Goodiebox: Selvforkælelse lige til døren

11.06.19
Goodiebox: Selvforkælelse lige til døren

Goodiebox: Selvforkælelse lige til døren

Reklame for Goodiebox

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Siden Goodiebox* startede med at sende bokse ud i januar 2012, har tusindvis af kvinder modtaget overraskelser i form af skønhedsprodukter og selvforkælelse hver eneste måned. Er du nostalgisk, kan du læse mit første indlæg om Goodiebox, det er et lille stykke historie.
På de syv år er Goodiebox* steget halvtreds kroner, hvor den i øvrigt også er blevet større. Det synes jeg ærlig talt er noget af en bedrift i forhold til, hvor meget priserne ellers er steget. En Goodiebox* koster 169 kroner om måneden med fragt, og indholdet har altid en værdi på mindst 550 kroner. I boksen finder medlemmerne fem til syv produkter, der alle passer ind i månedens tema. I tidens løb er boksene blevet mere og mere målrettet den enkelte modtager. Goodiebox* går langt for at skabe en god relation til dig, så boksene fortsat kan bidrage til glæde og forkælelse.

Selvforkælelse lige til døren
Min familie og jeg er nærmest på fornavn med samtlige bude, der kører på Østerbro. Der bliver nemlig leveret temmelig mange pakker til vores adresse. Det er mig, der står som modtager på størstedelen af pakkerne. Selvom det er rigtig længe siden, jeg sidst modtog en Goodiebox*. Så har jeg bestemt ikke glemt, hvor hyggeligt det er. Selvom man selvfølgelig selv betaler for den månedlige gave, så er det dejligt at blive overrasket af indholdet. Noget falder selvfølgelig i bedre jord end andet, men utilfreds med indholdet har jeg aldrig været.
Denne måneds Goodiebox hedder ”On The Go”* og er målrettet dig med produkter i tasken. Dig der altid er på vej…

Du er nået til afsnittet om indholdet. Vil du helst overraskes af indholdet i din egen Goodiebox, skal du først læse videre efter billederne.

Goodiebox On to Go

Månedens tema
Temaet for denne måneds Goodiebox “On The Go”* er lige i min ånd. Uanset hvor du skal hen, så er rejsestørrelser og multifunktionelle produkter i mine øjne et hit. De passer lige godt i rejsetasken, weekendtasken eller sportstasken… denne type produkter matcher et travlt liv. Goodiebox ”On The Go”* indeholder:

  • Niré Kabuki Brush: En god pensel til bronzer, blush og andre pudderprodukter.
  • Lavinde Refreshing Eye Makeup Remover: En oliefri makeupfjerner i rejsestørrelse.
  • Goodiebox Tandbørste: Mundhygiejne på farten er ikke bare rart men også nødvendigt for velværet.
  • Goodiebox Zip Bag: Opbevaring til både små og lidt større produkter er uundværlig i tasken.
  • Balance Me Natural Protection Moisturiser SPF 25: Den perfekte størrelse SPF til ansigtet til en lille weekend i storbyen.
  • ModelCo Matte Baked Bronzer: Med en god mat bronzer behøver du stort set ikke andet makeup. Multifunktionalitet når det er bedst!
  • GOSH Giant Blush: Sticks er geniale, uanset om det er til øjne, ansigt eller de lidt mere traditionelle til læberne. Lad dig ikke skræmme af farven, den er så klædelig. Og du kan netop tilføje farve, lige der hvor du ønsker det.
  • Beaver Argan Oil Repair Shampoo: Velduftende hårshampoo er en forkælelse i sig selv.

Goodiebox* indeholder altså otte produkter denne gang. I mine øjne er det en virkelig god og velkomponeret boks, du behøver stort set kun at tilføje en mascara og selvfølgelig SPF til resten af kroppen!

Goodiebox On to Go

Forkæl dig selv
Det er vigtigt at forkæle sig selv. Måske er du beriget med venner eller familie, der er gode til at forkæle dig… Eller også er du det slet ikke. I sidstnævnte tilfælde er der kun én, der kan lave om på det. Og det er dig! Du kan selvfølgelig bare selv købe et eller andet, men får du det gjort? Det gør jeg ikke, og derfor er Goodiebox* et genialt koncept.
Når du melder dig til, sørger Goodiebox* for en forkælende overraskelse hver eneste måned, så længe du ønsker det. Er du ikke selv til overraskelser, kan du abonnere og glæde andre med en skøn boks. Det er en meget anvendelig gave, og den vækker begejstring både hos værtinden, veninden, datteren og selvfølgelig moderen.

Meld dig til allerede nu og modtag Goodiebox ”On The Go”* til dig selv, eller en du har kær.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Lise

Ved i, hvor man kan købe Giant Blush udover hos Goodiebox? Hverken Goshs webshop eller Matas lader til at have dem.

Helene Randløv

Hej Lise
Jeg ved den er udgået, så du kan kun finde farven Shy på GOSHs egen webshop: https://gosh.dk/da/giant-blush.html
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *