Torsdags top ti: Årets julekalendere 2018

08.11.18
Torsdags Top Ti: Årets julekalendere 2018

Torsdags Top Ti: Årets julekalendere 2018

Allerede i slutningen af september begyndte de første julekalendere 2018 at blive solgt. Det er helt gakket efter min mening, men det giver selvfølgelig virkelig god mening for butiksejerne. Jul i september er simpelthen for tidligt til, at jeg kan overskue det. Mine øjne og øre er HELT lukkede for jul indtil november. Selvom jeg ikke kan trække den så langt, som jeg gerne vil, så er det alligevel en trøst. Butikkerne og især nettet bugner af julekalendere. Og der er allerede en del, der er udsolgt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

1. Beauty Advent Calendar*
En helt billig kalender der er perfekt til den helt unge pige eller til dig, der har lyst til at prøve noget nyt makeup. Kvaliteten kender jeg ikke, men Matas solgte en lignende sidste år, så jeg går ud fra, at den og kvaliteten har været tilfredsstillende. Kalenderen er en perfekt gave til en ung kvinde med hang til at eksperimentere.

2. House of Stars Julekalendere 2018*
I år har House of Stars mødt den store efterspørgsel på julekalendere med MANGE forskellige kalendere i forskellige prisklasser. Der er en kalender med ministørrelser og så er der en i den anden ende af spektret… luksuskalenderen. I Randers har der altså været godt gang i julehandlen siden september. Selvom overraskelsen i mere end et tilfælde er spoleret, så er de glade kunder bevis for at kalenderne lever op til forventningerne. Der er en særlig en fra Makeup Revolution, som er blevet til i samarbejde med House of Stars, og den er altså ret interessant!

3. Rituals… The Ritual of Advent
Sidste år hyggede jeg mig gevaldigt med de små fine pakker, der tjener som ornamenter på det fine juletræ, der udgør kalenderen. Kalenderen er en rigtig fin måde at blive bekendt med Rituals… sortiment. Der er så mange dejlige produkter, og i mine øjne er de dekorative gaver en lang række af forkælelse. Der er to forskellige kalendere. Den store af de to indeholder lidt flere af de større produkter, med begge kalendere får du god værdi for pengene.

4. Kiehl’s Limited Edition Advent Calendar
Når gaverne bag lågerne ikke umiddelbart er offentliggjort, bliver jeg så nysgerrig. Der er selvfølgelig billeder og sikkert også beskrivelser af indholdet, men jeg vil egentlig hellere overraskes. Kalenderen er designet af Andrew Bannecker, som nogen måske kender fra hans Hopenhagen illustrationer til COP15. Skal hans lidt naive og farverige stil pynte på din december, så er det altså Kiehl’s Limited Edition Advent Calendar, du skal vælge.

5. Lookfantastic Julekalender*
Allerede det første billede af kalenderen pirrer min nysgerrighed. Den skulle indeholde en hel del produkter i original størrelse og værdien er høj. Der er en god blanding af forskellige mærker og så er den også virkelig pæn at have stående. Det præcise indhold har jeg ikke villet søge mig frem til, og jeg kan sagtens holde nysgerrigheden i skak. Især hvis det betyder spændende gaver i hele 25 dage.

6. Jeffree Star Cosmetics & co. Julekalender 2018*
Som jeg før har nævnt her på bloggen, giver Jeffree Star de forskellige produkter, som han kan lide efter grundig test et kvalitetsstempel. Det er en del af de mærker og produkter, han netop har godkendt, der er landet i kalenderen. Der er fjorten produkter i original størrelse, og der er kun syv gaver fra andre mærker i den eksklusive kalender. Det er igen House of Stars, der står for både idé og eksekvering.

7. Sephora Collection*
Der er to pakkekalendere fra Sephora i år, den ene er fuld af produkter fra Sephoras eget mærke, den anden er dyrere og fyldt med forskellige små størrelser fra forskellige mærker i Sephoras sortiment. Det er nogle RIGTIG gode produkter, og jeg synes man får meget for pengene… især den dyre af de to er på min ønskeseddel.

8. L’Occitane Advent Calendar*
Det er en skøn mulighed for at lære dette fine mærke bedre at kende. L’Occitane lever desværre en ret overset tilværelse i Danmark, men der er nogle af produkterne jeg køber igen og igen. Og det har jeg gjort i MANGE år efterhånden. Nogle af dem er i julekalenderen, for det er også nogle af mærkets salgssucceser. Hvis du har lyst til fransk luksus er det helt sikkert denne julekalender, du skal vælge.

9. Yves Rocher julekalender 2018*
Der er tænkt på det dekorative ved at have en kalender at stå op til, Yves Rocher sørger både for ophængning og dekorative poser. Julekalenderen er fuld af originale størrelser og der er et bredt udvalg af nogle af de bedste produkter fra Yves Rocher. Det grønne mærke tager større og større initiativer for at reducere plastforbrug og anden emballage. Det gavner altså både miljøet og samvittigheden at vælge denne fine kalender, der samtidig har virkelig høj værdi i forhold til prisen.

10. The Body Shop*
De tre forskellige julekalendere fra The Body Shop er en fast tradition. Hvert år glæder jeg mig til at se temaet for årets jul hos The Body Shop. I år er det mere nuttet, end det har været så længe jeg kan huske. Kalenderne er udsmykket med fine dyretegninger med store øjne. De er virkelig søde, og indholdet er selvfølgelig mindst lige så fint, som det plejer. Det gør mig stolt og glad, at julekalendersuccesen hos The Body Shop stammer fra Danmark.

Værdige boblere
På skønhedsfronten er der MANGE kalendere i år, men det lader til at julerierne er stukket helt af, for mange flere brancher end skønhedsindustrien. En af de kalendere, jeg har været rigtig glad for  tidligere, er den med ampuller fra Babor. Den finder du i hudplejeklinikker, der forhandler Babor. Hvis det ikke er skønhed, der siger dig noget, kan jeg varmt anbefale:

Det var bare nogle af dem, der er også alverdens chokolade, delikatesser, øl, lakridser og sikkert en masse jeg har glemt nu.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *