdåserne. Mit spørgsmål har egentlig ikke så meget med netop dette indlæg at gøre, men jeg håber dog, at det er ok 🙂 Jeg har netop bestilt nye forsyninger af aha serum og niacinamid og har også smidt en a-serum 2% oveni, da jeg er begyndt at døje med pigmentforandringer i ansigtet. Jeg læste et af jeres gamle indlæg, hvor I anbefalede denne kombi. Jeg har dog et spørgsmål, fordi jeg også bruger en serum om dagen fra swiss clinic og deres natcreme om aftenen. Derfor er jeg lidt i tvivl om, hvordan jeg skal gøre med min rutine nu, hvor jeg også skal igang med a-serum. Normalt bruger jeg aha, swiss clinic serum og solcreme om morgenen, og så bruger jeg aha, niacinamid og swiss clinic natcreme om aftenen. Håber I kan hjælpe 😊 Kh Amalie

Helene Randløv

Hej Amalie
Rækkefælgen på de nævnte produkter bør være:
Morgen
AHA-Serum
Niacinamid 10%
SC Serum
Høj og rigelig SPF
Aften
AHA-Serum
A-Serum 2%
Niacinamid 10%
SC Serum
SC Natcreme
Kh. Helene

Amalie

Hej Helene.
Mange tak for svar. Gør det egentlig et forskel om man bruger niacinamid 1 eller 2 gange om dagen og om jeg bruger SC serum 1 eller 2 gange om dagen? Vh Amalie

Helene Randløv

Hej Amalie
Ja, det gør en stor forskel. Nu kan jeg ikke lige svare for koncentrationerne i SC Serum, men generelt virker hudpleje bedre, når man bruger det… Så to gange er ofte bedre end en gang.
Kh. Helene

Amalie

Hej Helene.
Mange tak for svar, det er så dejligt at I gider tage jer tid til at svare os. Jeg skruer op til to gange!
Vh Amalie

Simone

Jeg synes heller ikke, den dufter af grøn te overhovedet. Jeg købte body misten på vej på ferie og nu er den det bedste ferieminde 🙂 Virkelig dejlig duft

Helene Randløv

Hej Simone
Det synes jeg nu, men ikke på den sædvanlige grøn te måde 😛
Kh. Helene

Birgit

Hei! Jeg har tidligere etterspurt et innlegg om LED-lysterapi, spesifikt rødt lys mot f.eks aldring og rosacea. Kommer dere til å skrive et innlegg vedrørende LED-lys? =)

Helene Randløv

Hej Birgit
På nuværende tidspunkt er der meget lidt dokumentation, først når dokumentationen er overbevisende, skriver vi om det.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *