Bodylotion med ekstra kræfter

30.01.18
Kropsprodukter

Kropsprodukter

Det er overraskende svært at finde effektive plejeprodukter til kroppen. Vi vælter os i vilde ansigtsprodukter, men bodylotion er stadig bare en fugtighedscreme, der dufter godt. Og når de gode ting kommer i produkter til kroppen er det ofte i en temmelig fortyndet version.

Der er få undtagelser, hvor gode og effektive ingredienser er kommet på de store tuber også. Vi har samlet vores bedste bud:

iS Clinical Body Complex
Skøn serum til kroppen med hyaluronsyre, masser af antioxidant, A-vitamin og frugtenzymer, der giver en blid peeling af huden. 645 kroner for 180 ml.

Bioeffect Body Intensive
Bioeffects serum til kroppen indeholder det samme EGF, som der er i deres fantastiske ansigtsserum. I kropsudgaven er koncentrationen lidt lavere. Som i alle Bioeffects produkter står EGF alene som aktiv ingrediens, da EGF ikke trives godt sammen med andre. Kropsserummet er derfor en meget let og fedtfri serum, men du finder ikke noget mere effektivt til at bekæmpe hudens alderstegn med end EGF. Læs mere om EGF her. 725 kroner for 75 ml.

Exuviance Retexturing Treatment
Exuviance Retexturing Treatment er en mild syrepeeling til kroppen. Den indeholder 10% AHA og PHA, og det virker. Syren er en kombination af glykolsyre (AHA) og gluconolactone (PHA). Tilsammen eksfolierer de huden blidt og fjerner døde hudceller. Den er god til både tør hud, solskadet hud og til keratosis pilaris. Den koster cirka 329 kroner for 177 ml.

HTH Lotion
Gode gamle HTH Lotion er stadig det bedste bud hvis du vil have en billig men god bodylotion, der giver en let kemisk eksfoliering. Den indeholder en blanding af mælkesyre (AHA) og carbamid, og det eksfolierer huden blidt, fjerner døde hudceller og hjælper på tør hud. Den billige mælkesyre og carbamid er ikke lige så dybdegående som den dyrere glykolsyre og PHA, men til en pris på knap 40 kroner for 200 ml. er den et værdigt prisvenligt alternativ.

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Creme
Peptider er næsten en selvfølge i enhver antirynkecreme til ansigtet, men jeg kan ikke finde produkter til kroppen med dem. Bortset fra denne unikke creme fra Estée Lauder. Den indeholder både peptider og en masse af Lauders gode planteekstrakter og antioxidanter. 645 kroner for 200 ml.

Paula’s Choice har body lotion med hhv. 10% AHA og 2% BHA. Pris pr ml. er også tilsvarende højere, men det kan betale sig, hvis du vil have hele kroppen smurt ind. Jeg har prøvet begge to for meget lang tid siden, og det er helt lette konsistenser. Hun har også en bodylotion med retinol, som jeg desværre ikke har prøvet endnu.

A-vitamin til kroppen kan du også finde hos DECIEM. Retin-Oil fra The Chemistry Brand er en olie med retinol, som jeg ikke selv har prøvet, men alene indholdet af retinol gør den værd at nævne.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Paula’s Choice finder du på Paula’s europæiske webshop.

The Chemistry Brand finder du sammen med resten af DECIEM på deres egen webshop.

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Creme kan du finde på Estée Lauders egen webshop, i Matas mm.

HTH Lotion kan du købe i Normal eller online på for eksempel Apopro.dk

iS Clinical og Exuviance kan du købe på klinikker.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Ulla Christiansen

Kære Pudderdåser, I må igang med at få lavet den fantastiske bodylotion – og super gerne i en federe bodycreme/balm udgave 👍🏻

Helene Randløv

Hæ… Hvis vi nogensinde lancerer sådan en, så skal den være ganske særlig… Det kan der næppe være tvivl om!
Kh. bodylotionhaderen

Mia

Hej 🙂
Fuldstændigt off-topic, men jeg ønsker mig virkeligt, at der kommer en Pudderdåserne rensemælk 🙂

Helene Randløv

Hej Mia
Det er ikke et produkt, vi har på vores to-do. Personligt er jeg så lidt fan af rensemælk, som man kan blive, og forudsætningen for, at vi lancerer et produkt, er, at vi selv mangler det 🙂
Kh. Helene

Lise

Hvad med Vichy Ideal Body? Serum Lait Har LHA og hyaluronsyre på ingredienslisten, men måske ikke i høje nok doser?

Nanna

Nu skriver i at der er en smule mindre egf serum i end den til ansigtet fra Bioeffect. Men vil man kunne bruge bioeffects body serum i ansigtet? Jeg tænker at jeg får en del mere produkt for pengene. Og muligvis lidt mindre effekt. Men kan man bruge den i ansigtet i stedet for den almindelige til ansigtet og stadig få en okay god effekt?

Helene Randløv

Hej Nanna
Hvis du kan lide at bruge den i ansigtet, så kan du fint gøre det. Det er klart at den originale serum fra BioEffect er den mest effektive af produkterne.
Kh. Helene

Katrine

Jeg er faktisk temmelig glad for Matas carbamidcreme til den ene gang om måneden, jeg gider smøre mig ind… Den prikker lidt huden, men så messer jeg bare ‘no pain, no gain’ som et lille smøre-mantra…

HeLene

Jeg er glad for den fra Deciem, og så har de en håndcreme med peptider som jeg også bruger på dele af kroppen 😉
Tak for alle de andre gode tip, og at huske på gamle gode hth, den er lidt klistret men god efter bad og til vintertid. Super!

Julie

Skønne Pudderdåser,
Igen et fantastisk indlæg, har i stiftet bekendtskab med CeraVe? – Deres produkter bliver rost på Beautypedia igen og igen. – Jeg Har nuppet deres Mosturizing lotion & eksem lotion med hjem. Og blev nu nysgerrig på om i kendte dem? ellers ville jeg blot tippe, hvis det måske skulle udforskes. 🙂 -Pt er jeg selv ret glad, men kan slet ikke læse bagsider som i gør det.

Helene Randløv

Hej Julie
Det er afgjort fine produkter, men dem vi skriver om her, kan liiiige det ekstra 🙂
For nogle år siden gik der rygter om, at CeraVe var på vej til det danske marked, det blev desværre aldrig til noget.
Kh. Helene

Michelle

Bare til info, hvis nogen følger med endnu: Ecooking har lavet en god bodylotion med Hyalyron og Niacinamid (5 %).

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *