Tirsdagstip: Sådan bruger du Alt i en Beskyttelse

20.06.17
Alt i en Beskyttelse

Alt i en Beskyttelse

Først og fremmest skal du have tak for at modtage vores Alt i en Beskyttelse så helt utrolig godt. Det er vi simpelthen så glade for og stolte over. Når man lancerer et produkt som Alt i en Beskyttelse, kræver det ofte lidt forklaring. I hvert fald får vi temmelig mange spørgsmål om brugen af den. Derfor har jeg besluttet mig for at skrive en lille vejledning, så vi kan få ryddet de værste misforståelser af vejen. Hvis det er noget helt andet, du er i tvivl om, så spørger du naturligvis bare i kommentarfeltet herunder, så sørger vi for at få svaret hurtigst muligt, selvom der i øjeblikket er lidt længere ventetid end normalt.

En gylden middelvej
Det har taget flere år at nå frem til en formulering, vi var tilfredse med. Vi har testet individuelle solfiltre, vi har prøvet med den ene og den anden konsistens, der er blevet skruet op og ned for ingredienser og farve… og så blev den sendt til test af SPF. Vi gik oprindeligt efter en SPF 30, så vi var lykkelige, da den var SPF 40, vi kunne naturligvis godt have skruet endnu mere på mængden af filtre og så videre, men det betød, at vi skulle starte forfra igen, og vi blev enige om, at en gylden middelvej mellem SPF 30 og SPF 50 ville passe bedre både til os, men også til vores skønne læsere.

Det er en RIGTIG solcreme
Flere af vores læsere og trofaste støtter har været i tvivl om, hvad det egentlig er for et produkt, selv vores søde forhandlere har været i tvivl, og det er naturligvis os, der ikke har fået formidlet budskabet klart nok. Så helt enkelt: Ja, Alt i en Beskyttelse er en RIGTIG solcreme.
En solcreme skal man bruge mellem en kvart og en halv teske af til ansigt og hals, før man kan regne med at være dækket af den SPF, der står på produktet, det betyder også, at du skal påføre den cirka hver anden time, hvis du er i solen.

Hvorfor er der farve i?
Der er en del, der er ret så trætte af farven. Og det forstår jeg godt, hvis den ikke passer. Derfor testede vi den naturligvis på en lang række forskellige hudfarver, inden vi besluttede os for den meget transparente nuance, Alt i en Beskyttelse har i dag. Hvis du trykker den ud på hånden, og straks kan se, at den er for mørk eller lys, så har du ikke testet den rigtigt. Når jeg tester den på armen ser den alt for mørk ud, når jeg fordeler den halve teske, jeg bruger, i ansigtet og på halsen, kan jeg slet ikke se farven. Den ”smelter” ind i huden, og den forskel jeg kan se, er ikke farve men en forfinende effekt på mine porer, rynker og nuance forskelle.
Farven er tilsat for at mindske det blålige skær, som de mineralske solfiltre har, så hvis du synes, at den er for lys, kan du med fordel bruge den som primer. Er den for mørk, forestiller jeg mig, at det er MEGET svært eller nærmest umuligt for dig at finde den rigtige foundation? Lad være med at fortynde den med en creme, og hvis du endelig gør det, vælg da en solcreme.

Måske to lag…
Men er en halv teske ikke ret meget? Jo, det er da! Men det er altså den mængde der skal til. Det er ikke os, der har besluttet, at det er mængden, man bruger, når SPF bliver målt. Personligt pumper jeg hele balladen ud i hånden på en gang, og derefter fordeler jeg det i klatter rundt i ansigtet, hvorefter det bliver smurt ud i et jævnt lag over det hele ansigtet og på halsen. Pas på du ikke står tilbage med en hel masse produkt på hænderne, resterne kan du eventuelt tørre af på halsen.
Hvis du synes, den metode er for besværlig, kan jeg anbefale at smøre cremen på af to gange. Selvfølgelig skal du lige være opmærksom på, at den lige skal have lidt tid, det er fordi, de flydende ingredienser skal fordampe, det er ikke anderledes end andre cremer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
50 kommentarer
Meta

Hej i to! Jeg har lige købt jeres alt i en beskyttelse og er helt vildt glad for solfaktoren og den let dækkende farve! det eneste der er mærkeligt er at jeg føler at min hud bliver tør når jeg bruger den! Jeg bruger jeres anti age og jeres alt i en creme på ansigtet først – men har i et godt råd til noget mere fugt? min hud har generelt tendens til tørhed og urenheder og jeg tænker at det måske kan hænge sammen med årstiden også at min hud er så tør nu og ikke bare med alt i en beskyttelsen. Jeg har eksempelvis overvejet the ordinary hyaluronsyre – men måske har i andre gode tips til et godt fugtboost? 🙂

Jeanette Roll

Hej med jer. Nu er jeg jo gået hen og blevet frygtelig glad for jeres creme og har svært ved at undvære den. Men det er jeg jo desværre nødt til, så hvilken anden creme kan I anbefale med høj solbeskyttelse og lidt farve i?

luba

Kan man bruge denne på øjenlågene? (kan ikke bruge almindelig solcreme, er for sart)..

Helene Randløv

Hej Luba
Det gør jeg selv, men jeg kan ikke svare på, om du kan. Kan du ikke få en prøve i Matas/Magasin/Salling og se om det går an?
Kh. Helene

Maja

Hej med jer! Jeg beklager, at jeg hiver et ældre indlæg frem, men jeg har to spørgsmål angående solcremen, som jeg ikke kan finde svar på:
1) Når nu der er hyaluronsyre i, er det så ikke “meningen” at man skal komme fugt oven på for at den har effekt, og ikke i stedet udtørrer huden? Eller har jeg misforstået hvordan hyaluronsyre fungerer?
2) Jeg har et par ekstra Alt i en beskyttelse stående, hvor længe kan de holde sig? Er holdbarheden som er angivet på flasken også gældende for ikke-åbnede produkter? For så er de da vist allerede snart ved at være udløbet…
På forhånd tak for jeres tid og for jeg dejlige produkter!
Mvh. Maja

Helene

kan den ´bruges ved rosacea? Jeg har ikke kunnet finde svar på dette, så beklager hvis jeg har overset det et sted.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *