Fredagsfavorit: Depend O2 With Love From Cuba

09.06.17
Depend O2 With Love From Cuba

Depend O2 With Love From Cuba

Der indgår reklamelinks i teksten

Selvom jeg allerede ved, at jeg får spørgsmål om, hvorfor der ikke er et bedre billede og swatches af lakkerne, så tillader jeg mig altså at skrive om dem alligevel. Det er simpelthen fordi jeg vil skåne dig for at kigge på mine fødder, det er nemlig der de fine lakker fra Depends fine Summer 2017 kollektion With Love From Cuba har pyntet hele ugen. Det gør en kæmpestor forskel for mit humør, når tæerne er lakeret i en fin nuance, især hvis den minder mig om, at det rent faktisk ER sommer, selvom det er lidt svært at se på vejret i øjeblikket.

With Love From Cuba
Der er stort set altid tolv lakker i kollektionerne, og det er der naturlig også denne gang. Her har jeg udvalgt fire af de tolv lakker, fordi det lige er dem der fangede min opmærksomhed.
På grund af de forskellige nuancer perlemor changerer de næsten, faktisk er jeg sikker på, at de ville gøre det, hvis jeg havde droppet overlakken. De forskellige nuancer træder nemlig altid bedre frem, når overfladen på lakken er blevet lidt ridset.

Hvis du er mere til afdæmpede nuancer, så er der også lidt til dig i kollektionen, der ellers bærer præg af stor farveglæde. Neglelakkerne er lette at mikse og matche alt efter humør, og Depend sørger for en mindre flaske, så du kan købe flere af sommerens nuancer til den samme pris som en af de større lakker. Og med den rigtige under- og overlak holder lakkerne glimrende.

Kvalitet
Det giver sjældent mening at tale om kvaliteten på neglelak, fordi kvaliteten på dine og mine negle med garanti ikke er den samme. Derfor er holdbarhed ikke noget jeg beskæftiger mig med og kun sjældent noget jeg skriver om på bloggen. Når jeg alligevel nævner det ovenfor, så er det fordi, det er min erfaring, at den underlak og overlak, der passer bedst til dine behov og dine negle, faktisk gør en stor forskel.

Du finder Depend Summer 2017 kollektion With Love From Cuba i Matas, hvor lakkerne i øjeblikket koster 25 kroner stykket ved køb af fire, normal prisen er 29,95 kroner for 5 ml.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Annette Bækgaard

Jeg bruger med stor glæde og tilfredshed Pudderdåsernes Alt i en makeupfjerner, Alt i en creme, Alt i en salve og T-zone peeling. Nu har jeg fået Alt i en beskyttelse og brugte den i går. Kort tid efter den var smurt i ansigtet, begyndte mit ansigt at “murre” og klø på en mærkelig måde, og så hævede jeg lidt i ansigtet. Jeg er vant til at bruge solbeskyttelse i ansigtet og har aldrig haft en reaktion før. Har I en ide til, hvad der kan være på spil? Jag har kun prøvet denne ene gang, hvad vil I råde mig til at gøre? Venlig hilsen Annette

Katja Moikjær

Kære Annette. Hvor har du købt den henne? Kh. Katja

Rie

Hej Dåser. Er der mon forskel på jeres T-zone peeling og på Ordinary’s salicylsyre? 🙂 I så fald – hvad?

Katja Moikjær

Kære Rie
Jeg er netop i gang med at teste Ordinarys syre. Anmeldelse er på vej – hovedkonklusionen kan du få her: Indholdet af salicylsyre er så vidt jeg kan se sammenligneligt. Derudover er de ret forskellige på to punkter:
Niacinamid i vores vs. witch hazel i Ordinarys
Vores er 50 ml. The Ordinarys er 15 ml.
Witch hazel kan have en positiv effekt på akne, men kan også indeholde en del alkohol. Niacinamiden er klart en fordel er min helt objektive mening.
Vores koster cirka 195 for 50 ml. For den samme mængde skal du betale cirka 135 kroner hos The Ordinary.

Rie

Super! Tak for svar 🙂 Bruger i forvejen jeres T-zone feeling (og har endda tømt flere af dem), så jeg skulle bare lige forhøre mig!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *