Fredagsfavorit: Embryolisse Radiant Eye Stick

14.12.18
Embryolisse Radiant Eye Stick
Embryolisse Radiant Eye Stick
Foto: Embryolisse

Efter mere end et års adskillelse er jeg endelig blevet genforenet med Embryolisse Radiant Eye Stick. Synes du, at det lyder lidt dramatisk, så har du helt ret. Det er først nu, hvor vi atter er forenet, at jeg er blevet klar over omfanget af mit savn. Den lille stift med helt let og kølende øjengelé er helt genial til at friske op med i løbet af dagen. Den sørger bland andet for, at min makeup ikke kravler ind i tørre linjer under øjnene. Og så frisker den bare op både før og efter makeuppen er lagt. Den er faktisk rigtig svær at undvære, når man husker den… Det lyder selvmodsigende, men du skal huske, at jeg er absurd dårlig til at friske makeuppen op i løbet af dagen.

Nice to have
Som du nok kan læse, er det bestemt, et produkt, jeg synes, er rart at have med. Når jeg husker at bruge den i løbet af dagen, er det endnu bedre. Indtil videre ligger den bare i min makeuptaske, men jeg tror også, der skal bo en i min taske. Så er der i hvert fald meget større chance, at den kommer i brug, når jeg er på farten.
Hvis jeg virkelig giver den gas og ikke lige får fordelt geléen ordentligt, kan man godt blive lidt hvid på huden. Det er en god indikator for, at du nok har været lidt for flittig med brugen af den lille stift.

Tørhed og linjer
Allerede efter få dages genforening opdagede jeg, at de tørre linjer jeg havde under øjnene var pist væk. Linjerne kom i takt med, at det blev koldere, og jeg ikke lige fik skruet op for fugten. De er slet ikke dybe, og indtil videre forsvinder de, så snart de får lidt fugt. Når jeg skriver indtil videre er det selvfølgelig fordi, linjer af denne type sagtens kan ende med at blive. Vil du have linjerne til at forsvinde, er det altså noget fugt, præcis som Embryolisse Radiant Eye Stick du skal have fat i.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Embryolisse Radiant Eye Stick koster 229 kroner og du finder den i Magasin, Matas og online i Matas* webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Tina

Glædelig 15.december og en god weekend:-)

Katja Moikjær

Tusind tak og i lige måde

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *