Fredagsfavorit: Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition

02.06.17
Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition
Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition
Foto: Wella

Der er godt nok lang tid til den 5. august, hvor der er Stockholm Pride 2017, alligevel vil jeg ret gerne dele et produkt, der er blevet lancering i særlig emballage i netop denne anledning. Wella offentliggjorde allerede i marts, at de ville være officiel partner for Stockholm Pride 2017 og nu har de altså lanceret et af deres skønne stjerneprodukter i ny emballage. Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition er smuk og naturligvis regnbuestribet.

Ny emballage samme produkt
Saltvandsspray er egentlig ikke noget jeg bruger SÅ meget, men jeg kan godt lokkes, når produktet er så fint som denne, og så handler det i høj grad om vane frem for noget andet. Som jeg har nævnt adskillige gange er mine forbehold ofte selvforskyldte, jeg er nemlig slem til at få overdoseret, og så er det altså de færreste produkter, der fungerer. Efterhånden har jeg lært det, så nu bliver mit hår ikke længere tungt og træls af saltvandsspray.

Wella EIMI Ocean Spritz
Trods det nye regnbuestribede ydre er Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition fyldt med det samme skønne produkt som altid. Og Wella EIMI Ocean Spritz er virkelig skøn, den giver håret en lækker mat struktur, uden at håret bliver tynget eller syner fedtet.
Da mit hår var langt, brugte jeg ofte Wella EIMI Ocean Spritz, inden jeg krøllede håret for at opnå det der helt rigtige rodede strandhår. Nu hvor mit hår er kort er det primært struktur og lidt fylde jeg får ud af den.

Wella EIMI Ocean Spritz Love Edition koster 190 kroner, og du kan kun finde den fine regnbuestribede emballage hos Wellasalonerne rundt om i landet. Find en salon nær dig på Wellas internationale site, hvor du også kan læse meget mere om Wellas øvrige sortiment.  Den sædvanlige version af Wella EIMI Ocean Spritz kan du blandt andet købe hos NiceHair.dk, hvor den koster 165 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *