Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster

28.09.16
Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster

Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster

Sponsoreret indlæg

Det gælder alle aspekter af livet, nogen gange er det bare nødvendigt med noget ekstra. Ligesom man kan vælge at købe ny jakke til overgangsperioden eller et kosttilskud af den ene eller den anden art for at øge velværet, så kan man også give huden en håndsrækning. Og sådan en har jeg testet… Eller faktisk har jeg snydt! Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster har nemlig stået fast på min hylde siden lanceringen sidste efterår. Det har den, fordi den virker og fordi den har nogle fordele, jeg meget hurtigt slet ikke havde lyst til at undvære.

Næsten ingenting
Med mindre du har valgt at adoptere den asiatiske rutine med de ti trin, så kan man nemt blive i tvivl, om det overhovedet er muligt og ikke mindst nødvendigt at få presset endnu et produkt ind i rutinen. Mange af de nye formler skal på nederst altså efter rens, men hvad gør man så, når man bruger flere af den slags? Det gælder om at holde tungen lige i munden og forstå, hvad produkterne gør for din hud. Og uanset hvad du ellers bruger, skal Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster nederst på ren hud eller oven på din essence eller toner, hvis du bruger sådan en. Det skal den, fordi den som navnet afslører, både styrker huden og så forstærke den effekten af dine øvrige produkter, og netop derfor kan alle bruge den, uanset hvilke produkter man ellers bruger. Du behøver heldigvis ikke bekymre dig om, at det vil tage mere tid på en i forvejen travl morgen, for den er let at fordele, samtidig med at den er absorberet på et øjeblik, så du lægger næsten ikke mærke til, at du tilføjer et ekstra produkt til rutinen.

Mikrobiomet
I årevis har vi hørt om de ”gode bakterier”, og i de senere år er det en tendens, der har ulmet overalt, især efter udgivelsen af Giulia Enders’ bog ”Tarme med charme” er der kommet fokus på, hvad mikrobiomet egentlig er for en størrelse, hvordan det påvirker os, og hvad vi selv kan gøre for at påvirke det i den rigtige retning. Du er fuld af mikrober som svampe, vira men hovedsagelig bakterier. Hver er os har en helt unik sammensætning af mikrober både inde i kroppen, men altså også udenpå. Faktisk er du kun en tiendedel dig resten er mikrober…

Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster
Men hvad har microbiomet med Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster at gøre? Jo, bakterier spiller en afgørende rolle for vores hud og dens evne til at beskytte sig selv blandt andet mod sygdomme for eksempel akne og atopisk eksem. En af de ting, der kan påvirke mikrobiomet, er probiotika, der kan give de gode bakterier mere gunstige forhold, mens det kan hæmme væksten af de skadelige mikrober. Det betyder, at probiotika kan påvirke akne, sårheling, infektioner, eksem og generelt forbedre hudens tilstand.
Som du nok har gættet indeholder Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster et probiotisk kompleks, der, som nævnt ovenfor, optimerer hudens naturlige mikroflora og dermed forsvar. Faktisk er ingredienslisten til Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster temmelig imponerende. Der er masser af antioxidanter i, og den barrierereparerende, fugtgivende, beroligende og antiinflammatoriske effekt er altså så overbevisende, at jeg har brugt Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster i mere end et år.
Som en lille sjov sidebemærkning kan jeg nævne, at der også er kefir i. Selvfølgelig ikke i samme form som den, du finder i køledisken i supermarkedet, men det er den samme bakteriekultur, og den virker både antibakteriel og helende.

SUPERSTART konkurrence på Instagram
Har du lyst til at vinde en Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster, så kan du ved at lægge et billede op af din morgenrutine eller din helt egen superstart på morgenen på Instagram vinde en af de fem Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster, vi sætter på højkant. For at vi kan se, du har deltaget, er det nødvendigt, at du bruger samtlige af de følgende hashtags i den tilhørende tekst:

  • #SUPERSTART
  • #ElizabethArden
  • #giveaway
  • @pudderdaaserne.dk

Vi trækker de fem vindere onsdag den 5. oktober.
I hele næste uge er der et spændende event på Elizabeth Arden standene i stormagasinerne, så uanset om du er med i konkurrencen eller ej, vil jeg anbefale dig at smutte forbi Magasin eller Salling. Hvis du siger, at du læser med her hos dåserne, kan du udover at få udleveret en luksusprøve på Superstart Skin Renewal Booster (dog kun så længe den er på lager) få en hudskanning, der kan give dig et indblik i hudens tilstand, og samtidig kan du få et gratis oxygen boost, der er bedre kendt som Madonna-behandlingen. Behandlingen tilfører masser af fugt, og huden vil se friskere og mere spændstig ud i flere dage. Der kan være ventetid på behandlingen, og i det tilfælde kan du aftale en tid med personalet.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Elizabeth Arden

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Freja

Bruger den selv – den er god mod Rosacea.
Men bliver lidt i tvivl – bruger den efter t-zone peelingen.
Altså efter at have renset mit ansigt bruger jeg Rønsbøl Facemist, jeres t-zone peeling, Superstart booster og Elisabeth Arden serum capsules

Helene Randløv

Hej Freja
Jeg bruger den selv før, men hvis den fungerer efter, så kan du roligt blive ved med det.
Kh. Helene

Marie

Indeholder den parfume? Og er den en del SF både morgen- og aftenrutinen?

Helene Randløv

Hej Marie
Ja, der er parfume i, men ingen af de 26 særligt allergene parfumestoffer. Det er meningen, at den skal bruges både morgen og aften.
Kh. Helene

Signe

Hej pudderdåser.
Er der mon alkohol i den? Jeg vandt nogle Lancôme produkter og der var alkohol i, så min hud slog helt ud, desværre.
Tak for en god blog og nogle gode produkter – I er seje 🙂

Helene Randløv

Hej Signe
Mange tak for ros! Så vidt jeg husker, er der ikke alkohol i, men jeg har smidt INCI’en ud, så det er det eneste jeg kan sige.
Kh. Helene

Annette

Hmm, mon den er olieholdig?tænker om den kan bruges inden bio-effect serum som jo åbenbart ikke kan li olieholdige produkter. Eller er det måske bare at holde 10 min afstand?

Helene Randløv

Hej Annette
Jeg ville godt turde bruge den under BioEffect, selvom der er silikone(olie) i 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *