Månedens favoritter: August 2018

07.09.18
Månedens Favoritter 2018

Månedens Favoritter 2018

I sidste uge var det sidste fredag i måneden… tid til månedens favoritter, men dagen blev tilbragt i sengen. Først brændte jeg lige en aftale af… Og så tissede jeg lidt i bukserne, fordi et hosteanfald kom bag på mig. Ja, det har været megaglamourøst at være pudderdåse i øjeblikket. Sjældent har jeg været så sørgelig. Lige nu sker der lige lidt mere, end jeg kan overskue, men lige om lidt er der ro igen. I månedens løb har der været nogle tydelige favoritter. I Månedens favoritter: August 2018 kan du læse mere om min hang til glitter, volumen i håret og god hudpleje. Der er rester fra feriefavoritterne, lidt til den dovne og et skrækkelig trist farvel.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med ¤ er købt og betalt enten af mig selv eller af Pudderdåserne.dk

1. Kevin Murphy Anti Gravity Oil Free Volumiser ¤ *
Det startede på ferien… jeg havde skåret lige rigeligt ind til benet og droppet samtlige stylingprodukter. Det er egentlig ikke fordi, jeg bruger så meget, men når håret er løst, er det altså rart med noget volumen og løft. Så jeg tyede til et af yngstens stylingsprodukter. Efter mine knægte er blevet korthårede, har de naturligvis kigget efter stylingprodukter på lageret… Det har resulteret i nogle lidt sjove frisurer, men de er også gode med brugbare tilbagemeldinger.
Da yngsten blev klippet, købte jeg Kevin Murphy Anti Gravity Oil Free Volumiser, som han blev instrueret i at bruge. Og derfor var den det oplagte valg, da jeg stod og manglede lidt volumen og tekstur til håret. Den giver håret sådan en fin glans, uden at det synes tungt eller fedtet. Min eneste anke er mængden af parfumestoffer.

2. Maison Louis Marie No.03 L’Etang Noir Perfume Oil ¤ (Rabens Saloner)
Til en hyggelig præsentation af skønhedsuniverset i Rabens Saloner, købte jeg flere af de skønne parfumeolier fra Maison Louis Marie. Det er et mærke, jeg ellers kun er stødt på i diverse videoer på YouTube. Det var først, da jeg kom hjem, at det gik op for mig og jeg genkendte mærket.
Det er parfumeolier, og det er en helt anden måde at bruge duft på. Duftene er intense og holder langt bedre på huden. Det er kun dem, der kommer helt tæt på, der får glæde af duften. Flasken er lille med en rollerball, så den er perfekt til tasken og rejser.
No.03 L’Etang Noir er en tæt, tung og sød duft. Basen er en kraftig blanding af tonka, vanilje og styrax. Den tunge blanding bliver løftet og krydret af muskatnød, nellike, anis og ingefær.

3. Manicurist Green Natural Nail Colour i farven Mushy
Mine negle har sjældent været så nude og rolige, som de har været i år. Det er helt sært at kigge på de neglelakker, jeg har brugt mest. Nude negle plejer helt ærligt ikke at sige mig ret meget… Om det er alderen, der trykker, eller hvad forklaringen kan være, ved jeg ikke. Heldigvis viser Månedens favoritter, at der har været nogle farver, og det kan jeg meget bedre genkende. Nude nuancer gør det lettere at være doven, fordi man ikke kan se afskalning helt så tydeligt. Nuancer som hot pink og orange kræver bare lidt mere vedligeholdelse, og jeg har haft brug for at være doven og ikke mindst at slappe af. Derfor har Mushy været flittigt brugt. Det er både farven men også holdbarheden, der er skyld i, at den er landet her.

4. Anastasia Beverly Hills Glow Kit i farven Dream*
Man skal være til glitter i sin highlighter, når man vælger Dream Glow Kit. Det er et af de mest glitrende Glow Kits, jeg ejer. Derfor havner de smukke nuancer oftest på øjnene. Det er helt klart der, de gør sig bedst efter min mening. Det er svært at begrænse sig til en enkelt farve, så jeg blander dem i en lystig pærevælling. Et lynhurtigt og enkelt look er en mat gråbrun nuance i globelinjen og en eller flere af de glitrende highlightere på øjenlåget. Det er et festligt hverdagslook eller et glitrende festlook afhængigt af intensiteten og de valgte nuancer. Der er overraskende mange muligheder for fest og ballade i den fine palette. Da jeg testede de seks nuancer smurte jeg lotion på bagefter og det fungerede glimrende (høhø) som highlighter på kraveben og skuldre.

5. MAC Glitter i Silver Stars ¤ *
MAC har efterhånden mange forskellige størrelser af glitter og nu også pailletter. De kan let sættes på huden med vippelim, men det har jeg ikke brugt dem til… I stedet bruger jeg dem på neglene. Fordelen ved disse sølv stjernerne og hjerterne er, at de er meget bløde. Derfor bliver de nemt siddende med et par lag overlak. Du kan også lime dem fast med neglelim, men så længe er jeg ikke interesseret i, at de bliver siddende. Ofte går jeg efter et meget enkelt look med en enkelt paillet per negl. Metoden jeg anvender for at få stjernerne til at blive siddende er simpel og hurtig. Først et eller to lag lak i den ønskede farve. Mens lakken endnu er våd, sætter du en stjerne på, hvorefter du lakerer med en god overlak en til to gange.

6. NARS Dual-Intensity Eyeshadow i farven Kari ¤ *(Illum)
For at være helt ærlig blev jeg ret trist, da det gik op for mig, at Dual-Intensity Eyeshadow udgår lige om lidt. Den nye formel er med garanti både god og interessant… Det betyder dog et farvel til så mange skønne nuancer, som jeg helst ikke vil af med. De er vanvittigt drøje i brug. Faktisk kunne man næsten ikke se, at jeg havde brugt paletten, som ellers blev brugt MEGET flittigt. Kari er en fast øjenskygge i min makeuptaske. Den gør ikke voldsomt meget væsen af sig, så længe den er tør. Den er fin til de dage, hvor det gerne må være lidt stille. Med en let fugtet pensel er den perfekt til et smokey eye i hvert fald til hverdag. Den har været ekstra meget på banen i kombination med det glitrende Glow Kit Dream.

7. Algenist Genius Liquid Collagen
Da Sephora åbnede i København i 2012 var Algenist med… bare få år senere forsvandt mærket desværre fra hylderne igen. Det ærgrede mig helt vildt. Min tørre hud ELSKEDE produkterne. Lige siden har jeg fulgt mærket nøje på Instagram og drømt om hver eneste lancering.
Algenist Genius Liquid Collagen nåede så vidt jeg husker ikke til Danmark sidst. Så jeg kunne næsten ikke få armene ned, da jeg så, at den ville være del af sortimentet. Alle mine forventninger til den er blevet indfriet. Min hud er velfugtet, glattere og klarere end den har været længe. I en periode med intens test af produkter har min hud været seriøst træt af mig. Efter blot en uge med Algenist var den glad igen. Algenist Genius Liquid Collagen skal have mine varmeste anbefalinger, sjældent er min hud blevet god igen i den fart.

8. Erborian CC Red Correct*
Den virker! Den er lysegrøn, den er lidt sej i konsistensen, og man ser temmelig sær ud i et øjeblik. Det er vigtigt at vide, hvis man ikke tidligere har prøvet en creme, der kan korrigere rødme. Stort set samtlige produkter, jeg har prøvet fra Erborian, er vanvittigt effektive. Alligevel blev jeg overrasket over CC Red Correct og dens evne til at dække og korrigere rødme. Den er skøn på huden, når man først har fordelt den. Og den dækker rødme virkelig effektivt. Den kan snildt dække mine rødmossede kinder, når de har en dårlig dag, og det er ellers lidt af en opgave. Hvis du ikke oplever, at Erborian CC Red Correct er nok til at dække rødmen, kan jeg varmt anbefale at supplere med en stick foundation. Det er noget nær den perfekte duo, hvis du døjer med rødme.

9. Darphin Petal Infusion Lip Oil
Det er afgjort et af de mest Instagramvenlige produkter nogensinde! Samtidig er denne læbeolie vanvittigt god. Læbeolie er ikke noget jeg ellers dyrker, fordi jeg er lidt sart med konsistensen på læberne. De bliver ofte for flydende eller glatte på læberne, det er jeg bare ikke fan af. Darphin Petal Infusion Lip Oil er sej og tilpas klistret til, at den bliver på læberne. Den er smuk og blank, så den kan sagtens gøre det ud for en plejende gloss de dage, hvor læberne er lidt slidte. Det er i hvert fald sådan, jeg blev så glad for den. Om aftenen kan jeg godt finde på at bruge den i stedet for min sædvanlige læbepleje til natten. Morgenen efter vågner jeg op med fugtede og velplejede læber. Darphin Petal Infusion Lip Oil finder du i tre varianter blå kornblomst, morgenfrue og rose.

10. RITUALS… Miracle Eye Brow Mascara i Light Brown
Det er det første makeupprodukt fra RITUALS… jeg har prøvet. Det bliver helt sikkert ikke det sidste. Den afskrækkede mig dog, da jeg åbnede æsken. Der er nemlig temmelig meget perlemor i. Det ser man kun, hvis man kigger grundigt efter, og tanken bag er naturligvis at give brynet lidt liv. Det fungerer rigtig godt, synes jeg. Det er en lillebitte brynbørste, der er i, og den er god til at fange samtlige hår, så de får et lag farve. Den er bedst, når jeg har farvet mine bryn, for de helt hvide hår skal have en del lag, for at være dækket. De sidste par brynmascara, jeg har haft fat i, har været alt for stive og ubehagelige. RITUALS… Miracle Eye Brow Mascara giver både fin farver og hold, uden den der stive fornemmelse, det synes jeg er rart.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Tina

Jeg elsker det I laver og skal nok huske bruge links:-)
Super weekend ønskes.

Helene Randløv

Tak Tina <3

Kirsten

Elsker altid disse indlæg.
Desværre har jeg ofte ikke lige budgettet til at investere i anbefalingerne. Men faktisk har jeg nu fundet en måde alligevel at kunne få fat i få af de ting i anbefaler. Jeg hæfter mig ved interessante produkter og får herefter en tester i butikken. Hvis det så virker som om det er et produkt min hud kunne nyde godt af, skriver jeg det på min ‘ønskeliste’ som jeg ligger penge til side til. På den måde får jeg efterhånden købt en lille del af produkterne og sikrer mig også at jeg hellere investerer i noget jeg virkelig har ønsket mig i stedet for de der køb hvor jeg har hovedet under armen, fordi én eller anden ekspedient priser et produkt og jeg hopper i.
Tror min hud ville elske den fra Algenist ! Men den er dælme også pebret! Hvor længe vil du skyde på sådan én holder?
Og ligeså er jeg helt overbevist om jeg ville få stor glæde af Erborians CC red correct, da jeg har perioral dermatit og det blusser altid på her i efteråret… Men hvor kan den købes? Den vises ikke via linket I henviser til?
Bedste hilsener

Helene Randløv

Kære Kirsten
Hvor er det bare en skøn kommentar <3
Algenist holder længe, den rækker langt! Jeg vil skyde på at den i hvert fald vil holde fire måneder. Erborian kan købes i Sephora, men jeg kan ikke garantere, at de har den. Der er desværre en del produkter jeg selv er gået forgæves efter i den senere tid.
Kh. Helene

Nanna

Hmm, kan ikke finde Erborian red correct på Sephora website..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *