Fredagsfavorit: MAC Mineralize Blush

04.01.19
Fredagsfavorit: MAC Mineralize Blush
Fredagsfavorit: MAC Mineralize Blush
Fra venstre mod højre Sweet Enough og Flirting with Danger

Der virkelig tale om en gammel kærlighed. Min kærlighed til MAC Mineralize Blush blussede op med fornyet energi, da jeg for kort tid siden var forbi MAC for at kigge på nyheder. Der er nemlig kommet nye farver, uden jeg har været opmærksom på det. Derfor kan jeg heller ikke sige noget om, hvornår de nye farver er blevet tilføjet. De to, jeg endte med at købe, bliver sandsynligvis ikke de sidste. Faktisk har jeg haft et svagt punkt for de mineralize blushes, siden de blev lanceret i sin tid. De første seks mineralize blushes MAC lancerede for MANGE år siden, brugte jeg så intenst, at jeg måtte købe nye. De blev simpelthen brugt op. Måske siger navne som Dainty, Gentle, Warm Soul, Gleeful, Love Thing og Love Joy dig noget? I hvert fald er det dem, der støbte fundamentet til min kærlighed til blush i det hele taget.

MAC Mineralize Blush
Før MAC kom til Danmark i slutningen af halvfemserne, brugte jeg ikke blush. Det var i mine øjne et sært koncept, fordi jeg dengang syntes, at mine kinder var rigeligt røde uden hjælp. Nu ved jeg selvfølgelig bedre og tilføjer gerne lidt farve. Med tiden er jeg nok gået hen og blevet lidt afhængig af blush. De første to blushes, jeg ejede, var ret forsigtige. Langsomt blev jeg mere modig, og da MAC Mineralize Blush blev lanceret, købte jeg alle seks. Det er altså frit fra hukommelsen, det med at der var seks… jeg har ikke gidet tjekke. Fortræffelighederne ved MAC Mineralize Blush er mange. Først og fremmest har de en god pigmentering, der er let at kontrollere også for den mindre øvede. Og så er de fleste af farverne altså så utroligt smukke, at de i mine øjne ikke er til at komme uden om.

Fredagsfavorit: MAC Mineralize Blush
Øverst er det Flirting with Danger og nederst er det Sweet Enough

Flirting With Danger og Sweet Enough
De to nuancer, jeg faldt for den dag i MAC, er i hver sin lejr. Sweet Enough er helt stille og gør ikke meget væsen af sig, mens Flirting With Danger, som navnet også antyder, er lidt mere vovet. Det er rart at have noget at vælge mellem, og jeg er glad for begge to.
Flirting With Danger er blushen, jeg tager på, når jeg ikke har ret meget andet makeup på, den giver en meget smuk glød. I det hele taget bruger jeg den for at friske op de dage, hvor jeg ser lidt mere slidt ud.
Sweet Enough er derimod blushen der kan bruges til det hele, den er tilpas neutral til, at den passer til det meste. Stille looks, markante looks og til alt der i mellem.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

MAC Mineralize Blush koster 215 kroner og du finder dem i MAC både i Magasin og Matas* rundt omkring i landet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *