Fredagsfavorit: Håndspejl

13.07.18
Fredagsfavorit: Håndspejl
Fredagsfavorit: Håndspejl
Foto: Jeffree Star

I morges blev jeg vækket klokken kvart i kvalme. Næsten så længe som jeg har været vågen, har jeg tænkt på favoritter. Men det lykkedes ikke at blive enig med mig selv om en favorit til denne fredag. Faktisk lykkedes det først, da jeg så et billede på instagram. Desværre så jeg ikke lige, hvem der havde delt det, men det fik mig til at smile. Det er et billede af en smuk kvinde i et badekar. Hun havde en sær anordning med spejle og en badebørste, så hun kunne se sig selv i nakken. Det fik mig til at tænke på det håndspejl, jeg bruger hver eneste dag, når håret skal sættes. Det spejl kan jeg simpelthen ikke undvære.

Med og uden forstørring
Det kan være meget praktisk med et spejl med forstørrelse, især når man lægger makeup. Det er dog ikke en fordel for mig… i hvert fald ikke, når jeg skal sætte hår. Og det er primært til dette formål, jeg vil anprise håndspejlet i dag. Selvfølgelig bruger jeg også et spejl, når jeg lægger makeup. Oftest bruger jeg dog det spejl, der er i den palette, jeg bruger den dag. Mest fordi jeg altid får lagt de der spejle et eller andet hemmeligt sted. Så de ikke er ved siden af mig, når jeg skal bruge dem.

Jeffree Star Tiffany Hand Mirror
Når jeg har valgt et af spejlene fra Jeffree Star som billede til dette indlæg, så er det naturligvis fordi, jeg er helt forelsket i dem. De har alle fine navne, og det turkise spejl hedder naturligvis Tiffany, som det kendte Tiffany & Co. Farven er i hvert fald inspireret af det respekterede juvelérfirma. Jeffree Star lancerer som regel et par farver med hver kollektion. For eksempel har han lanceret nogle ret nuttede spejle med form som ispinde i forbindelse med hans sommerkollektion.

Tekst markeret med* indeholder reklamelinks

Du kan købe håndspejle i Matas, Normal og alle mulige andre steder. De smukke stjerneformede spejle fra Jeffree Star koster 195 kroner i House of Stars*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *