Tre ansigtsmasker jeg godt kan lide

20.06.18
Ansigtsmasker

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker er min guilty pleasure. Jeg ved godt, at de ikke forandrer min hud på sigt, så det er lidt en overflødig luksus. Men det føles skønt.

At finde gode ansigtsmasker kan dog være en udfordring. Mange ansigtsmasker efterlader huden i en værre tilstand end den var før. Men ikke disse tre. Fælles for dem alle er, at de er gode og blide ved huden, og hverken udtørrer eller irriterer den.

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
Enzymer er en af de ingredienser, der for alvor giver mening i en ansigtsmasker. Enzymer giver en let og øjeblikkeligt eksfoliering og fjerner de allerøverste døde hudceller, så huden bliver øjeblikkeligt pænere. Pumpkin Enzyme Mask er et fint eksempel på sådan en med enzymer fra græskar. Derudover er det også en scrub. Den er enkel at bruge: Massér den på tør hud – lad den sidde i 3-7 minutter.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Instant Refinish Facial
Hvor meget er det rimeligt at betale for en scrub? Det spørgsmål skal man ikke stille sig selv, mens man nyder følelsen af  Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Instant Refinish Facial. Det er den lækreste ansigtscrub, jeg har haft mellem hænderne. Kornene er bittesmå og fine, konsistensen er luksuriøs og cremet, og huden bliver fin uden at blive udtørret. Det er en creme-ansigtsscrub, og jeg elsker den. Men den koster også 395 kroner for 75 ml.

Elizabeth Arden Superstart Probiotic Cleanser Whip to Clay
Elizabeth Ardens Superstart rens er ikke engang en maske. Det er sådan set en rens, som er beregnet til daglig brug. Men jeg tager den med her alligevel, fordi den også er en meget interessant lermaske.

Ler er nummer to på ingredienslisten, men det føles ikke sådan. Den tørrer ikke ind eller ubehagelig. I stedet er den et blødt lag på huden, som 1 minut efter skummes op med vand og skylles af. Om du få glæde af de probiotiske ingredienser i løbet af det ene minut er højest tvivlsomt, så hvis det er de ingredienser, du vil have, så er Superstart boosteren et meget bedre bud.

Her kan du købe det (*reklamelinks)
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask koster 615 kroner for 150 ml. i blandt andet Magasin. Du kan købe den online på CultBeauty*.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Instant Refinishing Facial koster 395 kroner for 75 ml. i blandt andet stormagasiner. Du kan også købe den online på Lookfantastic.dk* eller på Estée Lauders egen webshop.

Elizabeth Arden Superstart Probiotic Cleanser koster 215 kroner for 125 ml. i blandt andet Matas*.

*Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Vi har modtaget produkterne gratis til test

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Janni

Jeg savner en klassisk muddermaske, der tørrer op, så der bliver sat gang i blodcirkulationen i huden. Desværre kan MUD masken ikke købes mere, men er der andre masker, der gør det samme? Jeg har ‘kroniske’ urenheder på kinden, hvor jeg tænker øget blodcirkulation kan rense ud. Konjac svampen gør desværre ikke arbejdet.

Louise P

Jeg har Arden superstart cleanser og er super imponeret over den. Den udtørrer ikke, men giver på mig samme effekt som den bedste tørrende muddermaske. Lader den dog sidde på i 3-5 min og kan se en forskel på glød og porestørrelse 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *