Fredagsfavorit: Yves Rocher Les Plaisirs Nature Liquid Hand Soap

19.10.18
Fredagsfavorit: Yves Rocher Les Plaisirs Nature Liquid Hand Soap
Fredagsfavorit: Yves Rocher Les Plaisirs Nature Liquid Hand Soap
Foto: Yves Rocher

Håndsæbe er ikke ret spændende, men det er jo noget, vi bruger alle sammen. Når der en sjælden gang er noget, som får familien til at tale om håndsæben, så bliver jeg helt glad. For mig er det vigtigt, at sæben ikke udtørrer vores hænder. Min mand er ret sød til at kommentere sæberne, fordi han ved, at jeg bliver glad, når han bemærker forskellen… Udfordringen for ham er så at huske at kommentere positivt bare en gang i mellem. Han husker altid de sæber, han ikke bryder dig om.
Sjovt nok bruger vi nærmest dobbelt så meget shampoo i de perioder, hvor ingen af dem bryder sig om sæben… hmmm!

Links markeret med * indeholder reklamelinks. Produkterne i anmeldelsen er tilsendt som gratis anmelder eksemplar. Siden hen har jeg købt dem selv.

Aaahh…
Indtil videre er der blevet lanceret fire af de skønne dufte fra Les Plaisirs Nature serien.

  • Bourbon Vanilla*: Det er en sød og varm duft af vanilje.
  • Coconut*: Om den dufter dejligt, vil jeg ikke udtale mig om. Min næse og kokos er et dårligt match, så jeg har ikke duftet til den. Pålidelige kilder ELSKER duften.
  • Mango Coriander*: Det er den mildeste og mest kønsneutrale af de fire dufte. Den dufter friskt og frugtigt.
  • Olive Petitgrain*: Det er en ret kraftig og temmelig maskulin duft i mine øjne. Den fik også hurtigt ben at gå på her hjemme.

Det er selvfølgelig en fordel at kende duftene. De to første giver lidt sig selv… de to andre er sværere at beskrive.
Særligt yngstens hænder er voldsomt plaget af tørhed, når sæben er for voldsom. Derfor er det ofte ham, der har den afgørende stemme, i forhold til hvad der bliver genkøbt. Og Yves Rocher Les Plaisirs Nature Liquid Hand Soap er godkendt… især vaniljeduften gik rent ind.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature Liquid Hand Soap indeholder 190 ml og koster 49 kroner*.
Hvis du kender til Yves Rocher i forvejen, ved du, at der ofte er gode tilbud at hente. Derfor er dine favoritter ofte at finde til en endnu mere fordelagtig pris.

Shhh… det er snart jul
Julens komme har altid hængt mig ud af halsen. Efterhånden som jeg er blevet ældre, er det gået op for mig, at det simpelt hen er, når min fødselsdag i november drukner i guirlander og nisser. Derfor bliver jeg lige overrasket hvert år, når de første julekalendere dukker op i løbet af september og oktober.
Indtil jeg får tjekket og skrevet om udvalget af julekalendere i år, vil jeg skynde mig at tippe om den vilde julekalender fra Yves Rocher*. Den koster som vanligt 699 kroner, til gengæld får du hele 24 produkter i original størrelse. Den har været alle pengene værd de andre år, så jeg er helt tryg ved at anbefale den endnu en gang.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Tina

Julekalenderen plejer jeg købe til min unge datter.
Et smukt efterår ønskes:-)

Helene Randløv

I lige måde tak :-*

Helene

Godt tip. Jeg plejer at bruge den fra Rema 1000, organic circle, men den har desværre skiftet formular og er nu meget mere gelagtig og skummer ikke lige så godt. Gele formen gør at sæben glider af fra våde hænder og er især et problem hvis man har børn der skal bruge den fordi så bliver de ved at pumpe. Med håndeksem i familien behøver vi en uparfumeret sæbe, som er prisværd, har I et alternativ forslag uden SLS?
YR sæberne køber jeg til mig selv, elsker en velduftende håndsæbe 😉

Katja Moikjær

Purely Professional men der er vi jo i et andet prisleje. Jeg har desværre samme oplevelse som dig med Organic Circle men bruger den alligevel stadig. Der er jo ikke rigtig noget alternativ.

Camilla

Er I ikke søde, at smide en ingrediensliste op på dem? 🙂 tak <3

Katja Moikjær

Kære Camilla. Nej, det er et kæmpearbejde at skrive dem ind. Men hvis du kontakte Yves Rocher, så kan de sende den. Kh. Katja

Helene Randløv

Hej Camilla
Jeg fandt den her:
AQUA/WATER/EAU AMMONIUM LAURYL SULFATE GLYCERIN DECYL GLUCOSIDE ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE (JUS D’ALOE VERA) PARFUM/FRAGRANCE COCAMIDOPROPYL BETAINE CITRIC ACID SODIUM BENZOATE SODIUM CHLORIDE TETRASODIUM EDTA COCAMIDE MIPA LIMONENE SALICYLIC ACID MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT (EXTRAIT DE MANGUE)
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *