Anmeldelse: MAC Prep+Prime 24 Hour Extend Eye Base

23.07.17

mac-24hour-extend-eye-base-2-1

Too Faced Shadow Insurance er uden sammenligning det makeupprodukt, jeg har brugt mest trofast. I cirka et årti, siden Helene lærte mig at bruge den, har Shadow Insurance været min trofaste øjenmakeupprimer, der har holdt min øjenskygge fast hele dagen.

Og så pludselig for cirka et halvt års tid siden holder den op med at virke for mig. Bare sådan. Too Faced har efter min bedste overbevisning ikke lavet om på dette fantastiske produkt. Jeg har prøvet med både min gamle tube og med en ny tube. Men nej. Min øjenskygge bliver lige pludselig ikke længere siddende hele dagen med Too Faced Shadow Insurance.

Og hvorfor? Pas. Ingen anelse. Kun mine øjenlåg ved det. Det er i hvert fald ikke Shadow Insurances skyld. Det er bare en af de uforklarlige og sk…irriterende ting, der sker engang imellem i kosmetikkens verden.

Siden har jeg så eksperimenteret med noget der føles som samtlige øjenskyggeprimere derude for at finde en, der er lige så effektiv som Too Faced Shadow Insurance plejer at være. Og efter at have prøvet dem alle (næsten…), så har jeg en ny favorit:

MAC Prep+Prime 24 Hour Extend Eye Base

Den har eksisteret et par år, hvilket i MAC-sammenhæng må siges stadig at være et forholdsvist nyt produkt. Og den virker bare. Min øjenskygge bliver, hvor den skal. Hele dagen. Lige meget hvad.

Konsistensen er meget anderledes end Too Faced. Hvor Too Faced er en flydende primer, har denne en tykkere konsistens. Men den bruges på og virker på samme måde. Brug kun en lillebitte smule på øjenlåget under din øjenskygge, og den holder hele dagen.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)
MAC Prep+Prime 24 Hour Extend Eye Base koster 175 kroner for 12 ml. Du kan købe den i MACs butikker og på maccosmetics.dk

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Anne

Hjælper øjenskyggeprimer med at undgå, skuffen samler sig i striber? Jeg synes skyggen lægger sig i “rynkerne” hvor mit øjenlåg bukker, hvis det giver mening..

Katja Moikjær

Ja, det er lige præcis det, de kan! Og Too Faced er altså også virkelig god til netop det – det er vidt bare mig der er sær 😉

Helene Randløv

Hej Anne
Ja, det er ligepræcis sådan øjenskyggeprimer virker 🙂
Kh. Helene

Emilie

Æv, hverken den ene eller den anden, fungerer på mig…. Kun Wet N’ Wilds, og der fik jeg til gengæld en voldsom allergisk reaktion 🙄 (Og nej, det er hverken min påførsel eller mit makeup, fordi jeg har også fået det lagt ved flere professionelle). Den eneste måde, som jeg kan få øjenskygger til at holde uden at crease, er ved at bake, bake og bake inden… 😫

Helene Randløv

Hej Emilie
Vildt nok, jeg er ret nysgerrig… Hvilke har du prøvet? Der er jo RIGTIG mange, der må da være en der virker.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *