Fredagsfavorit: La Mer Glowing Body Oil

23.06.17
La Mer Glowing Body Oil
La Mer Glowing Body Oil
Desværre var solen ikke meget for at vise sig, da jeg ville tage billede af den smukke olie i morges…

Sidste år fik jeg en lille prøve på en olie med perlemor og glitterpartikler, det viste sig hurtigt at være en temmelig dårlig idé, for olien blev udsolgt, før jeg nåede at købe den i fuld størrelse. Og lige siden har jeg været småirriteret over, at jeg aldrig fik den købt… Heldigvis opdagede jeg forleden La Mer Glowing Body Oil, der ligner den til forveksling. Den er desværre også kun at finde i en begrænset periode, og derfor vil jeg skynde mig at dele nyheden med dig, hvis du også har en svaghed for eksklusive og glitrende olier.

Gode olier
La Mer Glowing Body Oil er selvfølgelig ikke bare til sjov og ballade, selvom den bestemt også er velegnet til det formål. Creme er stadig et ømt punkt, om end jeg stadig bliver bedre til at få det brugt, så er jeg bare ikke ret gode venner med creme på kroppen. Først og fremmest er jeg så utroligt kræsen, at det næsten er pinligt. Heldigvis er det anderledes med olie, og det har af en eller anden grund altid været lettere for mig at få brugt kropsolier.
Min hud på kroppen er forholdsvis tør, og derfor er jeg temmelig begejstret for, at La Mer Glowing Body Oil giver huden den der lækre velfugtede fornemmelse og et sundt udseende. Det er ikke bare perlemor og glitter, der gør forskellen… faktisk er det slet ikke så synligt, som jeg forventede.
Det er derimod sammensætningen af blandt andet Caprylic/Capric Triglyceride, jojoba- og olivenolie, der giver huden en smuk og ikke glitrende glød og den der følelse af intens næring, der gør de skønne dråber meget drøje.

Duften af La Mer
Selvom La Mer faktisk har givet mig temmelig mange gode oplevelser, så bliver jeg bare aldrig helt dus med duften. Den ene dag elsker jeg den, den anden dag hader jeg den… Det er temmelig latterligt, hvis jeg selv skal sige, for La Mer har i virkeligheden en meget sæbet duft, og det er en duftkategori, jeg sædvanligvis er ret pjattet med. Alligevel er der noget, der driller min næse.
Med duften i La Mer Glowing Body Oil er det dog anderledes, og det har jeg undret mig meget over de sidste par dage. Duften er jo den samme, men den bliver på huden på en anden måde, og jeg får en sær trang til bare at dufte af den.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks)

La Mer Glowing Body Oil koster 750 kroner, og du finder den i Illum og Magasin eller i udvalgte Matas, hvor du endda kan få rabat til og med lørdag 24. juni, hvis du er medlem af Club Matas. Det er i øvrigt værd at tjekke Matas’ tilbud på ren luksus ud, er du vimmer, hvor er der mange penge at spare på forkælende hudpleje og dejlige dufte.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *