Anmeldelse: The Ordinary Colours – foundation til en 50’er

09.11.17
The Ordinary Foundation

The Ordinary Foundation

The Ordinary har med deres to foundations lavet et par skønne bud på foundations, der er nemme at bruge, pæne at se på og findes i så mange farver, at de kan bruges af de fleste – hvis du altså kan finde din farve på lager. Samtidig indeholder de en mineralsk SPF15 – what’s not to like?

Der er foreløbig to foundations fra The Ordinary. Coverage Foundation og Serum Foundation.

Coverage Foundation er en cremet og lidt tyktflydende foundation, der giver et smukt kompromis mellem en høj dækkeevne og et naturligt resultat. Der er mange hæslige foundations derude, der dækker alt og ligner masker samtidig. Denne er cremet, behagelig og ser pæn ud imens.

Serum Foundation er en tyndtflydende foundation med en lettere dækkeevne. Resultatet er en lettere dækkeevne end Coverage Foundation, men med samme smukke finish.

Dertil har The Ordinary tilføjet en mineralsk SPF15 med titanium dioxid. Tak for det.

The Ordinarys farvesystem

The Ordinary Foundation swatches
Fra oven: Coverage foundation 2.1P, Coverage foundation 2.1Y, Serum foundation 1.1N, Coverage foundation 1.0N

The Ordinarys farvesystem er nemt at gå til. Jo lavere tal, jo lysere farve. Bogstavet markerer undertonen. N= neutral, Y= yellow, P=pink. I nogle af dem har de tilsat glimmer, til dem der skulle have lyst til glimmer i deres foundation. For eksempel står NS for neutral with silver highlights og YG står for yellow with golden highlights. Det passer mig fint, for så kan jeg nemt fravælge alle de farver, der ikke er glitter i.

Det har i starten været svært at få fat i de mest populære farver, der har været udsolgt længe og en overdreven lang venteliste.

Det er ikke tilfældet længere, hvor de fleste farver er ved at være på lager igen, men flere af dem er stadig udsolgt. Jeg har derfor selv klaret mig igennem med disse farver, som selvfølgelig slet ikke passer mig, men ved at blande en 1.0N med lidt 2.1Y, så har jeg fået en brugbar farve.

Men det er klart, at skal man igennem for mange forsøg på at finde en god farve, yderligere kompliceret af at man kun kan købe dem online og ikke prøve dem før køb, så er det ikke længere en billig foundation.

Jeg vil varmt anbefale dem begge til alle, der søger en billig foundation, der er nem at gå til. Alligevel er de aldrig blevet min personlige yndlingsfoundation. Som faste læsere måske ved, så spiser min hud foundation hurtigere end dagen går, og jeg har brug for en ultraholdbar foundation for at holde min hud pæn hele dagen, og den opgave kan The Ordinary ikke klare. Til gengæld kan de levere et virkelig pænt og naturligt resultat med SPF15 til de fleste andre.

Her kan du købe det
De to foundations fra The Ordinary koster 6,90 euro hos DECIEM The Abnormal Beauty Company, hvor du også kan finde de øvrige brands fra DECIEM. De sender fra et lager EU, og der kommer ikke ekstra told og moms på.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Flisbeth

Ja, jeg måtte også blande for at få den “rette” farve, og i øvrigt synes jeg, at deres neutral har en meget gullig undertone og ville reelt ikke kalde dem neutral…men det er måske bare mig 😀 Men derimod oplever jeg, at jeg med fordel kan blande de to foundations og det giver en formel, der virker ret fint for mig. Og serum foudation er også virkelig god til, at blande i nogle at mine lidt tykkere foundations, som jeg synes kan være lidt svære at arbejde med.

Anne - Sofie A

Du har ret , men faktiskkan man aldrig finde en farve der passer i nogen mærker, Clinique har en lille flaske til samme formål, kom dråber i indtil du har den rette farve. Smart.
Endvidere har Body Shop nogle hvide dråber til brug hvis foundationen er for mørk.
God weekend og tak for alle dine gode oplysninger.

Stine

Jeg har brugt disse, siden de kom frem. Synes de ligger utrolig flot på huden – MEN holdbarheden er ikke god og undertonerne for gule. Jeg har skrevet til The Ordinary og nævnt dette, men synes de gled noget af på den. Lidt ærgerligt…

Anne

Okay, det åbner så en masse spørgsmål. Hvornår vælger man pink henholdsvis gul og sølv henholdsvis guld?
Har i evt. en anbefaling til sådan en klassisk bleg dansker? 🙂

Annette

Jeg synes virkelig de er elendige. Har prøvet både coverage og serum, forstår slet ikke hypen omkring dem

Louise

Jeg er kæmpe fan af the Ordinarys produkter og bruger den hver dag. Men desværre synes jeg ikke, at i hvert fald coverage foundation lever op til deres standarder. Den er OK at fordele med fingrene, men det vanskeliggør opbygning. Med svamp eller børste synes jeg, det fordeler sig meget dårligt. Desuden holder det på meget virkelig dårligt og lægger sig i fine linjer i en grad, jeg ikke har prøvet før. Andre der oplever lignende? Jeg har let tør hud.

Mia

Har også prøvet begge slags, og nej, heller ingen succes at spore her!

Helene Randløv

Æv! Ville ellers ret gerne holde af dem.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *