Fredagsfavorit: Decléor Aroma Nutrition Satin Softening Dry Oil

09.03.18
Fredagsfavorit: Decléor Aroma Nutrition Satin Softening Dry Oil
Fredagsfavorit: Decléor Aroma Nutrition Satin Softening Dry Oil
Foto: Decléor

Ligeså stramt jeg har det med bodylotion, ligeså højt elsker jeg kropsolier. Det er så sært, at jeg sagtens selv kan grine af det. Sådan har vi sikkert alle sammen nogle særheder… Måske hænger det sammen med, at jeg helst selv vil bestemme, hvad jeg bruger min tid til. Det med at smøre bodylotion på for derefter at vente… bare tanken gør mig utålmodig. Det er ikke umiddelbart en force at være så utålmodig, fordi man har en tendens til at fylde hvert eneste øjeblik ud til bristepunktet. Og vi ved jo alle sammen, at det er sundt at kede sig lidt. Der er jeg altså ikke nået til endnu. Min tid er derimod godt brugt på noget velduftende, på noget der gør mig veltilpas, og noget der bare forkæler i alt sin gyldne enkelthed. Derfor er Decléor Aroma Nutrition Satin Softening Dry Oil en favorit.

Decléor
På mange områder står Decléor mit hjerte meget nært. Da jeg flyttede til Østerbro for snart tyve år siden savnede jeg mine faste ansigtsbehandlinger. Bare et lille år senere åbnede den lille perle Casiopaia på Nordre Frihavnsgade. Der så simpelthen så rart ud, at jeg bestilte min første tid med det samme. I et par år kom jeg fast hos søde og dygtige Sandra. Mens jeg var gravid, og senere med ældsten i barnevogn, sørgede Sandra for min hud.
Det stoppede brat, da jeg pludselig fik en alvorlig allergisk reaktion på en shampoo (fra et helt andet mærke). Det betød, at jeg måtte droppe den dejlige renseolie, den skønne night balm og ALLE de andre helt fantastiske produkter.
Dommen var først, at jeg ikke kunne tåle parabener, derefter var det parfume. Senere har jeg fundet ud af, at det var MI og MCI der var synderen.

Gensyn
På grund af den oplevelse har jeg naturligt nok været lidt forsigtig. Der gik nemlig lang tid, før det blev afgjort, at det var den shampoo, der havde forårsaget al balladen. Så i flere år troede jeg jo, at det var dejlige Decléor, jeg ikke kunne tåle.
I dag ved jeg, at visse parfumestoffer kalder på forsigtighed fra min side, men det udelukker heldigvis kun ganske få produkter. Derfor glædede jeg mig dagligt over de dejlige gaver i  den skønne julekalender fra Decléor. Det var bag en af lågerne der, jeg mødte Decléor Aroma Nutrition Satin Softening Dry Oil, som jeg siden har skiftevis frådset i og sparet på.
Olien er drøj i brug, virkelig velduftende og så let at fordele, at jeg ikke behøver at overveje, hvornår olien kommer på i forhold til påklædningen. Det er jeg kæmpe fan af!

*Teksten indeholder reklamelinks

Decléor Aroma Nutrition Satin Softening Dry Oil koster 390 kroner, og du finder den i Magasin og i hudplejeklinikker rundt om i landet. Og på NiceHair, hvor den endda er på tilbud.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Eva

Hov det undrer mig lidt? Altså hangen til Decleor? Er der nogen Paula ikke er glad for så er det Decleor. Nu kan jeg ikke huske begrundelserne men ikke engang ingredienserne mener hun vist – generelt altså – er særligt effektive? Kun nogle ganske få produkter trækker høje karakterer men det kan meget vel være olien, den er jo nærmest Cult 😉

Helene Randløv

Hej Eva
Altså jeg vil egentlig blæse på, hvad Paula synes 😉 Hun hader æterisk olie, så selvfølgelig er Decléor ikke noget, der scorer højt på hendes hitliste. Personligt har jeg endnu til gode at være rigtig glad for et produkt fra PC, såååhdeeeet 😛
Kh. Helene

Bo

Forstår dig så udemærket godt. Krops olier er skønne og nemme at bruge 🙂 Men jeg bliver lidt nysgerrig på hvad MI og MCI betyder?
Jeg døjer med MEGET sarte øjne og er igang med at undersøge, hvad det kan skyldes!

Katja Moikjær

MI/MCI kan du læse mere om her: https://www.videncenterforallergi.dk/kliniske-retningslinjer/patientinformation/patientinformation-mci-mi/
Det er et allergifremkaldende konserveringsmiddel. Men det giver kontaktallergi, ikke følsomme øjne. Og man støder sjældent på det længere, så det lyder ikke sandsynligt. Hvad med tørre øjne?

Lone

Jeg støder nogle gange på kombinerede ansigts- og kropsolier. Det ville da være dejligt at kunne spare en flaske væk fra hylden, men er det en god idé? Og hvis ja, hvilke vil I så anbefale?
Tusind tak for en fantastisk blog 🙂

Helene Randløv

Hej Lone
Langt de fleste olier kan mig bekendt både bruges her og der, har du nogen særlige i tankerne?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *