Tirsdagstip: Vis din bekymring

13.06.17
Vis din bekymring
Vis din bekymring
Foto: La Roche-Posay

Det lader til at vores søde læsere er blevet rimelig dus med solbeskyttelse. Det er vi virkelig glade for, vi håber selvfølgelig på, at oplysning er vejen frem i forhold til at vippe Danmark af den triste top fem, vi har bevæget os op og ned af i en del år
Tænk hvis vi blev gode til at tale sammen… Og vi gjorde hinanden opmærksomme på den der plet i nakken, man ikke selv tænker over. Eller den irriterende skønhedsplet i øret, som man altid får kradset hul på. Tag din ven eller hvem du nu er bekymret for i hånden, det kan være så vanvittigt uoverskueligt og angstprovokerende at få taget sig sammen og gå til lægen selv.
Mine nærmeste bliver nærstuderet, og jeg kaster mig øjeblikkelig over dem med en masse spørgsmål, hvis jeg spotter en ændring, eller de piller eller klør i et modermærke.


La Roche-Posay er sluppet vanvittigt godt fra denne video <3

Vis din bekymring
Det er ikke kun mine venner, der bliver udsat for mine krydsforhør. Faktisk kaster jeg mig også over fremmede mennesker. For noget tid siden sad jeg og bed mig i tungen i en taxa… Da jeg skulle betale, sprang det bare ud af munden på mig… ”undskyld jeg blander mig i dit helbred… men altså… har du fået undersøgt modermærket på din arm?”. Den stakkels mand kiggede først på armen så på mig, som om jeg var fuldstændig vanvittig, og rystede på hovedet. I dag kørte jeg med den samme chauffør, og der var han pludselig meget snakkesalig. For det var netop ikke bare et modermærke. Min bekymring var åbenbart det skub, der skulle til for, at han kom til lægen. Af sin kone havde han fået strenge ordre på at tage alle ture i ”mit” område for at møde mig igen og takke mig.

Omsorg
Jo, det var da virkelig grænseoverskridende at bede en fremmed mand om at gå til lægen. Tænk hvis jeg ikke havde gjort det? I mine øjne er det omsorg. Det koster ikke noget, og nej… jeg kan ikke redde verden, men nu ved jeg, at der er mindst en mand, der er en smule mere opmærksom på forandringer ikke bare hos sig selv men også hos andre. Det handler om at få kastet den første sten, så ringene kan brede sig i vandet. Du kan læse et tidligere tirsdagstip om, hvordan man egentlig tjekker skønhedspletter: Tirsdagstip: Tag et kig dine skønhedspletter #becomeaskinchecker.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Kat k

Jeg er helt enig. Men kan vi lige tale lidt om at de har oversat ‘back’ til ’tilbage’ i stedet for ‘ryg’? Hahah

Helene Randløv

Det hyggede jeg mig også over 😀
Kh. Helene

Pernille

Hey! Min massør gjorde mig opmærksom på mit modermærke, som havde cancer i sig. Heldigvis havde det ikke bredt sig. Jeg skylder hende mit liv og hun fik verdens største buket blomster

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *