Tirsdagstip: Sådan bruger du Alt i en Beskyttelse

20.06.17
Alt i en Beskyttelse

Alt i en Beskyttelse

Først og fremmest skal du have tak for at modtage vores Alt i en Beskyttelse så helt utrolig godt. Det er vi simpelthen så glade for og stolte over. Når man lancerer et produkt som Alt i en Beskyttelse, kræver det ofte lidt forklaring. I hvert fald får vi temmelig mange spørgsmål om brugen af den. Derfor har jeg besluttet mig for at skrive en lille vejledning, så vi kan få ryddet de værste misforståelser af vejen. Hvis det er noget helt andet, du er i tvivl om, så spørger du naturligvis bare i kommentarfeltet herunder, så sørger vi for at få svaret hurtigst muligt, selvom der i øjeblikket er lidt længere ventetid end normalt.

En gylden middelvej
Det har taget flere år at nå frem til en formulering, vi var tilfredse med. Vi har testet individuelle solfiltre, vi har prøvet med den ene og den anden konsistens, der er blevet skruet op og ned for ingredienser og farve… og så blev den sendt til test af SPF. Vi gik oprindeligt efter en SPF 30, så vi var lykkelige, da den var SPF 40, vi kunne naturligvis godt have skruet endnu mere på mængden af filtre og så videre, men det betød, at vi skulle starte forfra igen, og vi blev enige om, at en gylden middelvej mellem SPF 30 og SPF 50 ville passe bedre både til os, men også til vores skønne læsere.

Det er en RIGTIG solcreme
Flere af vores læsere og trofaste støtter har været i tvivl om, hvad det egentlig er for et produkt, selv vores søde forhandlere har været i tvivl, og det er naturligvis os, der ikke har fået formidlet budskabet klart nok. Så helt enkelt: Ja, Alt i en Beskyttelse er en RIGTIG solcreme.
En solcreme skal man bruge mellem en kvart og en halv teske af til ansigt og hals, før man kan regne med at være dækket af den SPF, der står på produktet, det betyder også, at du skal påføre den cirka hver anden time, hvis du er i solen.

Hvorfor er der farve i?
Der er en del, der er ret så trætte af farven. Og det forstår jeg godt, hvis den ikke passer. Derfor testede vi den naturligvis på en lang række forskellige hudfarver, inden vi besluttede os for den meget transparente nuance, Alt i en Beskyttelse har i dag. Hvis du trykker den ud på hånden, og straks kan se, at den er for mørk eller lys, så har du ikke testet den rigtigt. Når jeg tester den på armen ser den alt for mørk ud, når jeg fordeler den halve teske, jeg bruger, i ansigtet og på halsen, kan jeg slet ikke se farven. Den ”smelter” ind i huden, og den forskel jeg kan se, er ikke farve men en forfinende effekt på mine porer, rynker og nuance forskelle.
Farven er tilsat for at mindske det blålige skær, som de mineralske solfiltre har, så hvis du synes, at den er for lys, kan du med fordel bruge den som primer. Er den for mørk, forestiller jeg mig, at det er MEGET svært eller nærmest umuligt for dig at finde den rigtige foundation? Lad være med at fortynde den med en creme, og hvis du endelig gør det, vælg da en solcreme.

Måske to lag…
Men er en halv teske ikke ret meget? Jo, det er da! Men det er altså den mængde der skal til. Det er ikke os, der har besluttet, at det er mængden, man bruger, når SPF bliver målt. Personligt pumper jeg hele balladen ud i hånden på en gang, og derefter fordeler jeg det i klatter rundt i ansigtet, hvorefter det bliver smurt ud i et jævnt lag over det hele ansigtet og på halsen. Pas på du ikke står tilbage med en hel masse produkt på hænderne, resterne kan du eventuelt tørre af på halsen.
Hvis du synes, den metode er for besværlig, kan jeg anbefale at smøre cremen på af to gange. Selvfølgelig skal du lige være opmærksom på, at den lige skal have lidt tid, det er fordi, de flydende ingredienser skal fordampe, det er ikke anderledes end andre cremer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
50 kommentarer
Cæcilie

Jeg har elsket den siden dag 1! ❤ Og dag 1 var med bævende hjerte på ferie i Sydeuropa. Og det gik så fint. Jeg blev slet ikke rød i ansigtet (i modsætning til på kroppen).

Helene Randløv

Kære Cæcilie
Wuuhuuu, hvor er det godt at høre <3
Kh. Helene

Line

Hej pudderdåserne.
Tak for et fantastisk og genialt produkt. Det er det bedste, jeg er stødt på i flere år, og jeg er SÅ vild med det. Jeg elsker farve (eller nærmere hvordan den føles som et viskelæder på huden og gør huden så fin), konsistens, solfaktoren, og at den på mirakuløs vis holder formidabelt på min makeup!?
Et lille spørgsmål.. Ved fuld solfaktor siger i, at det skal svare til en halv teske. Hvor mange pump er det ca? To styks?

Helene Randløv

Hej Line
Vi har netop haft en lidt sjov e-mail korrespondance om netop dette spørgsmål, og det er simpel matematik:
En teske er cirka lig med 5 ml, så en 1/4 teske = 1,25 ml
Der er 50 ml i en Alt i en Beskyttelse, og der er ca. 248 pump i et produkt = 50 ml /248 pump = 0,202 ml pr pump.
Så man skal altså bruge 6,19 pump for at få 1,25 ml…
Det er ret meget, men vil også være rigeligt til de fleste. Selv bruger jeg 6 pump, hvis jeg kun smører ansigtet og cirka 8 pump, hvis jeg tager udskæringen med.
Kh. Helene

Anette Saatterup

Hej 😊
Jeg har købt aha serum, ansigtsolien og nu også alt i en beskyttelse. Jeg må indrømme, at jeg føler, min hud føles tør og lidt stram….
Efter at have læst Jeres kommentarer, tror jeg, det simpelthen er fordi, jeg har brugt for lille mængde. Jeg har brugt ca 2 pump og skal altså bruge mindst 6 😊😊😊😊

Helene Randløv

Hej Anette
Hvis du har knastør hud, så skal du nok have noget fugt indenunder, for selvom der er hyaluronsyre i, så er den ikke særligt fugtgivende.
Kh. Helene

Anette Saatterup

Hej Helene 😊
Mange tak for hurtigt svar.
Hvilken creme vil du anbefale, at jeg skal bruge indenunder?

Katja Moikjær

Du siger, du har købt ansigtsolien? Hvad hvis du bruger AHA serum først, derpå lidt ansigtsolie og så Alt i en beskyttelse? (Den kombination bruger jeg selv)

Lene johanneson

Jeg mænger mig lige her, da mit problem er identisk 🙂 jeg brugte før AHA, olien og til sidst antiage. Har prøvet at bytte antiage ud med den nye beskyttelse. Men min hud reagerede efter få dage. Er død ærgerlig over det. Jeg kan vel næppe give mere fugt end med olien under?

Camilla

Jeg vil så gerne elske dette geniale produkt, men min knastørre hud strammer også til, når jeg bruger den. I foreslår i en kommentar, at komme fugt indenunder. Som fx hvad? Jeg bruger en fhv fed dagcreme…

Helene Randløv

Hej Camilla
Hvilken creme er det, du bruger under?
Kh. Helene

Liselotte

Jeg spurgte i sidste indlæg om solcremen, om der er noget indhold stammende fra hvede i. Og tilgiv, hvis I svarede der efter jeg tjekkede sidste gang.
Jeg er lidt rusten på ingrediensnavne, fordi jeg bare har brugt jeres alt i en creme og Trilogys hybenkerneolie i meget lang tid, så jeg kan ikke helt gennemskue den relativt lange ingrediensliste på det her produkt.
Men jeg mangler i den grad en solcreme og er lige nu på ren zinkpasta fra apoteket …

Helene Randløv

Kære Liselotte
Det undersøger jeg straks og vender tilbage med svar hurtigst muligt.
Kh. Helene

Liselotte

Kære Helene,
Jeg endte med at købe den i Matas en dag. Og jeg kan med hvedeallergi + mange andre allergier bruge den uden kedelige reaktioner.
Den har en fin farve, der ikke er for meget selv om jeg er et sted mellem lyserød og kitfarvet.
Og endelig så dufter den ikke af noget, så parfumeallergikeren i mit liv overlever, at jeg bruger den.
Så en win-win-win situation 🙂

Mie

Hed Pudderdåser! Jeg elsker også dette produkt og bruger T zone peeling indenunder. Jeg har meget fedtet hud, og arbejder som køkkenchef i varme, damp og fedtsprøjt som ikke ligefrem hjælper på en fedtet hud i løbet af dagen… Jeg har dog oplevet en væsentlig forbedring med jeres nye produkt – der går faktisk flere timer ekstra inden jeg begynder at fedte til i løbet af dagen 🙂 Jeg er glad! Men jeg har bare et forslag til et indlæg: Jeg kunne godt tænke mig at høre mere detaljeret om skabelses processen i et produkt som eksempelvis dette. Fra tanke til handling, hvordan foregår det? Hvorfor koster dette eksempelvis mere end jeres andre produkter og hvilken modstand møder I undervejs? Synes det er spændende at vide noget om 🙂 Tusind tak for en fantastisk blog og effektive produkter – kan oplyse at der var udsolgt 5 steder før jeg fandt cremen..!

Tina

Endnu et rigtig godt produkt fra jer, tillykke med det. Forstår ikke helt det med, at SPF holder 2 timer hvis man er i solen. Vil det sige, at man kan have det på indendøre i flere timer, før man går ud i solen. 😎

Pernille

Jeg ha egentlig ikke et spørgsmål til alt-i-en cremen, som jeg synes fungerer rigtig godt. Men i stedet til t-zone peelingen. Efter mange år med flydende renseprodukter stod jeg klar med vatrondellerne da jeg skulle bruge min t-zone peeling for første gang. Men så kom der en “creme” ud af bøtten 😉 Nu er mit spørgsmål så om jeg bare skal fordele den med fingrene eller om jeg skal køre vatrondel rutinen? Jeg har indtil nu gjort det med fingrene og synes det er nemmest. Men hvad er meningen? Og så vil jeg i øvrigt lige sige at jeg allerede efter få dage synes jeg kan se at mine porrer på næsen er renere og mindre og at min hud generelt ser sundere og friskere ud – så tak for endnu et godt produkt 😀

Katja Moikjær

Der er ingen grund til at bruge vatrondel. Fordel den med fingrene i ansigtet. Den skal blive siddende på huden 🙂
Dejligt at høre, at den allerede virker

Linette

Er det nødvendigt at vaske den af om aftenen?

Katja Moikjær

Ja, du skal fjerne den om aftenen – enten vaske den af eller bruge makeupfjerner eller lign. Vand er ikke nødvendigt, hvis du ikke kan lide vand i ansigtet om aftenen.

Louise

Et spørgsmål om SPF og holdbarhed: Når jeg smører denne faktor 40 med 6 pump ud i ansigtet om morgenen klokken 6:30, og jeg så bruger størstedelen af dagen indendøre på kontoret – hvad er jeg så beskyttet med klokken 16 når jeg går fra arbejdet? Man siger jo at man skal forny sin solcreme hver anden time, men hvis man hverken sveder eller noget, hvor meget svinder så af faktoren?

Katja Moikjær

Kære Louise. Det er et rigtig godt spørgsmål, som er meget svært at svare på – jeg har forsøgt at skrive lidt om det her: https://pudderdaaserne.dk/2017/06/02/nej-du-bruger-ikke-nok-solcreme/

Rikke

Det spørgsmål står jeg også ofte med. Bruger solcreme om morgenen under min make-up, tager på arbejde inden solen står op, går indendøre og får således først brug for beskyttelsen, når jeg tager hjem om eftermiddagen. Har ingen idé om, hvor godt jeg er dækket.

Louise

Præcis Rikke – jeg overvejer efterhånden om det kan svare sig at tage solcreme på om morgenen. Til gengæld har jeg købt en mist med solfaktor 50 i fra Vichy på Apoteket, så sprayer jeg den i hovedet og på halsen inden jeg tager hjem igen

Katja Moikjær

Kære Rikke, Louise og jer andre. Helene har skrevet et indlæg til jer: https://pudderdaaserne.dk/2017/06/20/tirsdagstip-saadan-bruger-du-alt-en-beskyttelse/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *