Tirsdagstip: Gør det!

Slow Down Sessions By Rituals
08.08.17
Slow Down Sessions By Rituals
Slow Down Sessions By Rituals

Sponsoreret indlæg

For nogle uger siden skrev jeg et hurtigt hej fra Amsterdam, hvor jeg deltog i flere seminarer med mærket Rituals. Budskaberne var: Træk vejret, tag det roligt, nyd øjeblikket og pas på dig selv. Det er altid godt at minde andre og ikke mindst dig selv om, men får du det gjort? For at være helt ærlig har jeg altid haft det ret stramt med mindfullness. Når jeg hører ordet, tænker jeg altid noget i retning af: ”Fedt! Endnu en ting jeg kan have dårlig samvittighed over”. Det er ikke særlig afslappende eller befordrende for indre ro. Indlægget blev aldrig udgivet, men nu kommer det i stedet her.

Slow Down Sessions
Det overordnede tema for de forskellige workshops var Slow Down Sessions, og det var simpelthen så inspirerende og ikke mindst afslappende på grund af de mange forskellige teknikker, tricks og metoder til at trække stikket ud, huske vejrtrækningen og være i nuet. Da jeg mødte grundlæggeren af Rituals, Raymond Cloosterman, første gang i anledning af den første Rituals butiksåbning i København sidste vinter, gik det op for mig, at Rituals filosofien er den samme, som jeg altid selv prædiker.

Brug tid på dig selv
Det handler om at finde de steder i din hverdag, hvor du kan snige lidt ro ind. Prøv at finde duftpinde til badeværelset, en lækker badeolie, velduftende håndsæbe eller en af de andre små ting. Det har jeg allerede skrevet om masser af gange. Sørg for at nyde øjeblikket, og hvis du synes, det er svært, foreslår jeg, at du bruger noget tid på at finde ud af, hvad der virker for dig.
De små øjeblikke kan gøre en stor forskel på de dage, hvor man konstant er bagud eller bare har meget at se til. Det er i hvert fald de øjeblikke, der gør, at jeg selv kan bevare overblikket.

Husk søvnen!
Længe før rejsen til Holland læste jeg en bog, som jeg anbefaler til alle, der gider høre på mig. Efter mange år som nattevagt er det rigtig svært for mig at finde ro ved sengetid. Når jeg skal tidligt op, får jeg dårlig samvittighed over den manglende hvile og søvn. Og så kan jeg selvfølgelig slet ikke sove. Alt det blev ændret efter jeg læste Sleep af Nick Littlehales, nu sover jeg efter et nøje planlagt skema med mulighed for ændringer. På få uger fik den bog ændret alt det, jeg har kæmpet med de sidste fire år eller faktisk altid.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Rituals

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Lone H

Så er bogen reserveret på biblioteket da det lyder vanvittig spændende. Tak for tippet

Ida

Kære Pudderdåser,
Jeg har brug for et tip til en god concealer til at dække bumser/urenheder/evt. små rosacea-plamager. Min hud er ret fin – jeg døjer ikke med mange urenheder/bumser og kan godt lide det ‘naturlige’ look, hvor man kan se huden, fregnerne osv. Derfor kan jeg de fleste dage sagtens nøjes med jeres Alt-i-en-beskyttelse + lidt rice setting powder fra Young Blood for at tage det skinnende. Men – ind imellem får jeg selvfølgelig en bums eller et lille rosaceaudbrud (jeg har rosacea i meget mild grad, og størstedelen af året ser jeg ikke noget til det), og der kunne jeg godt tænke mig en concealer sådan at jeg kan fokusere på det område, som skal have lidt ekstra dækning og ikke behøver at give hele ansigtet den ekstra dækning. Hvilket produkt ville I tænke, at jeg skulle kigge nærmere på? 🙂
På forhånd tusind tak
Dbh Ida

Helene Randløv

Hej Ida
En af mine favoritter er MAC Mineralize Concealer, som du kan læse mere om her: Månedens favoritter Juli 2014
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *