Så kom lige og hils!

11.09.18
Så kom lige og hils!
Så kom lige og hils!
Vores nye cremer ligner måske både kagecreme, citronfromage og smeltede minions (tsk tsk), men det er faktisk noget helt andet. Og vi vil rigtig gerne fortælle, hvad det er…

Hvis du synes, titlen “Så kom lige og hils!” er lidt sær, så har du ikke set vores korte video på Instagram eller facebook…  Det er nemlig den afsluttende bemærkning i vores lille video. Den handler om, at vi på fredag den 14. september mellem klokken 17-18 står i Magasin på Kongens Nytorv. Der vil vi præsentere vores to nyheder, som vi lancerer for pressen lidt tidligere på dagen. Mellem klokken 17-18 præsenterer vi dem igen forhåbentlig for en masse af vores dejlige læsere.

  • Hvad: Lancering af to nye medlemmer af Pudderdåserne.dk Musthave familien.
  • Hvornår: Fredag den 14. september mellem klokken 17-18.
  • Hvor: Magasin på Kongens Nytorv

Vi håber rigtig meget på at se en masse skønne læsere <3 Så vi kan se jeres glade ansigter, når vi fortæller om de to spændende nyheder. Det er vanvittig svært at få armene ned, og det bliver rigtig svært at vente helt til på fredag. Allerede nu synes vi, at det har varet for længe. Nogle nyheder sidder næsten i skabet med det samme, andre er lidt længere undervejs. Vores to nye medlemmer af Pudderdåserne.dk Musthave familien er LÆNGE ventede mest af os selv… Men det er nok også det eller rettere de produkter, vi har fået flest forespørgsler på gennem tiden. Hver gang vi har lanceret noget andet, eller spurgt til, hvad du ønsker dig… er der mange svar, der peger i retning af det, vi nu lancerer.
Først ventede vi på det ene, og så ventede vi på det andet… men NU er de klar, og vi er så spændte og glade. Det vil vi helst dele med så mange som muligt, og derfor håber vi på at se så mange af jer i Magasin på fredag. Kom endelig og hils, sig hej eller vink til os. Vi gengælder med store smil både i øjnene og hjerterne.

Kærlig hilsen Katja og Helene

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *