Fredagsfavorit: Farver

25.05.18
Tirsdagstip: Husk farverne
Tirsdagstip: Husk farverne
Paletten Electric fra Huda Beauty
Foto: Sephora

I går talte jeg med Katja om favoritter. Det skal slet ikke lyde som brok, men lige i øjeblikket er det altså sværere for mig, end det plejer at være. Det er begejstringen, der mangler. Og så er der vanvittigt mange produkter, der har skuffet mig på det sidste. Efter lidt snak frem og tilbage, nævnte Katja nogle af de ting, som står på vores interne huskeseddel. Det kræver naturligvis en eller anden form for gnist eller inspiration at komme i gang med at skrive. Det lykkedes simpelthen ikke. Både YouTube og dejlige bloggere blev tjekket for inspiration. Til sidst besluttede jeg mig for at skrive en anden slags favorit.
Det kommer nok ikke som en overraskelse… Du har helt sikkert læst mindst et indlæg fra min hånd om fredagens favorit: Farver. Inspirationen kom endelig, da jeg sad og ville trøsteshoppe…

Inspiration
Sidste Fredagsfavorit: UD X Kristen Leanne er alt det, jeg gerne vil hylde. Den farverige af paletterne Kaleidoscope Dream er i mine øjne en ideel palette. For mig kan den sætte et helt fyrværkeri af ideer i gang. I øjeblikket er der havfrue-, equalizer-, og enhjørningepaletter med et hav af farver. Flere farver i paletterne må betyde flere farver på øjenlågene. Det er i hvert fald mit håb, for jeg kan jo se, at paletterne bliver solgt. Der behøver jo ikke være regnbuelooks over hele linjen, selvom det bestemt også er skønt at se. Hvis du er glad for en af de neutrale paletter, kan du gå i krig med farverne en efter en.

Tone-i-tone
Forleden fik jeg sådan en fin besked fra en veninde. Hun havde inkluderet et billede af mig og et link fra bloggen, med ordene: ”hvordan kommer jeg i gang?”. Hun har rigtig meget makeup, og mangler på ingen måde farver. Så vi har aftalt en legedag, hvor vi kan kigge på makeup og inspirere hinanden. Det er nemlig ligeså meget hende, der inspirerer mig. Efter sit eget udsagn er hendes egen makeup kedelig og tone-i-tone… Min makeup er ofte tone-i-tone … det er bare nogle andre farver end brun. Det er vist den eneste forskel.

Venindehygge
Det er slet ikke en dårlig idé at bede en veninde om hjælp. Både før og efter jeg er blevet pudderdåse, har jeg flere gange haft makeuplegeaftaler med en eller flere veninder. Det er vildt hyggeligt, og så er det altid sjovt at lære andres favoritter at kende. På den måde har jeg lært mange af mine nuværende favoritter at kende.
Sørg for, at der er god tid, vatpinde, masser af renseservietter eller jeres foretrukne renseprodukter. Sådan en aften kan man også få talt om alle de der træls ting, man måske går og skjuler. Det er de færreste af os, der ikke har et eller andet, der har vokset sig stort i vores eget hoved… som ingen andre kan se.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Lise

Har du et forslag til øjenskyggefarve til lyseblå øjne, bleg hud og neutral/varm hudtone?
Jeg elsker farver, men på øjnene ender jeg i noget nude. kedeligt i længden. Så forslag til farver modtages gerne.

Helene Randløv

Hej Lise
De eneste nuancer, der oftest ikke gør noget godt for ens øjnefarve, er de nuancer, der ligner din egen. Hvis dine øjne skal fremhæves, skal du have fat i nogle komplimentærfarver. Champagne, fersken, koral, orange, grøn, brune og gyldne nuancer er generelt fine til blå øjne. Der er som sådan ingen begrænsninger, det er bare at prøve sig frem :-*
Kh. Helene

BellaKarla

kan i anbefale farver til lysebrune øjne med grå/mørkeblå ring om den brune farve? Er helt lost… 🙂

Helene Randløv

Hej BellaKarla
Det meste dur, generelt skal man undgå nuancer, der ligger tæt op af ens øjenfarve. Umiddelbart tænker jeg grøn, lilla, de varme orange og røde nuancer, der er så populære. Det er dog lidt svært for mig at være mere præcis uden at have set øjnene i virkeligheden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *