Miks og bland dine hårplejeprodukter

Min nuværende hårrutine: Kerastase Specifique Bain Divalent, Sachajuan Thickening Shampoo og Maria Nila Luminous Colour Masque
29.05.17

Kerastase Specifique Bain Divalent, Sachajuan Thickening Shampoo og Maria Nila Luminous Colour Masque
Min nuværende hårrutine: Kerastase Specifique Bain Divalent, Sachajuan Thickening Shampoo og Maria Nila Luminous Colour Masque (Indeholder reklamelinks)
Vi har efterhånden sagt mange gange, at det er godt at blande mærker og serier, når det kommer til hudpleje. Simpelthen fordi der ikke er nogen grund til at lade være.

Og det samme gælder selvfølgelig også din hårpleje. Især hvis du har lige så kombineret hår som mit.

Har du også svært ved at vælge mellem hårplejeprodukterne til “fedtet”, “fint”, “tørt” eller “farvet” hår? Mit hår er fedtet i bunden, knastørt i spidserne og både fint og farvet over det hele. Så jeg blander.

Mix shampoo
Jeg vasker hår to gange, når jeg er i bad. Jeg bruger gerne to forskellige shampoo – først en shampoo til fedtet hovedbund og dernæst en volumenshampoo. På den måde får jeg gavn af både en af de gode shampoo’er mod fedtet hovedbund, der kan forlænge tiden til næste hårvask, og samtidig af de volumengivende egenskaber, som en volumenshampoo kan have.

Når jeg skal bruge balsam finder jeg derimod gerne en meget rig og fed en af slagsen, men bruger den kun i spidserne og længderne og holder den væk fra min hovedbund.

Det er ikke raketvidenskab – forskellen ligger i den rette blanding af produkter til din hårtype og din hovedbund.

Så budskabet herfra er – ligesom med hudpleje – miks og bland dine hårplejeprodukter efter behov. Og de behøver IKKE være fra hverken samme serie eller mærke. Tværtimod begrænser man sit eget udvalg for meget. Bare fordi nogen har lavet en god shampoo betyder det ikke, at de også har lavet den bedste balsam.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
TC

Bare til info, så virker linket til ASOS og hårmasken i dette indlæg ikke.

Katja Moikjær

TAK! Tusind tak. Det er rettet

Nete

Kære Pudderdåser
I har tidligere skrevet, at man skal passe på med shampoo til fedtet hår, da de kan være meget skrappe. Er det ikke gældende for denne fra kerastase?
Bedste hilsner fra Nete

Helene Randløv

Hej Nete
Der ligger en gammel anmeldelse af Divalent her : Månedens Favoritter: August 2014, det gode ved netop denne shampoo er at den plejer længderne og affedter hovedbunden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *