Fredagsfavorit: Irina The Diva #Glamgoalspalette

11.01.19
Fredagsfavorit: Irina The Diva #Glamgoalspalette

Fredagsfavorit: Irina The Diva #Glamgoalspalette

Ja, vi kender Irina! Ja, vi holder meget af hende! Ja, hun er én af dem, vi gerne støtter! Når det er sagt, så lever vi af vores troværdighed. Irina betaler ikke vores løn (eller en del af den), og derfor ligger vores loyalitet hos dig og ikke hos hende, heller ikke selvom vi har modtaget paletten som anmeldereksemplar. Navnet på de faste fredagsindlæg er som bekendt Fredagsfavorit. Det lykkes mig ikke altid at skrive dem eller at finde en favorit for den sags skyld. #Glamgoalspalette fortjener alle de rosende ord, der er blevet skrevet om den.
Du behøver altså ikke at lede efter et men, til min egen overraskelse er der nemlig ikke et. Hvornår blev jeg glad for en forholdsvis ukompliceret brunlig palette? Det var selvfølgelig ikke kærlighed ved første blik, men da paletten fik en chance, vandt den alligevel mit hjerte.

Overstået kapitel?
Hvis du har læst med her på bloggen, kender du min holdning til de rolige brune nuancer. Især de varme af slagsen gør mig så uendelig træt, fordi jeg synes, vi trænger til noget andet… Noget liv, noget farve, bare noget andet. Ved første øjekast er #Glamgoalspalette derfor slet ikke en palette for mig.
Lige nu går det op for mig, at jeg ikke har et billede af, hvordan øjenskyggerne egentlig ser ud på huden. Derfor kan jeg ikke med et billede forklare, helt præcist hvorfor #Glamgoalspalette blev taget til nåde. For mig er det en enkelt øjenskygge i hele paletten, der gjorde den afgørende forskel.

So Extra
#Glamgoalspalette er noget særligt, fordi du har de fleste af de produkter til et look ved hånden i en og samme palette. Bronzeren MILF er den eneste af produkterne, jeg ikke har haft penslerne i. Det burde jeg selvfølgelig, men jeg har ikke lige nået det endnu. Den meget varme og glimrede bronzer taler slet ikke til mig. Bortset lige fra MILF har #Glamgoalspalette været så flittigt brugt, at jeg selv har været lidt overrasket over, at jeg har grebet efter så få tilføjelser. En af de tilføjelser er glitter, som jeg i øvrigt også er helt besat af i øjeblikket… mere om det en anden fredag. Og selvfølgelig læbestifter i forskellige nuancer.

#Glamgoalspalette
I disse dage skal der jo helst være noget at klage over… Men jeg kan altså ikke komme på noget. Derimod synes jeg selvfølgelig, at det er ret fantastisk, at #Glamgoalspalette ikke indeholder karmin. Det betyder, at den mest brugte nuance i mine looks er Monroe, der egentlig er en blush. Og selvfølgelig So Extra en hvid nuance med pink perlemor, der i mine øjne er perlen i #Glamgoalspalette. Pigmenteringen er fin og øjenskyggerne er lette at tone ud og arbejde med. Derfor glæder jeg mig meget at se, hvad Irina ellers har af ideer.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

#Glamgoalspalette koster 299 kroner, og du kan købe den i udvalgte Matas*, Magasin og online hos GOSH.dk*.

Indlægget indeholder et gratis presseeksemplar

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *