Vi har fået en mail om t-zone peelingen

15.05.17
T-zone peeling

T-zone peeling

Kære Pudderdåse-damer

I får sikkert en masse mails som den jeg her sender jer, men jeg føler nu alligevel, at I skal høre om min erfaring med jeres T-zone peeling 🙂

Jeg er en “aldrende” kvinde på snart 41 og siden jeg var 11 år har jeg lidt af uren hud/acne. Jeg har alle dage passet og plejet min hud, spist sundt og varieret og sågar været i medicinsk behandling hele 2 gange med alle de tænkelige bivirkninger der følger med, men uden at det har kunne slå min acne i gulvet. Hver gang er det vendt tilbage og hver gang har selvtilliden fået endnu et gok i nøden.

En aften sætter jeg mig i sofaen med min iPad og googler “voksen acne” fast besluttet på at NU skal jeg finde noget der kan hjælpe mig af med det forbandede acne….koste hvad det koste vil!! Frem på skærmen dukker jeres Pudderdåse blog, hvor jeg falder over beskrivelsen af jeres T-zone peeling 🙂 Skeptisk som man jo bliver efter i mange år, at have kastet penge ud af vinduet efter det ene uduelige produkt efter det andet, som har lovet guld og grønne skove, går jeg ned i min lokale Matas og køber jeres lille lyserøde “flaske” og stiller den på hylden derhjemme. Allerede inden jeg tager den i brug dagen efter, tænker jeg….hold kæft der har jeg lige spildt 200 kr IGEN på et produkt der alligevel ingen virkning har!! MEN…..allerede efter første påsmøring af T-zone peelingen….og her skal det lige nævnes, at pumpen på flasken fik en over nakken, for nu skulle det acne bare forsvinde fra mit ansigt….kunne jeg mærke det prikke og stikke i huden….hold da op tænkte jeg…..den fornemmelse har jeg aldrig mærket på huden før….ej heller fra Basiron 10% fra apoteket 🙂

Jeg har nu opbrugt min første flaske af T-zone peeling, og den må siges at være drøj i brug, for den har holdt i hvertfald 3 måneder, og jeg har ALDRIG haft så pæn en hud 🙂 jeg bruger den morgen og aften. Om morgenen bruger jeg en dagcreme ovenpå og om aftenen får min hud et lag Basiron 10% over T-zone peelingen….måske en “hård kost” for huden, men det HJÆLPER!! Aldrig har jeg haft så lidt udbrud i mit ansigt…..jo der kan stadig dukke en lille bums op i ny og næ og hudorme på næsen har jeg endnu…..men tænk at jeg som snart 41 årig nu for første gang kan lægge en pæn make-up uden at foundationen klumper ovenpå min acne. I aner ikke hvor lykkelig jeg er for jeres produkt 🙂 TAK fordi I har udviklet et SÅ godt produkt….jeg håber af hele mit hjerte at alle der går og tumler med samme problem som jeg…ung som gammel….får kendskab til jeres produkt….jeg vil i hvertfald gøre mit og anbefaler det lystigt til alle jeg kender 🙂 og jeg har sagt til min Matas-dame, at hun bør anbefale jeres produkt til alle der kommer ind i hendes butik og spørger om gode råd mod uren hud.

Og for lige at understrege virkningen af jeres produkt, så har jeg haft holdt en ufrivillig pause fra det, fordi jeg løb tør og ikke lige havde tid til at hente en ny i Matas….hvad sker der så? Jo jo….en ordentlig klippert dukker frem på min kind…..behøver jeg at nævne, at det er sidste gang jeg prioritere at lade T-zone peelingen vente i en uge??

De bedste hilsner fra en næsten helt acne-fri 41 årig kvinde 🙂

Find T-zone peelingen på Dåseshoppen.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
TinePJ

Kære pudderdåser.
Jeg har tendens til psoriasis. Jeg har altid plamager på albuerne men ellers kun latent. Dvs jeg har nu 2 gange oplevet af få et kæmpe udbrud på hele kroppen, ansigt og hovedbund og har efterfølgende brugt måneder på lysbehandling ved hudlægen i kombination med masser af hormoncreme. Jeg er ikke plaget af uren hud men har tendens til urene porer, som jeg forestiller mig, kunne blive langt pænere med t-zone peeling. Men så tænker jeg: er t-zone peeling mon “en god idé” eller for skrap kost?
Tak for en altid fantastisk blog
Mvh Tine

Sara

Sikke en fin og dejlig besked 🙂

Caroline

Jeg har brugt jeres T-zonepeeling i lang tid nu, men synes desværre slet ikke, den har effekt på min hudormebefængte næse.
Kan man bruge den forkert?
Jeg bruger den efter badet eller efter at have vasket mit ansigt med vand om morgenen (bruger aldrig renseprodukt til ansigtet), venter og bruger så Anti Age creme fra jer.

Helene Randløv

Hej Caroline
Hvordan renser du så ansigtet, når du ikke bruger renseprodukter?
Kh. Helene

Caroline

Hej Helene. Tak for svar. Jeg vasker mit ansigt med vand og kan i mellem finde på at vaske det blidt med intimsæbe, hvilket jeg er blevet anbefalet af en læge.

Josephine

Hej. Jeg håber virkelig I kan hjælpe mig. Jeg har brugt jeres T-zone peeling siden Maj. Jeg har kombineret hud og er stoppet med p-piller, og jeg forventer at få uren hud, da jeg har prøvet det før. Jeg har det dog ikke nu, andet end en lille bums her og der.
Jeg oplever at T-zone peelingen er god for mig hud, men jeg synes at min porer er blevet lidt værre. Jeg har store porer ved siden af næsen, og det er især et problem når jeg bruger concealer og foundation, da det bliver “kaget” ved porerne. Dette var ikke før et problem.
Jeg renser mit ansigt i Dermalogica ultra calming cleaner, så t-zone peelingen og Skin smoothen creme fra Dermalogica ovenpå. Om morgenen renser jeg, t-zone og så dagcreme. Før brugte jeg Multi Active toner fra dermalogica inden cremen, men ved ikke om der er alkohol i, så turde ikke bruge den med t-zone peelingen.
Kan I hjælpe mig med, hvad jeg gør galt? 🙂 🙂

Katja Moikjær

Kære Josephine. Jeg kan ikke se, at du gør noget galt.
Hvornår i det her forløb har du oplevet, at dine porer er blevet større? Og hvor og hvordan oplever du helt præcis at din foundation kager?
Kh. Katja

Signe

Jeg har brugt den i 3 uger nu – næsten 4.
Oplever kun at bumserne bliver værre og værre, de er ikke små urenheder længere og almindelig størrelse, det er store fede bumser, der ofte starter ud med at være 0.5 cm i diameter. Det er blevet så slemt at jeg ikke går ud uden makeup længere.
Jeg renser mit ansigt inden jeg bruger t-zone peeling.
Har læst at det skal have 2-3 uger fordi det lige skal rense ud, men er ved at give op nu, synes 4 uger (på fredag) er længe at se sådan ud, når man er 26 skal ens hud ikke blive værre end en teenager med seriøs acne. :/

Katja Moikjær

Kære Signe. Det lyder virkelig heller ikke rart. Jeg er ked af at du har det sådan. Jeg kan kun sige: Hold ud! Bliv ved! Jeg lover det går over.
Kan du fortælle mig lidt mere om dine bumser? Hvor sidder de i ansigtet? Hvordan ser de ud?

Signe

De sidder desværre over det hele 🙁 og lige under kæbelinjen vil de også frem.
De er sygt røde, starter som store ømme røde buler, og bliver til standardbumser med hvid plet I, i løbet af et par dage.
De springer altid, tror det er størrelsen der gør at trykket bliver for voldsomt. Får heldigvis (7,9,13) ikke ar.

Katja Moikjær

Jeg vil sige to ting:
1) Hold ud – mange oplever først en effekt efter 1 eller 2 måneder. Det gælder i øvrigt lige gyldigt hvad man bruger på sine bumser. En bums har en livscyklus på mindst en måned og produkter mod bumser forebygger nye. Det vil sige, at du altid skal bruge et produkt i minimum to måneder, før du kan vurdere effekten.
2) T-Zone Peelingen er ikke et middel mod akne, det er kun en salicylsyrepeeling, og jeg kan ikke love dig, at den fjerner bumser. Så ville myndighederne også komme efter mig. Det lyder som om, du måske kunne have gavn af at snakke med din læge? Eller hvad med at kombinere T-Zone Peeling og Basiron? https://pudderdaaserne.dk/2014/10/01/hvad-er-forskellen-paa-salicylsyre-og-basiron/

Trine

Hejsa. Jeg har ledt og ledt på bloggen, men kan ikke helt finde svar. (Udover at mam gerne må bruge PC retinol 1% sammen med T-zone peelingen. But here goes: Kan/må man bruge The Ordinarys retiniod 2 % og eller deres hualoronic acid 2% + b5 sammen med jeres T-zone peeling (som jeg ELSKER) og eller jeres anti-age creme, som også er helt fantastisk. Krydser fingre for svar og tusind tak for en skøn blog og dejlige virkningsfulde produkter<3

Katja Moikjær

Ja, det er fint 🙂 ingen problem

Manja Sørensen

Nu har jeg gennem snart tre år holdt min eksem i ansigtet og hårkanten i ave ved hjælp af jeres T-zone peeling, men den sidste flaske jeg fik, virker ikke så godt. Desuden er konsistensen på cremen er meget tynd. Har i ændret på indholdet af salicylsyre, eller andet?
M.v.h.
Manja Sørensen

Helene Randløv Hansson

Hej Manja
Nej, intet er ændret, vil du ikke skrive på daserne@pudderdaaserne.dk, så jeg kan sende videre.

Kh. Helene

Nina

Jeg er lige begyndt med T-zone peeling, og indtil videre føles den bare rigtig god. Mon jeg også kan bruge zen på halsen? (Får ofte små bumser på halsen)

Helene Randløv

Hej Nina
Du kan bruge den lige der, hvor du har lyst.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *