LACTOClear – gode bakterier mod uren hud

20.11.17
Lactoclear

Lactoclear

Sponsoreret af LACTOClear

Hvis jeg siger probiotika, så er I helt med, ikke? Mælkesyrebakterier kaldte vi det engang, men det har ikke rigtig noget med mælk at gøre. Gode bakterier, der har en gavnlig effekt på os. Probiotika er den aktive ingrediens i LACTOClear – et innovativt og unikt produkt mod uren hud.

Gode bakterier til vores krop og hud
Det er ikke kun din mave, der har godt af de rigtige bakterier. Vi ved også, at de gavnlige bakterier spiller en stor rolle for akne, eksem og en masse andre hudsygdomme. Det er et meget hot emne at forske i.

For folkene bag LACTOClear er probiotika da heller ikke noget nyt. Firmaet bag er en førende virksomhed indenfor forskning i og produktion af probiotika, og de står også bag nogle de kosttilskud med probiotika, som du kender fra apoteket. Nu har de også givet os et effektivt hudplejeprodukt med probiotika, der virker på bumser og uren hud.

Hot emne for forskere
Forskning i hudens bakterieflora er noget af det allerstørste lige nu, ligesom det også er indenfor andre dele af lægevidenskaben, hvor man interesserer sig for bakteriernes indflydelse på alt lige fra psykiske sygdomme til overvægt.

På huden gør forskerne interessante opdagelser. For eksempel ved vi, at p.acnes (bakterien, der er skyld i akne) findes naturligt på huden på alle mennesker i flere underarter. Og at årsagen til, at nogle mennesker får akne, kan være, at der opstår et misforhold mellem de forskellige underarter af p.acnes (se kilde), hvor den ene type p.acnes får overtaget i forhold til den anden type af p.acnes.

Dokumenteret effekt på uren hud
Der er selvfølgelig langt fra alle disse nye og spændende opdagelser til at finde en effektiv kur. Men den aktive ingrediens i LACTOClear er dokumenteret effektiv. Og uafhængige forskere mener, at probiotika viser lovende tegn, når det kommer til behandling af akne. (Kilde og kilde)

LACTOClear indeholder en fermenteret bakterie med navnet LACTOPAD, hvis effekt er dokumenteret i både laboratorietests og forsøg på mennesker.

Testene viser, at LACTOPAD reducerer udbrud med 62%. I et placebokontrolleret forsøg oplevede 76,5% af deltagerne en “god” eller “fremragende” forbedring af deres akne – og de oplevede ingen bivirkninger. Læs mere om undersøgelserne på LACTOClear.dk .

LACTOClear serien består af 3 produkter:

LACTOClear Active Cream, der selvfølgelig er hovedpersonen i serien og det vigtigste produkt. Du skal bruge 1/2 tsk morgen og aften på ren hud. Cremen har en let og behagelig konsistens.

LACTOClear Facewash er en mild og ikke-udtørrende rensemousse.

LACTOClear Exfoliating Cleanser er en behagelig skrubbecreme, der kan bruges to gange om ugen.

Ifølge LACTOClear så er LactoPad en meget sart ingrediens, som man ikke kan kombinere med hvad som helst, da den kan blive ødelagt i kontakt med visse andre ingredienser. Det siger sig selv, at du ikke kan nøjes med LACTOClear alene på din hud – hvad så med solcreme og makeup – men vær forsigtig med at blande med andre aktive produkter i starten af behandlingen.

Testet af teenager
Helenes ældste teenager meldte sig som testperson, allerede inden LACTOClear var på markedet. Det blev hurtigt en udfordring, fordi han derefter ikke ville bruge andre produkter.

Instinktivt har man lyst til at behandle fedtet hud ved at bruge noget udtørrende. Desværre lever langt de fleste produkter til uren hud op til denne beskrivelse. Problemet er bare, at rigtig mange både unge og voksne har en grundlæggende tør hud ovenpå denne talgproduktion. Det er kilde til stor frustration og modsatrettede behandlinger. Løsningen er aldrig udtørring af huden, og det er her LACTOClear kom ind i billedet for ældstens vedkommende. Sådan nogle teenagere kan være temmelig stædige, og når de bliver glade for noget, har man bare at skaffe det!

LACTOClear renseskum er ikke udtørrende, den eksfolierende scrub tager fat uden at være for hidsig og cremen fedter ikke. Det er teenagerens sparsomme begrundelse for at anvende LACTOClear.

Vi har selv ikke huden til at teste det i praksis, men forskningen bag er så lovende, at vi er begejstrede. Vi håber, at I, der har prøvet LACTOClear, vil dele jeres erfaringer i kommentarfeltet.

Her kan du købe det
Du kan købe LACTOClear på LACTOClear.dk.

LACTOClear Active Cream koster 349 kroner for 50 ml. LACTOClear Exfoliating Cleanser og LACTOClear Face Wash koster 249 kroner pr styk.

Du kan også købe alle tre produkter for 749 kroner eller et rejsesæt med prøvestørrelser af alle tre produkter til 299 kroner.

Sponsoreret af LACTOClear

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Louise

Er i start 30 og har brugt Lactoclear et par måneder og min hud reagere meget bedre med et mere jævnt udseende og med mindre udbrud end når jeg har brugt andre produkter f.eks også jeres t-zone peeling. Og så er det behageligt at putte i ansigtet, intet der svier/strammer eller irriterer og huden føles friskere og mere behagelig.
Så bestemt en game-changer på hudpleje markedet for os der ikke reagere godt på de sædvanlige “mirakel” ingredienser.

Lærke Eriksen

Hej! Bruger du andre produkter? Serum under cremen eller andet? Kh Lærke

Camilla

Hvis man er medlem af klubben hos Wepapoteket.dk, kan man få en besparelse på 15 % og gratis fragt på Lactoclear 🙂

Sveta

Tak Camilla for tippet 🙂

SofieA

Bare til forståelsen. Er laktroclear cremen også god til fedtet hud, som ikke har akne? 🙂

Katja Moikjær

Kære Sofie. Umiddelbart nej. Det er et produkt specifikt udviklet til bumser. Men probiotiske bakterier er gavnlige for huden generelt, så jeg vil ikke udelukke det. Jeg har bare ingen information om det. Kh. Katja

Louise

Jeg forstår ikke det der med udtørring af huden… Eller jo, det giver god mening at det er det sidste man skal gøre. Men jeg er næsten lige begyndt på isotretinoin, og dét udtørrer jo netop huden helt vildt, men er vel også det mest effektive man kan få mod bumser? Forvirring….

Heidi

Er produkterne testet på dyr ?

Katja Moikjær

Kære Heidi. Der er et totalforbud i EU mod test af kosmetik på dyr: https://pudderdaaserne.dk/2013/02/01/forbud-mod-dyretest-af-kosmetik-i-eu/

Camilla Lykke

Kan man mon bruge det, hvis man er i behandling med tetracyclin og epiduo? Jeg har døjet med akne siden jeg var 13 – er 27 i dag, og er virkelig ved at være desperat for at finde noget, der rent faktisk virker 🙁
Jeg håber, I kan hjælpe! Ha’ en dejlig aften. Kh. Camilla

Emilie

Kan man så ikke kombinere produkterne med jeres t-zone peeling? 🙂

Katja Moikjær

Kære Emilie. Ikke ifølge LACTOClear, nej. Jeg ville nok godt turde.

maria

Hej 🙂
Jeg overvejer at prøve Lactoclear, men behøver jeg at købe alle tre produkter? Som jeg har forstået det på mange indlæg herinde, er det kun de produkter der rent faktisk bliver på huden der er “vigtige”. Derfor tænker jeg, om jeg kan nøjes med at invistere i cremen?
Håber I kan hjælpe og på forhånd tak 🙂

Katja Moikjær

Kære Maria. Det har du helt ret i 🙂 Kh. Katja

Cecilie

Hejsa! ( Jeg ved dette er en ældre artikel, men måske der er håb for svar alligvel)
Er det muligt at bruge lactoclear “active cream” under make-up? 🙂
– Cecilie

Helene Randløv

Hej Cecilie
Ja, det vil jeg mene… Det afhænger nok lidt af, hvor meget du bruger.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *