Stem på årets forbrugerpris og vind alle de nominerede

16.04.17
Danish Beauty Award

Danish Beauty Award

De nominerede til årets forbrugerpris er blevet offentliggjort hos Danish Beauty Award 2017, og vi er så stolte over, at være nominerede i denne særlige kategori, hvor det er netop jer, der skal afgøre, hvem der vinder. Ikke en jury, ikke industrien, men jer. Forbrugerne afgør helt suverænt, hvem der skal vinde årets forbrugerpris. Og I kan stemme nu og senest 18. april på bt.dk.

Vi er nominerede med vores Alt i en salve, som er et produkt, vi er stolte af. Og vi er endnu mere stolte af, hvor godt I har taget imod den. Hvis du ikke kender den endnu, kan du læse mere om den her. Det er produkter lanceret i 2016, der kan deltage i Danish Beauty Award 2017.

Alle, der stemmer, er med i konkurrencen om alle de 15 nominerede til en samlet værdi af 2.850 kroner. Der udtrækkes i alt fem vindere af den store præmie.

Se alle de 15 nominerede og stem på din vinder her. Så er du samtidig med i konkurrencen om alle de 15 nominerede produkter.

PS. Lise har været så venlig at stemme på os, læs hvorfor her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Marlene H

Tillykke med nomineringen! Den er fuldt fortjent Har selv stemt på Alt i en salven, da den er blevet en uundværlig del af min hverdag.
Jeg har rosacea, i mild grad, men alligevel noget der i perioder kan ses tydeligt på mine kinder. Jeg er også velsignet med hudorme på næse og hage. Nu er jeg 43 år og har opgivet håbet om nogensinde at komme dem til livs.
Jeg bruger jeres t-zone peeling om aftenen når jeg har renset hud, og det hjælper. Derudover bruger jeg også jeres anti age creme om aftenen, da jeg har læst at den skulle være god mod rosacea.
Ind i mellem – dog sjældent – har jeg brugt jeres AHA serum om natten, men læste for nylig på jeres blog, at den ikke er god til dem der har rosacea.
Nu er mit spørgsmål, om de højt besungne A vitamin cremer kan bruges til rosacea? Jeg synes A vitamin cremerne er ret dyre, så det ville være ærgerligt med et fejlkøb der.
På forhånd tak.
Mange hilsner fra
Marlene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *