Julegaveshopping hos Luxplus.dk

05.11.17
Luxplus

Luxplus

Sponsoreret af Luxplus.dk

Hver gang jeg bestiller fra Luxplus.dk, bliver jeg lige overrasket og glad over den hurtige levering. Efterhånden er jeg blevet så vant til, at det er en kamp at få pakker. Dag til dag levering er derfor en ekstraordinær service, jeg værdsætter virkelig højt. Denne service, det store og meget spændende sortiment samtidig med det faktum, at jeg i en enkelt bestilling kan spare flere hundrede kroner, er for mig grund nok til at vende tilbage til Luxplus.dk. Nu står julegaveindkøbene for døren. Det er en stor tryghed for mig at vide, at jeg har gaverne i hus. Det skal Luxplus.dk hjælpe mig med i år.

God tid
Det er lidt af en udfordring at være tidsoptimist, især når man gerne vil klare sin julegaveshopping på nettet. Det kan betyde, at man ender blandt dem, der løber stressede rundt lillejuleaften for at købe de sidste gaver. Det kan være en helt uoverskuelig opgave at få hele familiens ønsker i hus både i forhold til udsolgte varer og langsommelig levering.
Derfor er min jul sjældent overladt til tilfældighederne. Planlægning er en meget vigtig ting for mig i disse måneder, der er gavekalendere til mine unger, til manden, til veninderne og de sidste gaver skal bestilles. I år bliver det lidt anderledes, faktisk ved jeg ikke helt, om jeg når i mål, men det er heldigvis kun mig, der opdager det, hvis jeg ikke når det hele. Heldigvis har jeg været ude i virkelig god tid, så jeg satser bestemt på, at det hele lykkes.

Hold øje
I eftermiddag skal du holde øje med Instagram, hvor vi i samarbejde med Luxplus.dk starter en konkurrence, der kører til og med den 8/11 klokken 15.00. En læser modtager en æske med samtlige af produkterne fra listen herunder. Der er masker til håret, masker til huden, nogle spændende pensler, samt makeup til både øjne og læber:

Som sagt er det altså på vores Instagramprofil, du finder konkurrencen. Følg linket og deltag endelig, når konkurrencen er oppe!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Luxplus.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Line

Hej dåserne 🙂
Jeg ville hører om en mærke anmeldelse af “Danish skin care” kunne komme på jeres to-do-liste?
Jeg har hørt en del godt om mærket men har meget svært ved at finde kritiske/ikke sponsoreret anmeldelser af specifikt deres: BHA (den til kroppen og den til ansigtet) samt til deres natcremer (til henholdsvis fedtet og tør hud).
Jeg gad godt vide jeres mening især om BHA’en til kroppen og om hvorvidt den evt. kunne bruges til ansigtet?
MVH Line 😀

Helene Randløv

Kære Line
Den står allerede på listen. Vi tester i øjeblikket.
Kh. Helene

Camilla

Hej pudderdåserne.
Jeg er lidt ny her på siden, men jeg synes ikke jeg kan finde nogle dybdegående anmeldelser af Ecooking skincare? Er dette spændende brand på jeres to-do liste?
Hilsen Camilla 🙂

Katja Moikjær

Hej Camilla. Jeg har desværre endnu ikke haft mulighed for at prøve det. Måske det kommer 🙂 Kh. Katja

Christine

Er den god den der jaderulle fra luxplus?
Kh Christine

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *