Fredagsfavorit: Apo-rot.dk

22.09.17
Apo-Rot
Apo-Rot
Reklamelinks: A-Derma Dermalibour, Multigyn Actigel, GUM Hydral tandpasta, Systane Ultra, Tears Again, Braun IR øretermometer

Kender I allesammen det tyske onlineapotek Apo-rot? Jeg har været fast kunde, siden de kun havde den tyske version Apo-rot.de, og nu har de også en dansksproget version af hjemmesiden Apo-rot.dk .

Produkterne er de samme, nemlig er kolossalt udvalg af apotekervarer, håndkøbsmedicin, skønhedsprodukter og produkter til personligt pleje. Priserne er lave, men for mig er den største fordel, at udvalget er så stort, at ethvert dansk webapotek bør skamme sig ved sammenligningen. De har over 400.000 forskellige produkter, og for sådan en som mig er det et rent slaraffenland at gå på opdagelse i.

Bag Apo-rot.dk står en rigtig tysk apotekskæde med pt. 18 Apo-Rot apoteker rundt om i Tyskland. Det er altså fuldkommen lige så sikkert at købe sin håndkøbsmedicin på Apo-Rot som på et tysk apotek.

Jeg køber en del hudplejeprodukter her fra apotekermærker såsom A-Derma, Eucerin, VichyBepanthen osv. (reklamelinks)

Jeg er den heldige indehaver af et par kroniske sygdomme, som gør at jeg har et ret stort forbrug af  øjendråber, tandpasta til tør mund, Voltaren gel, Multi-Gyn og ligende. Det er møghamrende dyrt i store mængder, og det er meget billigere at købe på Apo-rot. Der er stort set ikke det problem, jeg ikke har kunnet finde et velegnet produkt til her. (reklamelinks)

Jeg opdagede også, mens tvillingerne var små, at babyudstyr kunne betale sig at købe her. For eksempel de specielle sutteflasker vi brugte. Jeg har også købt infrarødt øretermometer her. (reklamelinks)

Alene de sidste tre uger har jeg bestilt derfra to gange, så jeg er en temmelig fast kunde. Jeg har aldrig prøvet ikke at modtage en vare, og der er altid hurtig fragt med GLS. Jeg har en enkelt gang oplevet at modtage en defekt vare. Kundeservice sørgede hurtigt for at sende en ny. Jeg har også oplevet for en del år siden, at en elektrisk vare gik i stykker indenfor garantiperioden. Jeg fik den returneret uden nogle problemer. Deres kundeservice er meget venlige – og taler i øvrigt dansk.

Apo-Rot har efterhånden også mange danske håndkøbsprodukter som for eksempel Kodimagnyl og Panodil.

Kan bedst betale sig at købe stort ind
Køber du for over 100 euro er der gratis fragt. Køber du for 40 euro koster fragt 2,90 euro. Køber du for under 40 euro koster fragt 5,90 euro. Der er også mange mængde/sampak tilbud, og det kan ofte betale sig at købe flere stk af noget, som man ved, man bruger meget af. Som for eksempel mine yndlingsøjendråber fra Systane, der her kan købes i sæt a 3 til mindre end jeg skal betale for to flasker i Danmark.

Besøg Apo-Rot.dk her – imens skal jeg ned og åbne min sidste pakke fra Apo-Rot, som netop er kommet i dag.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
11 kommentarer
Yvonne i

Super godt sted at handle, køber selv Voltarengel og b12 som er mega billigt.

Katrin

Elsker apo-rot ! Har de sidste par måneder skam-handlet der 😊 Er lige blevet mor for første gang og har købt en del ammeudstyr – pumpe, ammebrikker og indlæg meget billigere end hvad jeg ellers har kunne få det til. Kan klart anbefales !

Elisabeth

Jeg har også handlet der mange gange, jeg køber kontaktlinser, linsevæske og La Roche Posay solcreme. Jeg bestiller altid fra den tyske side, men sidste gang kunne jeg ikke vælge Danmark (at få sendt til) og var nødt til at bruge den danske, som var lidt mere end 2 EUR dyrere end den tyske. Oh well, det er jo stadig meget billigt.

Pia

Apo-rot har lukket for danske kunder – jeg har handlet der i mange år.
Nogen der kender et alternativ?
(“mit” engelske apotok er det jo nok også snart slut med = Brexit).

Helene Randløv

Hej Pia
Nej, vi har desværre heller ikke fundet et alternativ endnu.
Kh. Helene

Helene L

Jeg fik lige den her tekst på apo-rot.dk!
Dear customers,
apo-rot international has decided to stop the shipping activities within most of the EU-regions. The option of a purchase via http://www.apo-rot.com is also no longer available.
All orders, which were transacted before 30.09.2019, will be proceeded regularly.
We wish you all the best and good health.

Helene Randløv

Hej Helene
JA, de har stoppet international shipping… Så mega irriterende!
Kh. Helene

Janne

Hej.
Et godt alternativ til apo-rot er medikamente-per-klick. De er også fra Tyskland, og billigere end apo-rot.

Helene Randløv

Ja, det er den vi anbefaler i stedet 🙂
Tak
Kh. Helene

Camilla

Hej!
Faldt over denne post, da jeg selv gerne ville handle hos apo-rot.dk, men det ser ud til, at de ikke længere sender til Danmark og at hjemmesiden ikke eksisterer (kun den tyske, hvor man ikke kan vælge til levering til DK)?
Har du fundet et andet godt apotek online?

Helene Randløv

Hej Camilla
Ikke rigtig, prøv at læse de øvrige kommentarer, der er så vidt jeg husker et par anbefalinger.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *