Glossier kommer til Danmark 9. august

01.08.18
Glossier

Glossier

9. august kan Danmark endelig shoppe på Glossier.com. Der åbner det amerikanske blogger-mærke nemlig op for de danske kunder, der har ventet længe på muligheden for at kunne købe Lash Slick, Boy Brow og Milky Jelly Cleanser.

Glossier.com har hjemme i USA, men er i gang med at åbne op for fragt til flere lande, og her står Danmark først i køen.

Glossier vil sende de danske ordrer via England, så der kommer ikke ekstra told på.

Glossier blev lanceret i 2014 af Emily Weiss, der står bag skønhedsbloggen Intothegloss, der var en af de første og største skønhedsblogs.

Besøg Glossier i København 9.-11. august
I anledning af lanceringen af Glossier i Danmark 9. august inviterer Glossier alle interesserede indenfor på Avskarl Galleri i København på Bredgade 28 fra 9.-11. august. Der er åbent fra 12-19 hver dag. På galleriet bygges et Glossier-univers hvor det er muligt at teste samt bestille produkterne online, og generelt opleve Glossiers univers.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anja

Kommer I til at teste og skrive om deres produkter?

C

Jeg gad virkelig godt høre jeres mening om Glossier solcreme i forhold til indholdet. Er det mon en solcreme som beskytter tilstrækkeligt? 🙂

Helene Randløv

Hej C
Der er Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) i, så UVA beskyttelsen burde være tilstrækkelig. Du kan kigge her: https://pudderdaaserne.dk/2018/06/26/tjek-selv-uva-beskyttelsen/
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *