Fredagsfavorit: Depend Eye Brow Colour

04.05.18
Fredagsfavorit: Depend Eye Brow Colour

Fredagsfavorit: Depend Eye Brow Colour

I årevis har jeg fået farvet og threaded eller vokset bryn først hos Stella i Beauty Avenue, derefter hos Caroline og sidst hos Salli begge fra Benefit. Det er ikke hvem som helst, der får lov til at pille ved mine bryn. Det har taget mange år at nå der til, hvor de er i dag. Diana Hvas har sørget for, at brynene altid syner pæne, lige og ikke mindst velformede. Realiteten er derimod en helt anden. Selve hårene er blevet så lyse, at farve er en nødvendighed. Var mine bryn ikke blevet tatoveret, ville man med stor sandsynlighed slet ikke kunne se dem. Det er en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har truffet i forhold til mit udseende.

Depend Eye Brow Colour
Når valget faldt på Depend Eye Brow Colour, er det fordi jeg har gode erfaringer med, at farven gider bide på mine genstridige bryn. Selv når det er de yderst professionelle damer fra Benefit, der står for farvningen, skal farven sidde i meget lang tid. Mit hår er i det hele taget virkelig træls at farve.
Tiden er ofte knap, og det er nærmest umuligt for mig at tage mig sammen til at få bestilt en tid. Derfor har jeg købt brynfarve fra Depend, og det er så nemt at bruge, at jeg også får det gjort.

Det lykkedes!
Det lyder så ynkeligt, men jeg er så uhyggelig dårlig til at få den slags gjort. I mere end tre måneder (nok nærmere et halvt år) har jeg forsøgt at tage mig sammen til at bestille en tid til farvning af bryn. Det er jo helt håbløst, at man kan være så lang tid om så lidt. Derfor har jeg nu indkøbt farve til brynene, så jeg kan farve dem selv. Og det lykkedes endda at få det gjort. Det tager et øjeblik og resultatet er vildt pænt. Og så er der til rigtig mange gange i sådan en pakke.

Depend Eye Brow Colour finder du i fire forskellige farver, og en pakke koster 109 kroner i Matas og Magasin.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Mette

Jeg har også virkeligt genstridige bryn når det kommer til farvning og i mange år har jeg brugt Depend. Denne gang havde Matas dog udsolgt i min farve og derfor gik jeg i Normal for at se onde havde den. Det havde de ikke, de forhandlerslet ikke mærket. I stedet købte jeg den de havde til sølle 69 kr og den er simpelthen endnu nemmere at bruge og farver næsten bedre💪🏼💪🏼. Stort plus for mig da jeg ofte må farve flere gange eller lade det sidde i dobbelt tid. Her holdt jeg mig til anbefalingen og vupti flotte farvede bryn.

Helene Randløv

Hej Mette
Hvad er det for en? Det lyder da spændende… Har du prøvet den nye fra Depend? Eller er det den gamle du bruger… eller har brugt?
Kh. Helene

Gitte

Hej Mette 🙂 Hvilket mærke er det du har købt i Normal?
Jeg har også brugt Depend til mine bryn i en periode, og er meget glad for dette mærke 😃 Men jeg vil også gerne prøve andre mærker. Jeg har brugt Hanne Bang i mange år og været rigtig tilfreds med dette mærke. Men desværre er jeg blevet overfølsom over for Hanne Bangs bryn farver 😥 Sådan kan det jo gå….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *