Tirsdagstip: Bliv solbrun med fortrydelsesret

11.06.19
Tirsdagstip: Få solbrune stænger med fortrydelsesret
Tirsdagstip: Få solbrune stænger med fortrydelsesret
Foto: St. Tropez

Er der ét produkt, der skræmmer mig, så er det selvbruner. Derfor har jeg de senere år haft en krop, der er hvidere end hvid. Det lyder måske som om, at det er et problem for mig, men sådan er det slet ikke. Og dog, jeg kan nemlig godt blive rigtig træt af, at mine ben er så hvide. Udfordringen er så, at jeg trods alt hellere vil have snehvide stænger, end jeg vil have striber og skjolder. Der er heldigvis flere løsninger på den udfordring, og i år har jeg lovet mig selv, at tiden er inde til at komme ind i selvbruner kampen.

Den gang jeg var ung…
Måske skal jeg bare sætte mig over i hjørnet og mimre, inden jeg kommer for godt i gang? Nå, men altså der er sket en del på selvbrunerfronten i de år, vi har blogget. Der er kommet mist, mousse, gelé, produkter med og uden farve, noget du skal bade med og helt almindelige cremer, der bruner huden lidt ad gangen. I mange år har jeg brugt varianter, der kunne vaskes af, og forrige sommer fandt jeg den ultimative løsning i Vita Liberata Body Blur. Den eneste ulempe ved den er selvfølgelig, at den kun holder, til du går i bad næste gang.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Fortrydelsesret
Det er lidt sært og ret selvmodsigende… på den ene side vil jeg gerne have en pæn brun farve, der holder. På den anden side er jeg nervøs for, at jeg ikke kan få produktet af, hvis nu jeg får lavet skjolder, pletter eller striber. Derfor er jeg voldsomt lykkelig for, at der igen er et produkt på markedet, der netop kan opløse farven.
St. Tropez Tan Remover* er genopstået, og den kan som navnet antyder fjerne farve fra tidligere påføringer. Så er du uheldig under påføringen af din selvbruner, så kan den altså viske miseren ud igen. Den hjælper også, når en ellers vellykket påføring er begyndt at falme. I det tilfælde kan den forberede huden til en ny påføring.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *