Anmeldelse: Elizabeth Arden RETINOL Ceramide Capsules

22.08.18
Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules

Elizabeth Arden laver nogle af de mest effektive anti-age produkter, og de nye Elizabeth Arden RETINOL Ceramide Capsules er ingen undtagelse.

De fine små rosa kapsler bliver lanceret til september, og du kan godt glæde dig. Jeg blev så begejstret over dem, at jeg blev nødt til at trodse min mega-migræne og skrive om dem med det samme. Her er tre hovedrolleindehavere:

Ceramider – som du allerede kender dem fra Elizabeth Ardens klassiske ceramideprodukter. De styrker hudens barriere og binder fugt – og mere vil jeg ikke sige om dem i denne omgang. For denne gang handler det om:

Retinol – gode gamle A-vitamin. Stjernen indenfor anti-age. Og ikke bare i form af en af de langt mere udbredte og mindre effektive former, men rigtig retinol. Hele A-vitamin-molekylet. Læs mere om de forskellige former for A-vitamin her. Retinol er effektiv, men også forbundet med en risiko for bivirkninger, og der er altså også kun ganske lidt retinol i her. Hvilket er helt normalt. Retinol får da også en hjælpende anti-age hånd fra:

Matrixyl 3000 – to peptider som sammen med A-vitamin er de bedst dokumenterede antiage-ingredienser på markedet. Matrixyl 3000 er i et utal af antiage-produkter på markedet – herunder vores egne – og det er det, fordi det virker. Rynker bliver mindre, og huden bliver forbedret.

Ceramider, retinol og Matrixyl 3000 er alle veldokumenterede og gennemafprøvede ingredienser, og det er det, der gør min begejstring for dette produkt så stor. At kombinere Matrixyl 3000 og retinol er som en duet mellem hudplejens svar på Michael Jackson og Madonna.

Det er en særlig god idé at bruge Elizabeth Ardens kendte ceramide kapsler til at pakke netop A-vitamin ind i, for retinol er meget sart. Peptiderne i Matrixyl er ikke specielt sarte, men A-vitamin er. Og at finde en rigtig lys- og lufttæt emballage er svært. Elizabeth Ardens Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum er endda en meget smuk en af slagsen.

Konsistensen er derimod meget anderledes end den mere olieagtige, du måske kender fra de klassiske Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Denne minder mest om en tyk silikone-primer. Som de almindelige ceramide kapsler er disse uden parfume. Den ville fungere som primer, men A-vitamin er til nattebrug. Varm anbefaling herfra.

Her kan du købe det
60 kapsler med i alt 28 ml. koster 795 kroner. 30 kapsler koster 415 kroner. Du kan finde dem i stormagasiner og udvalgte Matas fra omkring 10. september.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Christina

Godt nok en lidt ældre tråd men faldt over den i min søgen omkring EA’s kapsler. Har I mon produceret et produkt der er ligestillet med dette eller kan I anbefale et der er lige så godt men til en lidt bedre pris?

Helene Randløv

Hej Christina
Det korte svar er nej, det, vi derimod har, er et mildt og effektivt produkt med en form for A-Vitamin. A-Serum med henholdsvis 2% eller 5% Granactive Retinoid.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *